Mobila

Cumpărați stocuri sau mobilier nou? Când să investească

cumpărați mobilier-stocuri-investiți-laptop-canapea

Bursa este vie, dar mobilierul vechi pare cam mort. Unii consumatori se întreabă dacă nu este timpul să aducă o gură de aer proaspăt în propriii patru pereți. În cele mai multe cazuri, acest lucru se oprește după un strat de vopsea. Schimbarea completă a designului și a interiorului apartamentului necesită o anumită marjă de manevră financiară, pe care nu toată lumea o are. Desigur, există și numeroase idei despre cum ceva complet străin poate deveni brusc o piesă de mobilier în cele din urmă. Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu videoclipul despre cum se transformă lăzile de bere într-o mică piscină. Peisaje minunate de dormit pot fi create din paleți de depozitare, șuruburi și vopsea. Pe lângă imaginație, ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi este abilități manuale. Pentru unul sau altul, o vizită la magazinul de mobilă este mai recomandabilă.

Banii de care aveți nevoie pentru mobilier nou – împrumuturi mai ieftine ca niciodată

Cumpărați mobilier nou-calculați-dobânda-credit

Faptul că schimbarea necesară pentru mobilierul nou lipsește trebuie să fie într-un moment în care dobânzi istorice scăzute să nu fie un obstacol în condimentarea apartamentului. Rareori a fost atât de ieftin să înființezi o casă nouă cu banii altcuiva. Cu toate acestea, ofertele de împrumut de la magazinele de mobilă ar trebui să fie puțin sceptice. O privire la un calculator de comparație a împrumuturilor arată dacă oferta de la această bancă este de fapt mai ieftină decât un împrumut de la o bancă directă pe internet. Dar chiar dacă banii sunt disponibili, rămâne întrebarea dacă un împrumut nu este soluția mai ieftină decât plata în numerar. Uneori randamentul poate fi mai mare dacă lichiditatea este investită profitabil în loc să plătească cu aceasta. Desigur, în acest moment nu putem vorbi de bani sau obligațiuni peste noapte. Dacă doriți să investiți, atunci în acțiuni sau fonduri de capitaluri proprii. Există o veche zicală pe piață că ratele scăzute ale dobânzii alimentează prețurile acțiunilor. Dax este la un nivel decent, Experții văd alte mișcări ascendente.

Selecția de mobilier și depozit

cumpărarea-mobilierului-picturi-vintage-în-stil-rustic

Cine nu știe că, atunci când caută mobilier nou, merg de la un furnizor la altul? Din fericire, acest lucru nu este necesar atunci când alegeți un depozit. Portaluri de specialitate precum Aici arată dintr-o privire ce bănci și brokeri online sunt potriviți. Majoritatea companiilor renunță acum la taxele de administrare a custodiei, un element de cost care poate reduce semnificativ randamentul net la sfârșitul anului. Nu orice nou-venit vrea să investească imediat în acțiuni individuale. Fondurile indexate, cunoscute și sub denumirea de ETF-uri, oferă începutul ideal pentru participarea la evenimente bursiere. Un ETF pe DAX 30 reflectă cel mai mare indice bursier german unul la unu. Investitorul nu trebuie să se îngrijoreze de nimic, iar DAX are potențial.

Compilarea unui depozit și a unei noi facilități

cumpărați-acțiuni-finanța-acțiuni-revista-știri

Acest lucru este deosebit de interesant pentru cei care se simt mai încrezători în alegerea mobilierului și montarea unei noi facilități decât atunci când montează un depozit. Pentru începători, este important ca costurile pentru gestionarea contului de custodie și tranzacționarea în unități de fond sau valori mobiliare să fie cât mai ieftine posibil. Prețurile în timp real sunt inițial irelevante. Detaliile afacerii cu valori mobiliare pot fi tratate în mod minunat mai târziu în apartamentul nou mobilat. Pe termen mediu, rentabilitatea creșterii prețurilor la valorile mobiliare va depăși probabil dobânda împrumutului. Pentru cumpărătorul de mobilă, decizia „precum și” de a finanța și investi se dovedește a fi mai profitabilă decât plata în numerar.

cumpărați acțiuni vizualizare ascendentă