Lumea bărbaților

Pups-Pills: un francez vinde pastile care fac ca fartsul să miroasă a trandafiri

Pastilele Pups înlocuiesc mirosurile ulterioare cu parfumul trandafirilor

Un francez în vârstă de 65 de ani susține că a inventat o pastilă care conferă fartsului un miros plăcut. Știm cu toții pe cineva care ar putea folosi acest lucru, nu? Pastilele Pups sunt disponibile în diferite arome – de la un miros de trandafir ceresc până la o aromă de ciocolată de Crăciun. Există chiar și câteva variante interesante, cum ar fi parfumurile de ghimbir, liliac lăptos și violet.

Pilula „Pilulepet” nu este un medicament, ci un „supliment alimentar pe bază de ingrediente naturale” bazat pe așa-numita fitoterapie (= medicament pe bază de plante). Comprimatele sunt formate din ingrediente 100% naturale, cum ar fi fenicul, alge și afine și ar trebui, de asemenea, să contracareze tulburările digestive.

Site-ul web susține: „Pilula de fart este rezultatul unor cercetări și experimentări îndelungate și este în vânzare din 2007. Variantele noastre parfumate adaugă o notă de umor în fiecare situație. Numeroșii noștri clienți obișnuiți sunt fără îndoială cea mai bună dovadă a succesului nostru. “

Pastilele Pilulepet fac ca fartsul să miroasă a trandafiri

Pastilele Pups sunt vândute online la pilulepet.com și sunt aprobate de autoritățile sanitare. O cutie conține 60 de capsule dure și costă 19,99 €. Luați 2 până la 6 capsule zilnic la mese. Cantitatea variază în funcție de starea de sănătate, dietă și efectul dorit.

Ce zici de fartsul câinilor urât mirositor care fac pastilele anti pui

Fartul de câine este coșmarul fiecărui proprietar. Cu toate acestea, nu trebuie să vă forțați animalul să înghită comprimatele. Compania oferă supliment alimentar sub formă de pulbere, în special pentru câini și pisici. Potrivit lui Lutin Malin, această pulbere poate fi pur și simplu stropită pe hrana animalelor. Doza zilnică depinde de greutatea animalului.

Inventatorul pastilelor Pups este Christian Poincheval

Inventatorul pastilelor Pups este Christian Poincheval și locuiește în orașul Gesvres din vestul Franței. Potrivit site-ului oficial al companiei, el folosește pseudonimul Lutin Malin.

Poincheval a declarat ziarului britanic „The Telegraph” că vinde câteva sute de cutii pe lună. „Am tot felul de clienți”, a continuat el. „Unii cumpără pastilele Pups pentru că au probleme cu gazele, iar altele le cumpără ca o glumă pentru a le trimite prietenilor lor. Crăciunul este întotdeauna asociat cu o creștere a vânzărilor “.

Pseudonim Christian Poincheval Lutin Malin

Domnul Poincheval a spus că a primit ideea pentru pastile în timp ce se bucura de o masă copioasă cu prietenii într-o seară. „Farts-urile noastre s-au împuțit atât de mult încât ne-am înăbușit aproape. Trebuia făcut ceva ”, a explicat el. Așa că a început să cerceteze ingrediente naturale care ar putea reduce gazul și după câteva luni de experimentare a venit cu rețeta pentru pastilele sale.