mașini

Noul BMW spațios Seria 4 Gran Coupé 2014 oferă și mai mult confort

Coupe 2014 viteza autostrăzii pe partea dreaptă

Din BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 este un spațios cu patru uși, dar arată la fel de compact ca un cu două uși. Este al treilea model din seria 4 și este mai lung, mai larg și mai dinamic decât orice cupe anterior cu patru uși de dimensiuni medii. Cu o lungime de 4,6 metri, o lățime de 1,8 metri și o distanță între axe de 2,8 metri, are aceeași dimensiune ca și versiunea cu două uși. Excepția este înălțimea. Însă BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 A fost plasat cu 12 milimetri mai sus și acoperișul său este cu 112 milimetri mai lung.

Spațiosul BMW Seria 4 Gran Coupé 2014 pentru mai mult confort

Vopsea BMW cu efect metalic argintiu partea dreaptă

De asemenea, va fi impresionant sub capota modelului 435i. Motorul cu șase cilindri în linie, cu turbo și cilindree de 3,0 litri, oferă o putere de 306 CP și un cuplu de 400 Nm. Poate merge de la zero la 100 km / h în doar 5,5 secunde.

În față este că BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 caracterizat prin elemente de design clasice precum rinichii tipici BMW și luminile cu LED ale farurilor. Suprafața corpului a fost atent gândită și constă dintr-o varietate de contururi și, de exemplu, intrări de aer pe laterale. Aerodinamica creează o perdea de aer în jurul roților din față, îmbunătățind eficiența și reducând consumul de combustibil.

Panta ușoară a acoperișului alungeste vizual părțile laterale ale mașinii și pare să curgă în ferestrele laterale prin stâlpul negru B. Heck a BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 este format din linii orizontale care îi subliniază aspectul atletic. Stopurile sunt amplasate pe colțurile inferioare, ceea ce ajută la revărsarea elementelor laterale de design în zona din spate. Privit din spate, acoperișul pare a fi mai lat decât cel al celor două uși.

BMW Seria 4 Gran Coupé 2014 – dinamic și subțire

BMW 4er 2014 autobahn rapid spate nou

Spre deosebire de cele cu două uși, BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 Datorită celor patru uși, ocupanții sunt mai confortabili când intră și ies. Ușile sunt fără rame și oferă stilul tipic cupeurilor de dimensiuni medii ale mărcii de lux germane. „Cel bazat pe marele BMW Coupé BMW Seria 4 Gran Coupe 2014 combină o siluetă dinamică și subțire cu funcții suplimentare și mai mult spațiu în habitaclul din spate “, spune designerul exterior Won Kyu Kang.

O implementare inteligentă a interiorului se realizează prin structurarea liniilor și suprafețelor care se deschid către șofer. Nu se fac compromisuri cu privire la experiența șoferului. Scaunele din spate pot fi rabatate, făcând mașina și mai spațioasă și oferind mai mult spațiu pentru bagaje. Încărcarea și descărcarea sunt, de asemenea, simplificate. Când scaunele sunt complet rabatate, volumul portbagajului crește la 1.300 de litri. Acest lucru este suficient pentru a transporta cluburi de golf, snowboard-uri sau schiuri.

Gran Coupe 2014 linie dinamică rapidă spate

Coupé 2014 detaliază confortul cu patru uși spațios

BMW Seria 4 2014 faimos producător față nou

BMW partea stângă culoare argintie design frumos

BMW dreapta a retras noul model

BMW Seria 4 din stânga dinamic clasa elegantă

BMW Seria 4 Gran Coupe faimos în spate

2014 design interior interior tesatura neagra de calitate

Cadru interior Coupé 2014 din piele alb-negru

BMW 4er spațiu portbagaj confortabil

BMW 4er proiect proiect plan frumos stânga  2014 conceptul planului stânga execuție perfectă

BMW Seria 4 2014 spate cele mai bune idei de designer  Gran Coupe 2014 schiță de interior design tesatura