mașini

Mercedes SL 63 AMG cu două modele exclusive câștigătoare F1

Mercedes SL 63 AMG Formula 1 modele câștigătoare

Mercedes sărbătorește câștigarea Campionatului Mondial de Formula 1 în 2014 cu două exclusivități Mercedes SL 63 AMG Modele speciale personal concepute de Lewis Hamilton și Nico Rosberg. Cei doi piloți de Formula 1 au ocupat primul loc în 16 din 19 curse din acest an, motiv pentru care Mercedes-Benz a decis să-și recompenseze cei doi piloți de top pentru această performanță legendară cu două modele speciale rafinate ale SL 63. Fiecare model al „Campionatului Mondial 2014 Collector’s Edition” este unic și conceput în conformitate cu propriile idei ale șoferului.

Hamilton își modelează Mercedes SL 63 AMG negru și auriu

Mercedes SL 63 AMG Lewis-Hamilton-Black-Gold-Front

Deținătorul titlului de Formula 1 al sezonului 2014, Lewis Hamilton, a ales o vopsea specială „Nachschwarz magno” nu numai pentru pielea exterioară, ci și pentru piese suplimentare, cum ar fi mânerele ușilor, oglinzile exterioare și jantele. Chiar și capetele de evacuare sunt cromate negru. Și, așa cum vă așteptați de la un câștigător, inscripțiile, aripioarele și dungile de pe bara spate strălucesc în aur puternic. Negrul și aurul domină, de asemenea, în interior. Scaunele, panoul de instrumente și consola centrală sunt tapițate din piele neagră neagră și decorate cu cusături aurii. Mânerele ușilor, paletele de schimbare și alte piese decorative strălucesc, de asemenea, aurii.

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-black-gold-rear

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-black-gold-interior

mercedes-benz-sl-63-amg-lewis-hamilton-black-gold-inside-center console

Rosberg a ales alb cașmir și gri himalayan pentru Mercedes SL 63 AMG

mercedes-benz-sl-63-amg-nico-rosberg-cashmere-white

Nico Rosberg a ales ca motto colorat albul cașmir. Alte părți exterioare au fost vopsite într-un subtil gri de Himalaya și creează un contrast bine dozat. Ambii șoferi de Formula 1 sunt de acord cu garniturile țevii de evacuare: De asemenea, strălucesc în crom negru. Pielea gri titan este interiorul vehiculului elegant. Scaunele, volanul, curelele ușii și partea superioară a tabloului de bord sunt acoperite cu aceasta, în timp ce partea inferioară, consola centrală și garnitura ușii sunt în nappa alb-profund.

mercedes-benz-sl-63-amg-nico-rosberg-interior-alb-gri

Vor fi doar 19 din fiecare dintre cele două modele speciale Mercedes SL 63 AMG. Atât de multe au fost cursurile de Formula 1 din 2014. Designul traseului respectiv pe covorașe, pe o insignă de pe consola centrală și cheia asociată identifică și modelul. Mercedes-Benz oferă ambele vehicule exclusiv membrilor Cercului de excelență Mercedes-Benz. Inițial ca duo la un preț de 629.510 euro, ulterior ca un singur vehicul pentru 320.111 euro. Vehiculele vor fi predate în timpul Marelui Premiu al Germaniei 2015.

Mercedes SL 63 AMG nico-rosberg-interior-alb-gri-consolă centrală