mașini

BMW Concept M8 Gran Coupé 2019 cu un aspect sportiv, masculin

Prezentat conceptul BMW M8 Gran Coupe 2019

Premiera mondială a BMW Concept M8 Gran Coupé a fost la Salonul Auto de la Geneva din 2018. Bazându-se pe coupé-ul sport M8, care a fost prezentat în 2017, versiunea cu patru uși impresionează prin sportivitate și, în același timp, transmite un sentiment de lux. M8 Gran Coupé prezintă noul limbaj de design al mărcii, în care o interacțiune plină de viață, cu mai multe fațete, îi subliniază dinamismul. Modelul conceptului arată, de asemenea, că litera „M” înseamnă „mai mult”, în toate modurile.

Sportivitate BMW M8 Gran Coupé 2019

„Viitorul BMW Seria 8 va fi noul lider de pe piață, combinând cele mai înalte niveluri de sportivitate și eleganță. BMW Concept M8 Gran Coupé oferă o privire asupra celei mai exotice și fascinante versiuni de producție a noului BMW Seria 8 ”, spune Adrian van Hooydonk, șeful BMW Group Design.

BMW M8 Gran Coupé Concept Verde Albastru Auriu

Performanțele de conducere de top ale BMW Concept M8 Gran Coupé pot fi văzute încă la prima vedere. Suprafețele modelate muscular și contururile precise de pe capotă indică puterea sub capotă. Rinichii exclusivi BMW cu cadru auriu, pe de altă parte, care sunt întinși spre drum, subliniază centrul de greutate scăzut al vehiculului. Farurile sunt amplasate puțin mai sus decât grila pentru a crea adâncime vizuală.

Grila BMW M8 Gran Coupé de aur

„BMW Concept M8 Gran Coupé ar trebui să agite, să polarizeze și să stimuleze emoțiile. Cu vehiculul, vrem să ajungem la oameni care caută ceva special și doresc să iasă în evidență din mulțime. Cu acest vehicul, seria BMW M prezintă o înțelegere independentă a luxului ”, explică Domagoj Dukec, șef de design la BMW M și BMW i.

Jante faruri spate BMW M8 Gran Coupé

Caracterizat de linii precise care subliniază suprafețele modelate, profilul lateral al mașinii sport arată de fapt modul în care eleganța sa se împletește cu prezența sa puternică. Capota extinsă, linia de acoperiș curgătoare și secțiunea spate scurtă: ampatamentul lung definește o siluetă sportivă.

Vedere laterală BMW M8 Gran Coupe, linii pronunțate

Vopseaua „Saléve Vert” a fost aleasă pentru BMW Concept M8 Gran Coupé. În funcție de incidența luminii, culoarea variază de la verde la gri-albastru și scoate la iveală jocul suprafețelor în cel mai bun avantaj al lor. Pupa scurtă are stopuri plate, tridimensionale, cu sticlă neagră, care îi măresc lățimea, prezența și dinamismul. Accentele aurii, cum ar fi ramele ferestrelor, țevile de evacuare, ramele rinichilor și jantele conferă vehiculului un aspect la fel de izbitor.

Eșapament pentru stopurile BMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Gran Coupé spate

Vedere laterală BMW M8 Gran Coupe