mașini

BMW Roller Concept C 2010, sportiv și orientat spre viitor

Roller Concept C 2010 partea dreaptă 3

 În 2010, BMW a prezentat studiul scuterului Concept C. „C” înseamnă „navetist”. Acest scuter ar trebui să deschidă un nou drum și să fie o variantă mobilă fascinantă pentru viitor. Luând în considerare dezvoltarea traficului în orașe, BMW Roller Concept C 2010 un scuter inovator, sportiv.

BMW Roller Concept C 2010 – Scuterul viitorului

BMW Concept C 2010 partea dreaptă2

În ultimii ani, mobilitatea individuală sa schimbat semnificativ, în special în zonele metropolitane. Numărul înregistrărilor crește continuu, în timp ce spațiul pentru trafic rămâne același. Prin urmare, vehiculele trebuie proiectate în conformitate cu aceste condiții. În consecință, BMW și-a extins motocicleta Adventure World pentru scuterul mare. Din punct de vedere vizual, observați BMW Roller Concept C 2010 imediat „rudele” sale din familia BMW Motorrad. De exemplu, așa-numita față divizată, o diviziune optică în trei direcții a designului, este prezentă în acest studiu. Cromul negru al suspensiei și al cadrului formează o combinație impresionantă cu cromul din aluminiu argintiu și piesele vopsite în albastru. Zonele din satin negru sunt un punct culminant. O eleganță tehnică și de înaltă calitate este obținută și prin detalii fine. Acestea includ capacul de combustibil, care amintește de cel al unui avion, și amortizorul scurt, sportiv. Un alt aspect interesant din punct de vedere optic al scuterului BMW sunt anvelopele, ale căror suprafețe de rulare și laterale sunt păstrate în albastru. Conceptul C are un braț oscilant pe o singură față foarte complex, cu o axă goală și un suport de arc vizibil. Interesant este și ghidajul roții din față, care pare a fi cu capul în jos.

BMW Roller Concept C 2010 – sportivitatea dinamică caracterizează modelul

BMW Scooter C 2010 partea stângă1

Este condus BMW Roller Concept C 2010 cu un motor puternic cu 2 cilindri cu transmisie variabilă continuă (transmisie variabilă continuă). Frâna cu disc dublu față are două etriere de frână lovite radial. Întregul, precum și parbrizul tăiat bine, subliniază încă o dată sportivitatea dinamică a Conceptului C. În spate, scuterul mare are o singură frână pe disc. BMW Motorrad ABS asigură o siguranță maximă în timpul manevrelor de frânare. Printre altele, farurile cu LED-uri integrate în partea din față a placării scuterului BMW sunt orientate spre viitor. Oglinzile laterale tradiționale sunt la rândul lor înlocuite de două camere atașate la spate. Acestea înregistrează zona din spatele scuterului, pe care șoferul o poate vedea pe două monitoare LCD. Un al treilea afișaj arată viteza, turația motorului și alte informații.

BMW Roller Concept 2010 în față

BMW Roller Concept C față 1

Roller Concept C 2010 față 3

BMW Concept C 2010 față 2     BMW Scooter C 2010 partea dreaptă1

BMW Roller Concept 2010 partea stângă2  BMW Roller Concept C spate 2

Roller Concept C 2010 spate 1

BMW Scooter C 2010 spate