Mobila de bucatarie

Design inteligent de bucătărie

Proiectat de Faltazi

bucătărie interesantă cu sistem de reciclare

Ekokook este unul unic Design bucătărie. Proiectată de studioul francez de design Faltazi cu scopul de a oferi un sistem de economisire a energiei și a apei cu un sistem de reciclare, această combinație inteligentă Design bucătărie aspect modern proaspăt cu sisteme eficiente. Rezultatul este un sistem ecologic pentru bucătăria dvs..

Design de bucătărie modern și ecologic

 Bucătărie amenajată cu placă de oțel

Bucătăria arată modernă și proaspătă. Oțelul cu aspect rece este combinat cu elemente verzi. Multe dulapuri oferă suficient spațiu. O serie de forme conice de pe blatul bucătăriei oferă spațiu de stocare suplimentar. Unele dintre ele sunt folosite ca ghivece – plantele pun accentul pe ecologic Design bucătărie.

Design incitant de bucătărie ecologic

 idee de design inteligent - bucătărie

Cel inteligent Design bucătărie are trei sisteme încorporate – primul este o zonă de depozitare a deșeurilor neorganice cu diferite departamente – pentru sticlă, metal, plastic, hârtie. Sistemul comprimă toate tipurile de deșeuri. De acolo, resturile sunt trimise la o uzină de reciclare. Deșeurile ajung într-un container, unde sunt procesate în termen de trei luni. Compostul rezultat poate fi folosit ca îngrășământ.

În acest fel, acest înțelept ajută Design bucătărie pentru a proteja mediul și în același timp este practic pentru gospodărie. La fel de impresionant este și a treia instalație încorporată – instalația de reciclare a apei. Filtrează apa uzată și poate fi folosită ulterior pentru plante. Nu numai practic, ci economisește și bani. Potrivit designerilor, puteți economisi până la 15 litri de apă pe zi.

de K.H. Christova

sistem ecologic

Bucătărie modernă – schiță

idee incitantă de design - bucătărie - schiță