Mobila

Magia țesăturii Alcantara ® – versatilă și de înaltă calitate

Set acoperire mobilier din stofa Alcantara set living

Alcantara ® sună ca o mantră magică, cam ca Abracadabara. Într-adevăr Tesatura Alcantara ® un material inovator ca nimeni altul. Această țesătură de mobilier modernă, unică și versatilă, a fost dezvoltată pentru prima dată în Italia în anii 1970 și este special adaptată cerințelor secolului 21. Din Tesatura Alcantara ® este ușor de văzut, fabulos la atingere și foarte practic.

Alcantara Stoff ® – material textil extrem de versatil și modern

Husă de pernă din țesătură Alcantara ușor de întreținut

Din Tesatura Alcantara ® nu este doar un material de lux creat exclusiv pentru design interior. Această țesătură modernă versatilă are numeroase utilizări interesante, inclusiv design de modă și accesorii. Țesătura magică este disponibilă într-o gamă infinită de culori, modele și texturi senzuale fabuloase. Dar acum accentul este pus pe designul interiorului și al mobilierului.

Tesatura Alcantara ® – un material de lux

Alcantara tesatura maro design mobilier camera de zi

Alcantara ® moale și pliabil este deosebit de potrivit pentru tapițarea mobilierului cu forme sculpturale și este preferat de mulți producători de design și designeri de interior. Designeri consacrați precum Marcel Wanders, Paulo Navone, Piero Lissoni și Giullo Cappellini au ales acest material. Cappellini a folosit această țesătură modernă versatilă pentru o instalație fascinantă și amuzantă intitulată „Peisajul viitorului” în Fuori Salone din 2012. Acest lucru nu numai că arată versatilitatea și frumusețea Tesatura Alcantara ®, dar și angajamentul companiei de a realiza un produs complet ecologic.

 Îngrijire ușoară a textilelor pentru viața de zi cu zi agitată

Canapea tapițerie din stofă Alcantara living alb

Calitățile ușor de îngrijit din Tesatura Alcantara ® sunt deosebit de atractive pentru persoanele cu stiluri de viață agitate din secolul 21. Acest material textil este extrem de durabil și poate rezista la aproape orice. Alcantara este considerabil insensibilă la murdărie, astfel încât întreținerea zilnică necesită doar un praf sau un aspirator. Spălarea este de obicei necesară doar o dată pe an. Cat de tare e asta? În plus față de cerințele de întreținere reduse, acest material textil inovator și versatil are efecte suplimentare de economisire a energiei, care sunt bune și pentru protejarea mediului natural.

de Jaz

Fotoliu „Lalea” de Cappelinni

Fotoliu din lalea capellini din tesatura Alcantara

Fotoliu îmbrăcat de Cappellini

fotoliu de îmbrăcăminte cappellini din țesătură Alcantara

Design canapea de Ligne Roset  Alcantara țesătură din lemn roz canapea design

Țesătură de tapițerie Alcantara

Camera de zi cu canapea albă din stofă Alcantara

Design fotoliu cu tapițerie Alcantara

Design fotoliu tapițerie Alcantara

tapițerie gri

Fotoliu din stofă Alcantara tapițerie gri

Mobilier camera de zi

Sufragerie tapițerie Alcantara alb

Alcantara® – modern și ușor de întreținut

Alcantara textile Tesatura moderna de tapiterie pentru canapele usor de intretinut  Tapițerie pentru canapea din țesătură Alcantara