Mobila

Masuta de cafea din sticla de designer – ca o prisma care refracteaza lumina

masuta de cafea de designer din prisma de sticla maurie novak linii elastice colorate

Probabil că ați învățat la ora de fizică că, atunci când un fascicul de lumină lovește o prismă, acesta este împărțit în spectrul său de culori. Această piesă de designer imită acest concept de refracție și creează iluzii optice frumoase. Acest Masuta de cafea de designer din sticla a fost proiectat de Maurie Novak pentru Proiectare MN a proiectat un nou studio de arhitectură și design în Melbourne, Australia. Din „Masă prismă” De fapt, nu poate sparge razele de lumină deoarece nu este realizat din cristal, ci doar din sticlă și oțel inoxidabil. Dar ce altceva mai există? Se adaugă un al treilea material pentru a imita conceptul de raze de lumină.

Masuta de cafea din sticla de designer inspirata de refractia luminii

masuta de cafea de designer sticla prisma maurie novak spectru luminos colorat

În timp ce razele de lumină nu pot fi ținute și atinse, aceste „raze” aici sunt benzi de cauciuc colorate. Acestea sunt atașate de cadrul din oțel inoxidabil și creează modele diferite. Vizualizarea conceptului este la fel de minunată ca rezultatul final. Designerul se joacă cu percepția spectatorului și creează efecte 3D strălucitoare.

Masuta de cafea de designer din sticla, otel inoxidabil si … benzi de cauciuc

masă de living de designer concept de refracție cu prismă de sticlă mică

Acest Masuta de cafea de designer din sticla spune o poveste. Din orice punct de vedere, arată diferit și reprezintă o nouă combinație de culori și modele. Designul este fascinant prin simplitatea sa. Țeserea și răsucirea benzilor de cauciuc creează o compoziție geometrică care este mult mai mult decât dinamică. Amestecarea culorilor pe straturi creează o senzație de mișcare constantă. Aceasta nu este o masă de sufragerie pentru a aduna vaze și amintiri. Datorită plăcilor de sticlă, utilizatorii pot vedea firele colorate din toate părțile. În prezent, masa este disponibilă pentru vânzare.

diferit din fiecare punct de vedere

Masuta de cafea de designer din sticla arata prisma maurie novak

Benzi de cauciuc atașate la tija din oțel inoxidabil

masă de cafea de design designer sticlă prismă conceptul de refracție inspirat

obiect mobilier creativ

masuta de cafea de designer prisma de sticla din otel inoxidabil fir elastic colorat

Maurie Novak sufragerie masă sticlă prismă fir elastic

Măsuță de cafea de designer Maurie Novak realizată din sticlă din oțel inoxidabil, prismă