Mobila

Amenajați un apartament de 30 mp? Producătorul de mobilă Clei oferă soluții inovatoare

În ultimii ani, s-a dezvoltat tendința către construcția deschisă, unde mai multe camere sunt combinate într-o zonă mare de locuit. Apartamentele cu o cameră sunt, de asemenea, foarte populare în aceste zile. Factorii care au contribuit la dezvoltarea acestei tendințe au fost noi stiluri de viață, noi cerințe de muncă și aspecte sociale importante, cum ar fi schimbările în structura familiei. Astăzi, o cameră mare servește de obicei diverse funcții, cum ar fi mâncarea, gătitul și locuința. Dar cum reușiți să găsiți compromisul perfect între confort și utilitate pe 30 de metri pătrați? Mobilarea spațiilor deschise pentru a profita la maximum de spațiu poate părea o sarcină descurajantă. Dar nu este imposibil.

Cum puteți utiliza în mod optim 30 de metri pătrați?

O cameră de 30 mp amenajează o zonă de living deschisă

A trăi într-un spațiu mic nu înseamnă că se pierde calitatea vieții. Într-adevăr, din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat adesea siguranța, confortul și confortul spațiilor mici. A locui în câțiva metri pătrați înseamnă să folosești inteligent spațiul disponibil, să economisești sau să câștigi spațiu și să nu lași nimic la voia întâmplării. Un concept bine gândit este esențial aici.

Mobilierul multifuncțional creează funcționalitate chiar și în cele mai mici spații

Mobilați o cameră sau un apartament de 30 mp cu mobilier convertibil

Fiind o companie care a explorat potențialul mobilierului convertibil de la începutul anilor 1960, Clei oferă o gamă întreagă de soluții extrem de personalizabile. Sistemele de mobilier atent gândite de la Clei fac posibilă găzduirea bucătăriei, sufrageriei, sufrageriei, dormitorului și biroului în doar câțiva metri pătrați. Sau, dacă este necesar, pentru a crea spațiu de dormit într-o zonă de zi deschisă pentru oaspeții neașteptați.

„Spațiul 10” arată idei noi pentru divizarea camerei

Exemplu de plan etaj de apartament de 30 mp, cameră îngustă, cu mobilier convertibil de la Clei

Adevărata provocare este de a face spațiul disponibil atât de dinamic și de adaptabil încât să poată fi satisfăcute o mare varietate de nevoi. Cu Clei este posibil să transformați o cameră de zi într-o bucătărie sau un dormitor într-un birou la domiciliu în doar câțiva pași simpli.

Configurați un apartament sau cameră de 30 mp cu funcții multiple

Una dintre cele mai versatile soluții din seria de mobilier convertibil Cleis este „Space 10”. Producătorul de mobilă arată cum puteți găzdui bucătăria, sufrageria, camera de zi și dormitorul într-o singură cameră, cu spațiu minim (30 de metri pătrați). Mobilierul convertibil și dimensiunile sale sunt prezentate pe planul de mai sus. Mai jos vă povestim puțin mai multe despre fiecare design.

Bucătărie “Cutie de bucătărie”

Mini bucătărie ascunsă în spatele unui dulap

„Kitchen Box” este o mini-bucătărie care funcționează cu Living & Se poate folosi seria Young System de la Clei. Își dublează dimensiunea în doar câțiva pași simpli. Pe mai puțin de 4 metri pătrați, oferă spațiul necesar pentru toate ustensilele de bucătărie.

Masă „Girò”

Masa de luat masa Giro oferă spațiu pentru 4 persoane și este rotativă

Mini bucătăria se combină perfect cu masa Girò, care are un mecanism de rotație și un sistem de deschidere bifold. Poate fi folosit ca masă pentru 4 persoane sau ca birou confortabil. Când este închis, are doar 35 cm adâncime.

Pat Murphy cu canapea “Oslo Divano” și sistem de rafturi “Tetris”

Pat Murphy cu canapea și raft de perete de la Clei

Cum puteți așeza un pat dublu mare într-un apartament de 30 de metri pătrați? Pentru camere cu funcții multiple, un pat pliant cu canapea este o soluție de spațiu de locuit care economisește spațiu. În timpul zilei, convertibilul Oslo Divano este folosit ca o canapea confortabilă și elegantă, noaptea se transformă într-un pat dublu confortabil, cu drepturi depline. Când patul este deschis, scaunul alunecă automat înainte și spătarul poate fi aplatizat. Cu un mobilier multifuncțional atât de confortabil, un apartament mic poate fi transformat dintr-o cameră de zi într-un dormitor sau cameră de oaspeți în cel mai scurt timp. Canapeaua cu un pat dublu extensibil se combină perfect cu sistemul de rafturi de perete „Tetris” și cu alte componente din seria „Living” & Sistemul tânăr “.

Masă pliantă de perete “Wally”

Birou pliabil pentru montare pe perete

„Spațiul 10” este doar un exemplu mobilier al modului în care puteți crea spații de locuit atractive, cu funcționalitate și ambianță, cu mobilierul convertibil de la Clei. Mobilierul de designer prezentat în acesta poate fi combinat cu alte module multifuncționale din „Living & Young System ”, de exemplu cu tabelul„ Wally ”. Cu o adâncime de numai 15 cm și o masă integrată cu deschidere pliabilă, poate fi folosită atât ca birou, cât și ca masă. Dacă aveți nevoie de spațiu liber în cameră în timpul zilei, pur și simplu pliați-l înapoi în dulap. Când este pliată, masa pliabilă pe perete este aproape invizibilă datorită frontului său fără mâner și se integrează perfect într-o zonă de zi plăcută deschisă.

Cu mobilierul convertibil care poate fi acționat ca obiecte pop-up, este un joc pentru copii să se utilizeze în mod optim un apartament cu 1 cameră sau o zonă de zi deschisă, unde diverse funcții precum mâncare, gătit și locuit se îmbină perfect. Fiecare piesă de mobilier de la Clei se prezintă cu cel puțin două funcții și permite chiar și conceptelor dificile de cameră să fie rezolvate cu ușurință și stil.

*Pe Site-ul web al Clei puteți descoperi soluții de viață mai inteligente.