Frumusețe, păr și coafuri

Creați rapid o coafură de coadă răsucită

răsucit-coadă-de-cal-coafură-rapidă

Vrei un aspect ca o pasarelă? În seria noastră de coafuri împletite și updo, vrem să vă arătăm astăzi cum vă puteți răsuci cu ușurință părul acasă Coafura coada de cal pot face. Aceasta este o soluție rapidă la coafura dvs. atunci când nu aveți timp să vă coafați. Astăzi vrem să vă arătăm cum puteți face o coadă de cal în gât și cum arată modelele la prezentarea de modă Celine.

Pașii pentru coafura coadă de cal răsucită

coadă-cal-coafură-rapid-face-răsucire

Cum începi cu răsucitul Coafura coada de cal – spălați-vă părul și uscați-l ușor cu un prosop de baie moale. Deși este încă umed, purtați un produs adecvat care îl va proteja de căldura uscătorului. Abia atunci vă puteți usca părul ca de obicei cu o periuță de păr și un uscător. Dacă doriți un pic de volum suplimentar pe rădăcini, aplicați o spumă hidratantă.

Coafura coada de cal – îmblânzirea părului

versiune-coada-calului-coafura-face-colaj

Pentru mai multă sclipire în păr, coaforii folosesc luciu sau spray de păr, începând de la rădăcinile părului și continuând să-l aplice la capete, acest lucru asigură efectul dorit și conferă părului o textură cremoasă. Pieptănați-vă părul strict înapoi și folosiți o bandă elastică pentru a forma o coadă de cal la ceafă.

Răsuciți-vă coada îndoită în sus. Folosiți a doua bandă elastică pentru a asigura capetele părului. Elasticul de împletitură trebuie să treacă prin întreaga coadă de cal pentru a menține coafura de împletitură în poziție. Dacă părul tău este mai lung, probabil ai mai avea nevoie de încă două știfturi mici pentru a-l ține bine.

Dacă părul nu este foarte lung, lăsați capetele și veți avea o coafură împletită în podium. În cele din urmă, puneți părul la loc cu fixativ. Rețineți că cerceii foarte mari vor merge cu coafurile care lasă fața deschisă. Acest lucru vă va face aspectul și mai interesant.

Pe pasarela cu o coafura clasica

întoarsă-coadă-cal-moda-podium

Ghid pentru cealaltă idee de coafură coadă de cal

răsucit-coadă-de-cal-idei-de-vară-păr

Coafură răsucită asimetrică

alte-idei-cai-coada-alergare-pod-2014