Idei de decorare de Crăciun

Calendare de adventi auto-realizate în cinci variante de imitat

cadou-cadou-imitație-de-casă-imitație-cutii-carton-cadouri-mici-pentru-copii

Sezonul de sărbători a început oficial! Nu este niciodată prea devreme să ne gândim la decorațiunile potrivite pentru sezonul de iarnă. Calendarul de advent este o necesitate absolută pentru sezonul de Crăciun. O tradiție frumoasă care este apreciată atât de copii, cât și de adulți. Vă oferim 5 idei pentru calendare de advent de casă, care sunt ușor de imitat.

Idei pentru calendare de adventi auto-realizate

calendare de advent cutii carton plastic jucării animale

acasă calendarul adventului plastic animal jucărie vopsea albă

calendarul adventului cusut cutii de carton jucării animale nas roșu

Laur de la O viață cu bule a proiectat un calendar de advent „sălbatic” cu jucării din plastic pentru animale de la un magazin second-hand. Cu o vopsea albă spray și un nas drăguț bolboros, acestea se transformă în decorul perfect de Crăciun. Puteți umple micile cutii de carton cu dulciuri și, dacă găzduiți o petrecere, le puteți da oaspeților.

Calendarul de venire al lui Marie-Laure

tinker advent calendar idea doily cut lipici

Marie-Laure din La Maison de Loulou  a proiectat un calendar de advent care combină detalii fine cu un design simplu. Cutiile de bijuterii din carton capătă oa doua viață cu această idee inteligentă. Pentru a da cutiei un fler festiv, fiecare cutie este decorată cu o bucată de tapițerie. Dacă nu aveți cutii, vă puteți crea propriile dvs. găsind șabloane gratuite online.

cutii de metal rotunde cu magnet pe spate

calendar de adventie de casa imitand magnet cutii metalice rotunde

calendar de advent de casă cutii metalice magnet rotund

Acest calendar de advent de la Twig & Thistle este un proiect grozav cu cutii de metal rotunde. Spatele magnetic vă permite să vă rearanjați calendarele pe măsură ce trece timpul până la Crăciun. Și sunt perfecte pentru dulciuri și bomboane mici. Când Crăciunul s-a terminat, puteți păstra aceste cutii până în decembrie anul viitor sau le puteți folosi pentru a organiza articole de papetărie precum agrafe și știfturi.

cutii colorate de luat masa

tinker calendarul adventului viu colorat scoate cutii ori

calendarul de advent de casă scoate cutii colorate

Dacă sunteți un fan al culorilor strălucitoare, atunci acest calendar de aventuri auto-făcut este din Kelly perfect pentru tine. Acest calendar de adventie în cutie de luat masa nu conține niciunul dintre culorile tradiționale roșu și verde. Suprafața plană din carton oferă posibilitatea de a lipi cu ușurință cifrele pe ea. Jucați-vă cu diferite fonturi și dimensiuni pentru un aspect distractiv și eclectic. Dacă doriți să personalizați casetele, puteți utiliza și numele membrilor familiei pentru anumite zile.

Mini ghivece de lut în roșu și alb

calendarul de venire de casă, oale mici de lut, pânză roșie și albă

calendarul adventului ghivece mici din lut roșu alb copac decorațiuni minge

Deși aceste oale de lut, folosite de Alix din O viață răsturnată, sunt mici, faci o mare impresie. Folosiți un creion, o perie sau chiar oja de retus pentru a picta cifrele pe ea. Astfel încât copiii curioși să nu poată vedea ce este în vasele de lut, ascund dulciurile în pânză de sac.