Mobila

Birou din lemn cu design futurist

Birou-lemn-idei-moderne-scaun-negru

Artistul și designerul talentat trebuie să fie mulțumit pentru următorul proiect – biroul din lemn cu o construcție futuristă combină funcționalitatea cu arta – și, prin urmare, este o combinație de mobilier și sculptură modernă.

Biroul din lemn celebrează inovația în designul mobilierului

Birou-lemn-designer-mobilier-idei-inovatoare

Biroul din lemn a fost conceput ca o sculptură modernă – a fost montat special în centrul camerei, astfel încât vizitatorii să se poată minuna de ea din toate părțile. Sculptura realizată manual constă din mai multe module și a fost livrată în părți și apoi asamblată la fața locului. Începe de la podea și se extinde până la tavan. Designul are multe curbe și surprize cu o construcție spirală futuristă.

Birou din lemn – noul proiect al talentatului Joseph Walsh

Birou-lemn-design-modern-idei-futuriste

Biroul din lemn este unul dintre cele mai interesante proiecte ale talentatului Joseph Walsh. Designerul însuși își găsește inspirația în legătura dintre oameni și natură și încearcă să creeze mobilier care nu este doar funcțional, ci lasă și o impresie de durată ca adevărați ochi. Lucrările sale l-au câștigat o mare popularitate în spatele oceanului și au fost expuse de mai multe ori în muzee din Statele Unite. Producția perfectă până la ultimul detaliu și conceptul creativ din spatele fiecărei piese de mobilier sunt marca sa. Suntem absolut încântați de ultimul său proiect.

Birou cu scaun futurist cu fabricație perfectă

Birou-lemn-futurist-design-scaun-modern

Biroul modern din lemn a fost introdus recent în Statele Unite

Birou-lemn-modern-casa-cladire-proiect-nou

Designul este de fapt extrem de funcțional și poate fi folosit și ca piesă de mobilier

Combinație-birou-lemn-modern-sculptură

Biroul este de fapt conceput ca o sculptură futuristă

Birou-lemn-futurist-de-construcție-idei-noi

Birou-podea-din-lemn-design-modern

Proiectat de Joseph Walsh