Bucătărie

Design exclusiv de bucătărie – Snaidero Studio arată tot ce este mai bun

design neobișnuit-bucătărie-alb-albastru închis

Au trecut deja aproape zece ani când Snaidero Studio a făcut primii pași în designul bucătăriei moderne. Designerii italieni au învățat multe de atunci și au împărtășit experiența cu colegii lor. Abilități de a proiecta bucătării uimitoare. Fiecare design exclusiv de bucatarie von Snaidero vă atrage imediat atenția și vă încântă.

Design exclusiv de bucătărie – bucătărie compactă cu blat de bucătărie din marmură și sticlă

compact-bucătărie-snaidero-sticlă-bucătărie-blat

Cu scopul de a avea suficientă mișcare în camere, muncitorii de la Snaidero creează design exclusiv de bucatarie. Drept urmare, designerii au dezvoltat două alternative – mobilier de bucătărie mic și mare pentru portofoliul lor de bucătării de lux. Unele dintre aceste piese de mobilier sunt mese compacte cu dulapuri încorporate, altele sunt dulapuri modulare de bucătărie care se pot transforma într-un blat.

Design exclusiv de bucătărie de către Snaidero

Exclusiv-bucătărie-design-snaidero

Fiecare design exclusiv de bucatarie de Snaidero creează o atmosferă primitoare și caldă. Găzduiesc mobilier de bucătărie luxos, plin de farmec și avangardist, dar decorat cu decor și elemente simple. Stilul clasic este ușor de menționat, cu plante verzi în ghivece tradiționale, ceramică drăguță cu vase retro frumoase. Bucătăriile frumoase și originale de la Snaidero Studio sunt decorate cu culori proaspete și amintesc de magia primăverii și scânteile de vară.

iluminare inteligentă sub unitatea de bucătărie

unitate de iluminat inteligent-sub bucătărie

Pentru a economisi spațiu în bucătăria lor modernă, designerii de la Snaidero folosesc materiale ușoare precum lemnul de bambus pentru mese și dulapurile de bucătărie. Sau plastic pentru scaune cu niște perne ușoare, moi sau damasc. Cu un astfel de tip de mobilier de bucătărie de lux, camerele vor arăta vizual mai spațioase. Ele creează iluzia că ești afară undeva, nu închis în fața sobei din casa ta.

Abigail

 bucătărie exclusivă Snaidero cu blat de marmură

blat-bucatarie-snaidero-exclusiv-din-marmura

bucătărie-simplă-design-snaidero  Snaidero-studio-exclusive-design-bucătărie

bucătărie albă de la Snaidero cu aspect clasic

alb-bucătărie-snaidero-aspect-clasic

pereți aurii în bucătăria de lux

pereți aurii bucătărie de lux  design-bucatarie-exclusiv-lemn-inchis