mașini

Noul Mercedes-Benz C-Class 2015 în test și comparație

Mercedes C Class 2015 design frumos în față

Se pune întrebarea dacă Mercedes-Benz Clasa C 2015 va reuși să își redefinească caracteristicile și dacă poate deveni lider printre frații din clasa sa.

Noul Mercedes-Benz C-Class 2015 este testat

Mercedes Benz C 2015 în fața autostrăzii

Mercedes-Benz E-Class și C-Class au câștigat mult timp respectul. Se uită adesea că Clasa C nu a fost niciodată atât de bună pe cât ar fi putut fi. Clasa C și mai ales ultima generație W204 nu au făcut dreptate clasei lor. BMW Seria 3 are aceleași numere ca și Clasa C de mult timp, atât din punct de vedere al dinamicii, cât și al vânzărilor. Audi A4, la rândul său, este considerat mai atractiv, mai luxos și, în general, mai popular. Acum este așteptată următoarea Clasă C, cu caracteristici care au fost mult timp puse în aplicare de BMW Seria 3 și mașini care vor să fie ca BMW Seria 3. Și ce zici de noul acum Mercedes-Benz Clasa C 2015 sfarsit? Continuați lectură!

Mercedes-Benz Clasa C 2015 – C250 și C400 în comparație

Conducerea Mercedes Benz Clasa C în spate

Există două versiuni ale Mercedes-Benz Clasa C 2015 – W205, C250 și C400. Ambele sunt echipate cu multe extra, inclusiv suspensia pneumatică AirMatic, care este standard pe C400 cu tracțiune integrală AirMatic, Intelligent Drive, un sistem de siguranță în care mașina, printre altele, poate conduce parțial singură și sistemul multimedia în care afișajul sistemului de navigație a fost mărit de la 7 ″ la 8,4 ″. C250 nu este oferit în Statele Unite. Totuși, ar putea fi un adevărat concurent pentru BMW 320i. În loc de C250, există C300 mai puternic cu un motor turbo de 2,0 litri în linie, care înlocuiește turbo-ul anterior de 1,8 litri, 241 CP și un cuplu de 370 Nm. În comparație, C250 are 208 CP și un cuplu de 350 Nm. C400 este și mai impresionant cu motorul său turbo V6 de 3,0 litri și cu 329 CP și cuplul de 450 Nm. În timp, ambele vor fi disponibile și cu un motor diesel și cel puțin un hibrid. Toate versiunile W205 au transmisie automată cu șapte trepte, cu excepția C180 care are transmisie manuală cu șase trepte.

Designul interior al Mercedes-Benz Clasa C 2015

Benz Clasa C 2015 interior roșu negru

Designul interior impresionant al Mercedes-Benz Clasa C 2015, care este revoluționar având în vedere prețul său. Cei destul de norocoși să fi avut ocazia să urce la volanul noii clasei S W222 vor fi familiarizați cu designul. Ceea ce au în comun sunt scaunele reglabile electric, grilele elegante ale difuzoarelor Burmester, sistemul de parfumuri, roata rotată de comandă, aparatele de comandă de înaltă calitate, grafica ușor de utilizat cu rezoluția ridicată a afișajului de navigație și multe altele. O nouă caracteristică a Clasei C este un touchpad mic care este utilizat pentru a seta diverse funcții și pentru a mări hărțile sistemului de navigație. Este nevoie de puțin timp pentru a vă obișnui, deoarece se poate întâmpla la început să faceți clic accidental în timp ce încercați să derulați. Cu toate acestea, mâna se adaptează rapid și, prin urmare, poate folosi această funcție fără probleme. În curând va fi posibilă și utilizarea Apple CarPlay, cu care părți ale iPhone-ului pot fi transferate direct pe ecranul C. Există și pentru Mercedes-Benz Clasa C 2015 un afișaj colorat head-up. În general, interiorul va impresiona proprietarii clasei C și va intimida concurența.

Experiența de conducere a Mercedes-Benz C-Class 2015

Mercedes Benz Class 2015 conduce înainte

Cu Mercedes-Benz Clasa C 2015 Producătorul auto încearcă probabil să construiască o versiune mai mică a clasei S decât un concurent din seria 3. Clasa C se bazează pe o experiență de conducere luxoasă. Suspensia pneumatică a modelului C250 b.z.w. C300 este deosebit de confortabil pe drumuri deschise pe autostradă și pe străzi pietruite. Frâna se simte tipic „Mercedes” și se acționează imediat ce partea superioară a pedalei este apăsată. Dacă rotiți brusc volanul, observați că suspensia din spate nu este suficient de lungă. Cu C400, mai puternic și mai greu, arată complet diferit. Vine standard cu tracțiune integrală. Combinat cu motorul V6 mai greu, este clar că echilibrul cade mai înainte. Spre deosebire de C250 b.z.w. C300, direcția nu a fost foarte remarcabilă. Călătoria a fost atât stâncoasă, cât și dură, dar cu atât mai confortabilă. Cutia de viteze ar putea utiliza schimbări, iar suspensia ar avea nevoie de o schimbare. Portbagajul care nu se închide întotdeauna și aerul condiționat care nu vrea să sufle rece sunt lucruri care au făcut o impresie negativă. Din moment ce Mercedes-Benz Clasa C 2015 dar nu vine oficial pe piață înainte de septembrie, Mercedes are încă suficient timp pentru a efectua corecții.

Mercedes-Benz C-Class 2015 – Concluzie

Mercedes Benz Clasa C dreapta argintiu

Proiectarea Mercedes-Benz Clasa C 2015 este atât de asemănător cu cel al Clasei S încât aproape ai putea să-i încurci. În ansamblu, noua Clasă C face o impresie atât de pozitivă și nu pare să aibă nimic în comun cu clasele E și C anterioare. De data aceasta nu s-au făcut compromisuri. Din Mercedes-Benz Clasa C 2015 are elementele potrivite la locul potrivit și are cu siguranță ceea ce este necesar.

    Mercedes Clasa C 2015 piele interioară

Sistem interior Mercedes Clasa C 2015  Direcție interioară Mercedes Benz Clasa C  Autostrada spate Benz Clasa C 2015