Locui

Ghivecele originale de flori agățate transformă plantele în puncte culminante

Ghivece de flori pentru a atârna perete-cactus-geometric-design-modern

Plantele sunt, fără îndoială, un atu pentru zona de locuit. Cu tot stresul la locul de muncă și puțin timp liber, ceea ce înseamnă că este puțin timp pentru plimbări și excursii în natură, plantele de interior sunt un lucru binevenit. Pentru că cu ajutorul tău aducem natura în casa noastră. Plantele obișnuite în ghiveci pot fi prezentate deosebit de bine cu ghiveciul de flori potrivit. Și dacă nu aveți mult spațiu pentru a configura ghivecele, puteți Ghivece de flori de atârnat Selectați. Am realizat câteva modele interesante pentru ghivece pe care le puteți folosi în acest scop.

Ghivece de flori agățate – plantați planta pe dos

Ghivece de flori pentru a atârna cu susul în jos-inspirație-original-deco-boskke

Mașina de plantat Boskke Sky este deosebit de interesantă, deoarece plantele sunt afișate cu susul în jos. Acestea sunt ghivece de flori pentru agățat din plastic, care sunt oferite în culoare albă. Oala este atașată direct de tavan. Cablul alb suspendat este abia vizibil. Modelul este disponibil aici.

Ghivece de flori de atârnat pe perete

Ghivece de flori pentru a atârna ceramică-alb-diagonală-design-ornamental-iarbă-modul-verde

Dacă preferați să vă decorați peretele cu plante, acest model este o opțiune bună. Designul modern este un adevărat punct de atracție și este minunat potrivit ca decor. Ghivecele de flori suspendate pot fi utilizate atât în ​​interior, cât și în exterior. Sunt oferite în alb, roșu-maroniu și negru. Comandați produsul aici.

Ghivece de flori pentru agățat în culori vii

Ghivece de flori pentru a atârna castron-culori-colorate-set-prospețime-idee

Acest model optimist de la Fresh Ideas este disponibil în diferite culori strălucitoare și este atașat la tavan cu un lanț sau o grindă. Ghivecele de flori suspendate adaugă accente de culoare interesante camerei și, prin urmare, sunt un decor perfect. Dacă doriți un astfel de ghiveci, îl puteți comanda aici.

Ghivece de flori de atârnat pe perete

Ghivece de flori-agățat-piramidă-formă-sârmă-accente-metalice-decor-umbr

Acest model Umbra nu este mai puțin impresionant. Dacă doriți un ghiveci de flori pătrat, faceți alegerea corectă aici. Designul modern în alb și în combinație cu sârmă de alamă este un adevărat punct de atracție și arată foarte atractiv, mai ales în grupuri. Recipientul ceramic este, de asemenea, disponibil în gri. Ghivecele de flori suspendate sunt disponibile aici.

Ghiveci de flori transparent de perete

Ghivece-flori-agățate-din-sticlă-transparentă-plante-de-acvariu-proaspete-gadgetz

Recipientele transparente arată foarte interesant, deoarece dezvăluie rădăcinile sau alte elemente decorative din interior. Ghivecele de flori suspendate pot fi proiectate în orice mod și pot găzdui diferite plante. Modelul vine de la FreshGadgetz și poate fi comandat rapid aici.

Recipient din sticlă

Ghivece-flori-agățat-mkono-transparent-din-sticlă-idee-decor-cu-pietricele

Mkono oferă un design similar. Cu toate acestea, recipientele nu sunt atașate de perete, ci mai degrabă atârnate. Recipientul este fabricat din sticlă suflată manual și poate fi umplut cu pietriș decorativ. Dacă doriți să comandați aceste ghivece atractive pentru flori, puteți face acest lucru aici.

Ghiveci de flori auto-udat, agățat

Ghivece de flori-atârnă-auto-udare-automat-începător-plantare-degetul-sus

Veți primi un set de două când comandați aceste ghivece atractive pentru flori. Acestea sunt vase auto-udate din plastic și albe elegant. Prin urmare, EcoPod este excelent și pentru începători sau pentru persoanele care nu au întotdeauna timp pentru udare regulată. Modelul este disponibil aici.

Pungă de plante pentru a închide

Ghivece-de-flori-pentru-atârnă-pungile-de-pâslă-de-plante-idei-autentice-moderne

Pungile de plante sunt un lucru practic. Și acestea, de asemenea, arată foarte interesant. Acestea sunt realizate din pâslă de înaltă calitate și servesc drept plantator, ca să spunem așa. Setul include lână de drenaj, granule de lut, doi stâlpi de cățărat și un indicator de nivel al apei – tot ce aveți nevoie pentru plantare. Pungile ca alternativă la ghivecele de flori suspendate sunt disponibile aici.

Ghivece mici pentru agățat din cupru

ghiveci de flori-agățat-cupru-metal-alamă-minimalist-loomingville

Oricui îi place strălucirea suprafețelor metalice este garantat că se va îndrăgosti de aceste ghivece de flori suspendate. Designul danez impresionează prin forma rotunjită și aspectul modern, care intră într-adevăr cu o plantă adecvată. Comandați aici ghivecele unice pentru flori.

Design roz

Ghivece-agățate-bloomingville-roz-agățate-moderne-scandinave

Această variantă roz de la același producător nu este mai puțin impresionantă. Ceea ce se înțelege este modelul din extrema dreaptă din prima imagine. Nu numai rozul delicat face recipientele foarte atractive, ci și structura suprafeței. Ghivecele sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate și sunt potrivite pentru diferite stiluri de amenajare. De aici puteți cumpăra ghivece de flori suspendate.

Idee concrete

Ghivece de flori-atârnă-beton-material-motiv-roți-păsări

Decorațiunile din beton nu ar trebui să lipsească în mobilierul modern. Și mai ales în combinație cu ghivecele de cupru de mai sus, aceste modele de roți vor arăta cu siguranță perfecte. Ghivecele de flori agățate au o reliefare destul de bună, care face ca betonul solid să arate mai delicat. Puteți comanda modelul aici.

Grădină verticală

Ghivece-flori-agățate-de-perete-grădină-în-interior-plantare-perete-cadru-decorativ

Faceți din perete o grădină verticală în loc de picturi murale. Grădina de perete a lui Carlo Milano este formată dintr-un cadru negru și este deja echipată cu plante suculente. Această variantă originală pentru agățarea ghivecelor de flori poate decora peretele în grupuri, dar este, de asemenea, foarte frumoasă individual. Disponibil aici.

Proiectare perete

Ghivece cu flori-agățate-vertical-grădină-design-interior-plante-pungi-tourwin

Puteți utiliza pungile de plante Tourwin în mod similar. Combinați orice număr din aceste ghivece de flori pentru agățat și creați o zonă mare a peretelui cu plante. O singură bucată este formată din 16 buzunare, fiecare dintre ele poate ține până la două plante pentru a crea un aranjament luxuriant. Comanda aici.

Ghivece cu macrame

Ghivece de flori-agățat-macrame-set-manual-culori-pastel

Macrame a revenit la trend. Din acest motiv, nu dorim să vă refuzăm acest model. Setul conține patru modele în culori diferite, în care pot fi așezate orice ghivece de flori. Macrame-ul de la Mkono este înnodat manual și poate fi folosit în interior și în exterior. Disponibil aici.

Suculente în borcan

Ghivece-flori-agățat-terariu-suculente-agățat-plante-aer

Suculentele sunt foarte populare, ceea ce se datorează parțial faptului că sunt foarte ușor de îngrijit. În plus, astfel de terarii atractive pot fi proiectate împreună cu dvs. Bilele de sticlă sunt un model de SpringEver și ghivecele de flori perfecte pentru agățarea suculentelor și a altor plante aeriene. Comanda aici.

Ghiveci pentru plante aromatice

Ghivece de flori-agățat-de-plante-grădină-plante-bucătărie-decorare-condimente-practice

În bucătărie, ghivecele de flori suspendate pot fi deosebit de avantajoase dacă doriți să vă proiectați propria grădină de plante. Acest container nu ocupă spațiu și, prin urmare, este potrivit și pentru bucătăriile mici și încăperile. Până la opt plante diferite pot fi plantate pe trei etaje. Comandați produsul aici.

Ghivece de flori pentru agățat în grup sau solo

Ghivece de flori de agățat pe suculente-leagăn-stand-birou-decor

Multe dintre ghivecele de flori prezentate pentru agățare sunt deosebit de frumoase atunci când sunt agățate în grupuri. De asemenea, vă puteți juca cu înălțimea pentru a crea o structură interesantă. Pe de altă parte, alte modele arată mai bine și devin un punct culminant atunci când stai singur. Încercați doar ce se potrivește cel mai bine modelului ales.