Mobila de bucatarie

Bucătărie de designer modernă sau tradițională de la Berloni

lucios-negru-violet-bucatarie

the Bucătărie de designer de la Berloni este aici pentru a vă împrospăta interiorul casei și a deveni un plus retro drăguț la designul interior. Dacă sunteți în căutarea unor noi idei de design pentru bucătărie, atunci cu siguranță veți fi fascinat de aceste compilații incitante de tradiție și modernitate.

Bucătărie de designer de la Berloni – confortabilă și elegantă

sistem de rafturi deschise bucătărie

Compania Berloni a fost fondată în urmă cu aproximativ 50 de ani, când frații Berloni și-au deschis propriul magazin de mobilă. În zilele noastre, producătorul de bucătărie se bazează din nou și din nou pe tehnici de producție tradiționale care garantează o înaltă calitate a producției. Designerul de interior al companiei italiene se concentrează pe aspectul elegant al modelelor, care creează o ambianță confortabilă și în același timp sunt echipate cu spații de depozitare inovatoare și fronturi durabile.

Bucătărie clasică de designer de la Berloni

sistem de rafturi deschise bucătărie

Bucătăriile clasice de design clasice de la Berloni sunt proiectate conform standardelor tradiționale. Ornamente pe ușile dulapului, decorațiuni drăguțe și un aspect retro definesc modelele. Capodoperele producătorilor italieni de mobilier sunt echipate cu tot ce ar putea avea nevoie o gospodină și familia ei. Vintage sau rustic, shabby chic sau clasic elegant – ești răsfățat de alegere. Starea de spirit romantică este creată de culori pastelate și scheme de culori pe care le cunoaștem de la bunici.

Bucătăria de designer vintage creează o atmosferă romantică

bucătărie-clasică-vintage-Gaia-Berloni

Tosca este un vintage tipic Bucătărie de designer, unde lemnul de stejar este combinat cu textile moi, iluminatul retro creează o ambianță aparte și te simți cu adevărat ca acasă. Ușile de sticlă și dulapurile retro, chiar și ferestrele drăguțe de deasupra blatului amintesc de 60 de ani ai secolului al XX-lea, când compania a fost fondată de fapt.

Alte două modele clasice, de data aceasta în alb – Grangala și Gaia atrag atenția. Ele reflectă lumina soarelui și întregul interior strălucește. Grangala este destul de masiv, în timp ce Gaia are elemente ca dintr-un mozaic.

Bucătării moderne de designer de la Berloni

lemn de bucatarie cu panouri moderne

Bucătăriile moderne de designer din Berloni sunt genul de bucătării care inspiră prin forma lor simplă și aspectul minimalist. Conceptul din spatele designului inovator este de a oferi un interior de bun gust, cu spații de depozitare inteligente. Ginevra, Afram Brera și Nicolle sunt doar câteva dintre modelele care îi vor impresiona pe toți fanii minimalismului.

De la Abigail

Bloc de bucătărie alb Berloni

bloc de bucatarie alb Berloni

Bucătărie de colț clasică albă Nicole

bucătărie alb-clasică-colț-Nicole

Bucătărie rustică italiană

mobilier rustic-italian-bucatarie-lemn

Bucătărie rustică confortabilă pe colț

bucătărie colțar rustic-confortabil-din lemn

Bucătărie clasică-Athena by Berloni

bucătărie-clasică-Athena-Berloni

Bucătăria de designer Sinetempore în stil tradițional Valcucine