Iubesc familia

Horoscop 2015 – horoscop anual pentru toate semnele zodiacale

Horoscop horoscop anual toate semnele zodiacale iubesc sănătatea

Vă vom spune la ce să vă așteptați anul viitor – puteți găsi unul aici Horoscop 2015 pentru toate semnele zodiacale. Anul Nou se află sub influența lui Jupiter – care aduce cu el o mulțime de lucruri pozitive. Pe de o parte, fericirea este garantată în dragoste; pe de altă parte, sunt încurajate creativitatea și curajul. Cu greu va fi mult timp pentru odihnă în 2015 – în schimb, sunt planificate călătorii și se efectuează lucrări de renovare. Stresul poate fi ameliorat doar prin exerciții fizice – joggingul, ciclismul sau yoga sunt alternative bune.

Horoscop 2015 – viața agitată a Vărsătorului / 21 ianuarie – 19 februarie /

Horoscop anual iubire horoscop semn zodiacal Vărsător

Pentru Vărsător, noul 2015 va începe trepidant. Pe de o parte, vechii prieteni vă vor contacta din nou, pe de altă parte, este posibilă o mutare. Oricine caută un nou loc de muncă la începutul anului va avea succes. Vara aproape că nu va mai fi timp să vă odihniți și să călătoriți. În schimb, Vărsătorul își va dedica energiile vieții profesionale. Nimic nu se va schimba grozav în viața amoroasă. Este puțin probabil ca singurii să găsească dragoste în 2015.

Horoscop 2015 – stabilitate și un timp liber pentru Pești / 20. Februarie – 21 martie /

Horoscop anual horoscop semn zodiacal Pești

Peștele poate aștepta cu nerăbdare un an liniștit. Acum este momentul potrivit pentru a vă relaxa și a vă dedica familiei și prietenilor. Jupiter promite stabilitate în viața profesională – în orice caz, acum nu este momentul să încercăm lucruri noi. Deci, este mai bine să nu-i spui șefului idei riscante și să te întorci într-un loc de vacanță bine cunoscut și popular.

Horoscop 2015 – noi cunoscuți pentru Berbec / 21 martie – 20 aprilie /

Horoscop anual horoscop semn zodiacal Berbec

Berbecul se așteaptă la noi cunoștințe în 2015 – aceste persoane vor juca ulterior un rol important în viață. Prin urmare, noi relații ar trebui stabilite cu mare grijă. În viața privată și în dragoste, Jupiter promite noroc – de îndată ce Berbecul este dispus să facă compromisuri.

Horoscop chinezesc 2015 – horoscop anual pentru fiecare semn zodiacal

Culorile Feng Shui și semnificația lor în spațiul nostru de locuit

Horoscop 2015 – horoscop anual pentru toate semnele zodiacale

Horoscop 2015 – Taur / 21 aprilie – 20 mai / va fi fericit de sănătatea bună

Horoscop zodie taur semn zodiacal dragoste sănătate viață profesională

Taurul va fi bine anul acesta – mai ales când vine vorba de corpurile lor. Acum este momentul potrivit să faci sport și să începi ajustarea de vară! Activ este cuvântul cheie – cei care rămân activi în a doua jumătate a anului pot aștepta cu nerăbdare rezultate pozitive. Profesional, totul merge bine. Pot exista argumente în viața amoroasă, dar un hobby comun va aduce din nou cuplul mai aproape.

Horoscop 2015 – aventuri incitante pentru Gemeni / 21. Mai – 21 iunie /

Horoscop Gemeni horoscop anual zodiacal

Aventuri incitante îi așteaptă pe gemeni în această vară. A sosit în sfârșit momentul pentru călătoria planificată de mult în jurul lumii! Și chiar și cei care nu își permit o vacanță lungă pot planifica mai multe excursii de weekend și pot colecta impresii.

Horoscop 2015 – Rac / 22 iunie – 22 iulie / descoperă o mare dragoste

Horoscop semn zodiacal Rac viață profesională

Pentru single, anul începe cu o cunoștință drăguță – ar putea fi aceasta marea dragoste ?! Relația poate avea vreo șansă de final fericit, atâta timp cât cei doi sunt dispuși să facă compromisuri. Deoarece cercul de prietenie și un hobby pot separa cuplul.

Horoscop 2015 – un an de succes pentru Leo / 23. Iulie – 23 august /

Horoscop Horoscop anual zodiac Leu

Leii vor aștepta din nou succesul în 2015. Atât în ​​viața profesională, cât și în viața privată – de îndată ce dai dovadă de puțină răbdare. Pentru că o bună planificare este crucială pentru succesul proiectelor dumneavoastră. O sănătate bună în 2015 este încă o condiție prealabilă pentru bunăstare.

 Horoscop 2015 – Fecioară / 24. Aug – 23 Sep / focus pe muncă

Horoscop Fecioară Zodiac Horoscop anual

Fecioarele sunt creative în acest an și sunt deschise pentru noi proiecte, mai ales când vine vorba de sfera muncii. Lucrătorii independenți vor culege în cele din urmă fructele muncii lor grele, angajații pot lua parte la un nou curs de formare sau pur și simplu se pot stabili în noua echipă.

Horoscop 2015 – pentru Balanță / 24 septembrie – 23 octombrie / familia este pe primul loc

Horoscop Balanță zodiac viitor horoscop anual

2015 este momentul potrivit pentru ca Balanța să se dedice vieții de familie. Oricine se căsătorește sau se logodeste anul acesta poate aștepta cu nerăbdare o căsătorie fericită. Este important să rămâi fidel inimii și să nu asculți sfaturi / chiar dacă bine intenționate / de la prieteni.

Horoscop 2015 – Scorpion / 24 – 22 octombrie Noe / are un an fericit în față

Horoscop Scorpion An Horoscop Zodie Zodie Iubire Sănătate

Scorpionii sunt adesea în flăcări – dar cei care își păstrează caracterul sălbatic sub control și sunt dispuși și răbdători să facă compromisuri, vor fi foarte norocoși în dragoste în 2015. O condiție prealabilă importantă – acordați atenție nevoilor partenerului și faceți multe împreună.

 Horoscop 2015 – Săgetător / 23. Noe – 23 decembrie /

Horoscop Sagetator zodiac dragoste horoscop

Săgetătorul are un timp relaxat înainte – anul acesta trebuie cultivate vechile contacte. O bună atmosferă de lucru și încredere în parteneri vor avea un efect pozitiv asupra Săgetătorului. Noile seminarii și cursuri de formare îi vor spori abilitățile și competitivitatea. La sfârșitul anului, este timpul să-l impresionezi pe șef cu asta.

Horoscop 2015 – pentru Capricorn / 22. Decembrie – 20 ianuarie / familia este pe primul loc

Horoscop Capricorn semn zodiacal horoscop dragoste

În 2015, viața Capricornului se poate schimba complet – celibatarii își vor găsi partenerul pe viață, cuplurile se vor căsători, familiile se vor aștepta la urmași. Copiii născuți în 2015 se vor bucura de o viață lungă și fericită.