Mobila

Design de mobilier ultra modern – fotoliul Missix

Set de fotolii de patio albe, mobilier de grădină

Design de mobilier ultra modern se caracterizează prin concepte inovatoare de design și combinația originală de simplitate și funcționalitate. Proiectul futurist Missix de Di Marzio Design este un mic fotoliu futurist. Inspirația pentru Missix a fost cultura și arta mistică a fostei civilizații minoice care a trăit pe insula Santorini. Numele Missix este asociat cu numărul 6 și forma sa tipică rotundă. Fotoliul este complet neted și nu are aproape margini ascuțite. Arată frumos când este aprins..

Design de mobilier ultramodern conștient de mediu

Fotoliu alb montat pe perete idei de interior pentru casă

Inovația afectează nu numai forma unui produs, ci și materialele. Fotoliul este fabricat din polietilenă monolit, ceea ce îl face stabil și rezistent, ușor și confortabil în același timp și poate fi complet reciclat. Datorită suprafeței fluide și netede, Missix poate fi curățat cu ușurință. Designerii de la Di Marzio Design au unul design de mobilier ultra modern creat, prin care piesa de mobilier se potrivește perfect oricărei facilități interioare sau exterioare. Missix este fotoliul suprem și cel mai modern la care s-ar putea visa vreodată.

Design de mobilier ultra modern – privind trecutul

Loft mobilier alb masă minimalistă roșie

Di Marzio Design nu numai că ne prezintă un model pentru practic și design de mobilier ultra modern, dar și misterioasa perfecțiune a formei geometrice a spiralelor minoice. Așa-numita spirală arhimedeană este cea mai simplă dintre toate spiralele și apare atunci când raza crește proporțional cu unghiul de rotație în timpul unei mișcări de rotație. O viziune modernă asupra perfecțiunii din vremurile de demult i-a ajutat pe designeri să obțină frumusețe clasică și design de mobilier ultra modern a uni.

Design revoluționar pentru casa modernă

Mobilier de grădină idei de amenajare mobilier din plastic

Design futurist de mobilier

Mobilier din plastic portocaliu fotoliu

Missix – Design de mobilier ultra modern

Proiectare mobilier design interior