Arhitectură, case de vis

Casă modernă cu un design minimalist

Proiectat de Mario Martins în Luz, Portugalia

Casă-modernă-cu-design-minimalist

Pentru a se potrivi cu perspectiva proprietarilor pentru o casă modernă, terenul, peisajul general și ideile arhitecților trebuie corelate. A casa moderna cu design minimalist în Luz, Portugalia de către arhitectul Mario Martins este o provocare uimitoare pentru gândirea arhitecturală. Prezintă aspectul și performanța neobișnuită și se potrivește bine peisajului marin înconjurător, cu dealuri și relief interesant. Pentru ca peisajul înconjurător să facă parte din viața casei, etajul inferior este deschis arhitectural spre mare, cu uși de sticlă, astfel încât să existe suficientă lumină și apă albastră azurie și o vedere asupra dealurilor.

Casă modernă cu design minimalist în Portugalia

Casă-modernă-cu-design-minimalist-Luz-Portugalia

Arhitectura minimalistă este incredibil de vie și neobișnuită, indicând posibilitățile designului modern. Conexiunea nivelurilor separate sunt suprafețele vitrate care permit lumina și natura din interiorul casei. Suprafața construită oferă un nivel de trai spațios, o ventilație bună și oferă o senzație de unicitate Casă cu design minimalist. Interiorul este simplu, minimalist, rafinat și elegant. Motivele lait sunt alb, curățenie și spațiu. Mobilierul a fost ales cu moderație, dar joacă rolul de a accentua elementele din interior. Bucătăria este complet albă, ceea ce sporește efectul de minimalism căutat ca cea mai importantă alegere arhitecturală.

Casă modernă cu design minimalist – exterior

Design modern-casă-minimalistă

Dorința de a fi aproape de natură și de a vă relaxa în spațiul de locuit liniștit este indicată de saloanele care sunt amplasate în toate zonele deschise. Acestea oferă o vedere a împrejurimilor din toate unghiurile posibile. Casa modernă cu design minimalist este un concept care ne oferă un câmp larg de gândire în raport cu ideile de arhitectură minimalistă.

B. Angelov

design de living alb

design minimalist de living alb

Ferestre de sticlă și suprafețe albe lucioase

alb-minimalist-bucatarie-interioara

Piscină și vedere frumoasă

Casă-modernă-cu-piscină-de-design minimalistă

Casă-modernă-cu-peisaj-de-design minimalist

Casă-modernă-cu-design-minimalist-Portugalia-Mario-Martins

Casă modernă cu design minimalist pe timp de noapte

Casă-modernă-cu-design-minimalist-Mario-Martins