Iubesc familia

Viitorii nași se întreabă: aceste idei creative îi vor muta până la lacrimi!

Cereți-le nașilor să vă facă propriul colaj foto

Pe lângă părinți și frați, nașii sunt adesea cei mai importanți oameni din viața unui copil: îi însoțesc pe cei mici de la naștere și sunt alături de ei pe viață. Nașii își asumă sarcini importante și ar trebui, printre altele, să dea un exemplu copilului, să-și promoveze creșterea creștină și să ofere sprijin moral părinților. Cei aleși sunt fericiți să poarte această mare responsabilitate, deoarece în tradiția creștină se consideră o mare onoare să asumi rolul de naș. Cu toate acestea, nu întotdeauna este ușor pentru părinți să-și aleagă nașii: ar trebui să ia în considerare cine se va îngriji cel mai bine de copil și cine, potrivit regulilor bisericii, poate fi deloc naș. Odată luată decizia, cuplul se gândește la modul de a-și întreba creativ viitorii nași. Am pus laolaltă 17 idei dulci pentru cadouri care vă vor surprinde nașii și le vor muta până la lacrimi. Lăsați-vă inspirați de sugestiile noastre și faceți prieteni / rude fericiți.

Nașii întreabă: Cine poate deveni naș?

Întrebați-i pe nași care pot deveni sarcini

Botezul creează o legătură între om și Dumnezeu, copilul este luat în comunitatea creștină și își poate începe noua viață de credincios. Nașii joacă un rol crucial în timpul botezului: părinții așează în mod simbolic copilul în mâinile nașilor, astfel încât să-l poată proteja și proteja și să se simtă legați de el pe viață..

Candidatul trebuie să îndeplinească o serie de criterii importante. Părinții ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de acest lucru în prealabil, altfel puteți cere prieteni și rude, puteți primi confirmare și abia apoi veți realiza că, din păcate, nu va funcționa până la urmă. Există unele reguli care se aplică la nivel național și altele care sunt regionale. Vă rezumăm regulile valabile în toată Germania:

Nașii cer puzzle cu litere de mână fotografie pentru bebeluși

1. Doar persoanele botezate și confirmate pot deveni sponsori. Aceasta este o condiție foarte importantă, deoarece chiar dacă părinții înșiși nu aparțin Bisericii Catolice sau Evanghelice, copilul poate fi botezat, cu condiția ca nașii să aparțină bisericii respective..

2. Numai adulții cu vârsta peste 16 ani pot deveni sponsori.

3. În momentul botezului, nașii nu trebuie să fi părăsit Biserica.

4. Candidații care sunt botezați de alte comunități (adică nu protestante sau catolice) nu pot fi desemnați ca părinți ca nași. În multe comunități este încă posibil să se includă aceste persoane ca martori sponsori.

5. Părinții trebuie să fie de acord și să numească împreună nașii.

Nașii sunt, prin urmare, membri ai bisericii și au permis de nași. Părinții trebuie să discute acest lucru cu candidatul în avans. Dacă certificatul de sponsorizare nu este disponibil, acesta poate fi solicitat de la secretariatul bisericii locale. Viitorii sponsori trebuie doar să își arate cărțile de identitate, apoi certificatul de sponsorizare este de obicei creat și li se dă gratuit. Apoi, trebuie să dați acest certificat de sponsorizare părinților, care îl pot prezenta parohiei.

Puneți-le nașilor: despre ce întrebări importante ar trebui să discutați în avans??

Cereți nașilor să vopsească singuri o felicitare

Nu este atât de ușor să întrebi rude și prieteni dacă ar dori să devină nași. Deși este considerat o mare onoare și un gest frumos, mulți oameni au brusc îndoieli. Prin urmare, merită întrebat cât mai devreme posibil. Mulți viitori părinți pun întrebarea cu două sau trei luni înainte de naștere. De asemenea, este important să discutați toate detaliile în timp util, astfel încât să nu existe surprize în ultimul moment:

1. Explicați nașilor ce ați dori să vedeți despre botez. Când va avea loc, cum ați dori să o sărbătoriți (cu membrii apropiați ai familiei acasă, într-un restaurant sau aveți altceva planificat). Dacă viitorii nași trebuie să călătorească, clarificați din timp unde vor sta.

2. Discutați mai multe detalii. Câți nași vor fi în total? Se cunosc toți? Dacă copilul este numit după unul dintre nași, ar trebui să le spuneți celorlalți nași de ce.

3. Clarificați în prealabil ce sarcini vor lua nașii. Este foarte important ca ambele părți să își definească în mod clar ideile, astfel încât să nu existe neînțelegeri. Nu vă gândiți doar la botezul în sine, ci și la viitorul împreună. Discutați despre cum se va dezvolta relația cu copilul.

4. Acordați timp celor doi nași să decidă și să accepte sau să refuze. Este o mare responsabilitate pe care nu toată lumea o poate sau nu vrea să o poarte.

5. Stabiliți o dată și informați nașii despre aceasta.

Întrebându-i pe nași: Surprindeți viitorii nași cu suveniruri delicioase

Întrebați nașii brioșe sfaturi de decorare idei mici cadouri

Nașii fac parte din familie și joacă un rol în viața copilului. Prin urmare, merită să le acordăm acestor noi membri ai familiei o primire călduroasă și să le mulțumim sincer. De asemenea, puteți pune întrebarea într-un mod creativ: coaceți sau cumpărați brioșe delicioase și decorați-le cu toppinguri tematice cu cruci. De asemenea, puteți eticheta cu dragoste cutiile de copt din hârtie. Fiecare sponsor este sigur că așteaptă cu nerăbdare o surpriză atât de dulce!

Nașii întreabă: Există o surpriză ascunsă în aceste ouă aurii de Paște!

Cereți-le nașilor să sufle ouă de culoare aurie ascunde mesajul înăuntru

Pentru următoarea idee de artizanat aveți nevoie de o bucată mică de hârtie, stilou cu gel de aur, ouă de prepeliță, vopsea acrilică aurie, pene și orice alte decorațiuni, o cutie de cadou. Mai întâi trebuie să arunci ouăle de prepeliță, apoi să le speli bine, să le pui pe hârtie de bucătărie și să le lași să se usuce. Vopsiți ouăle cu vopsea aurie și faceți cu grijă o gaură în coajă. Scrieți o scrisoare iubitoare nașului și puneți-o într-un ou. Aranjați oul în cutia cadou împreună cu penele și alte decorațiuni.

Nașii cer: Puzzle cu fotografia bebelușului și un mesaj dulce

Nașii cer idei de fotografii pentru bebeluși cadou

O imagine valorează o mie de cuvinte: tipăriți imaginea copilului pe hârtie, lipiți hârtia albă pe carton. Decorează fotografia cu autocolante cu flori și alte motive ale naturii și scrie „Vrei să fii nașul meu?” Dedesubt. Tăiați imaginea cu un cuțit manual. Invitați-l pe viitorul naș să unească puzzle-ul.

Întreabă-l pe nasii împachetarea cadoului puzzle cu grijă plină de dragoste

Întrebați-i pe nași: dați o ceașcă motiv cu data botezului

Cereți nașilor să aibă deprimat cana cadou

Nimic nu spune „mulțumesc” mai bine decât un cadou iubitor cu o notă personală. Cupele cu motive pot fi proiectate într-un mod deosebit de creativ și sunt, de asemenea, cadouri foarte practice. Decorați cupa cu orice model și etichetați-o cu data convenită a botezului. Deci nașul va avea o amintire frumoasă a acestei zile speciale.

Nașii vă întreabă: faceți-vă propriile sticle de parfum

Nașii cer umărului inimii sticluță scrisoare scrisoare

Surprinde-l pe naș cu o sticlă de parfum de casă. Veți avea nevoie de o sticlă mică de sticlă cu dop de plută, sfoară, pandantiv inimă, dantelă croșetată, lavandă uscată, hârtie și pix. Scrie pe hârtie o zicală sau un mesaj iubitor pentru naș și pune-l în sticlă. Umpleți-l la jumătate cu lavanda uscată, închideți-l și decorați sticla cu bordura de croșetat și pandantivul inimii.

Întrebați-i pe nași: etichetați cu dragoste suporturile de lumânări

Nașii cer sfeșnice idei de inscripționare din lemn

Cumpărați un suport simplu pentru lumânări din lemn pe care îl puteți eticheta apoi cu drag. Explicați sponsorului cât de fericit ați fi dacă v-ar lua copilul în inimă. Cadoul este clasic, dar creativ. Îl puteți oferi și ca un suvenir frumos după botez, în cazul în care nu sunteți sigur cum ar reacționa viitorii nași la cererea dvs..

Întrebați-i pe nași: Faceți-vă propriile etichete pentru sticlele de vin și bere

Cereți-le nașilor să vă facă etichete de sticlă de vin cadou

O altă idee drăguță, în special pentru naș, este de a decora o sticlă de vin sau bere cu etichete făcute de sine. Decorează etichetele cu strasuri, mărgele de lemn, sclipici sau dantelă. Invitați prietenul la cină și expuneți sticla de vin pe masă. Deci, puteți prăji tocmai copilul.

Întrebați-i pe nași: personalizați felicitarea

Cereți nașilor o felicitare să dea un inel

O idee interesantă pentru părinții care doresc să-și boteze copiii mici: cereți copilului să deseneze o felicitare. Agățați un lanț cu un pandantiv cu lanț și trimiteți felicitare prin poștă. Toată lumea este garantată că așteaptă cu nerăbdare acest tip de atenție.

Cereți nașilor cadou bomboane cadou cadou faceți-vă

De asemenea, puteți împacheta cu drag și alte mici cadouri: biscuiții, dulciurile și bomboanele pot fi ambalate cu ușurință într-o cutie mică.

Întrebați-i pe nași să aibă cupa presată

Indiferent dacă este vorba de o felicitare tricată, o ceașcă cu motive drăguțe, un ou de Paște suflat cu o surpriză, un puzzle realizat de sine cu fotografii pentru bebeluși, o sticlă parfumată sau un suport pentru lumânări etichetat cu drag: fiecare cadou îi va plăcea nașilor pentru că arată recunoștința și afecțiunea lor. Lăsați-vă inspirați de celelalte sugestii din galeria foto de mai jos și vă rugăm să le faceți nașilor un cadou creativ. Următoarele idei sunt, de asemenea, deosebit de potrivite ca daruri după botez:

1. Un album foto în care nașii pot colecta fotografii ale fiului lor de-a lungul anilor.

2. O ședință foto ca suvenir.

3. Un colaj foto cu toate momentele frumoase pe care tu și prietenii tăi le-ați trăit.

Nașii cer scrisoare de bijuterii din metal

Cereți nașilor să decoreze singur imaginea bebelușului. Etichetați markere de argint