Iubesc familia

Planificați o mișcare fără stres cu copilul dvs. – 7 puncte de luat în considerare

Planificați o mutare-casă-nouă-mutare-chirie-cumpărare

Cu degetul pe puls, cu siguranță nu îți petreci toată viața în același loc. Toată lumea a avut experiențe bune, dar și rele, când s-a mutat de-a lungul anilor universitari. Dar după ce ați întemeiat o familie, lucrurile arată foarte diferit, mai ales atunci când sunt implicați copiii. Oamenii simt altfel despre a-și lua rămas bun de la împrejurimile familiare, prietenii și obiceiurile. La fel se întâmplă și în cazul copiilor, care sunt mai sensibili în funcție de vârstă. Puteți rămâne trei luni bune, atât timp cât notificarea de reziliere durează de obicei, Planifică-ți mișcarea fără stres și profitați la maximum de situație. În curând veți afla ce puncte trebuie respectate.

Planificați-vă mutarea – organizați-o singur sau angajați o companie de mutare

Planificarea unei mutări -organizarea-mutarea-cutiilor-transportarea-sfaturi

Conform statistici 29% dintre germani se mișcă de peste două ori în decurs de 10 ani, 25% o singură dată în aceeași perioadă și un sfert nu se mișcă deloc. Este incontestabil că mutarea într-un alt apartament sau oraș este epuizantă și stresantă pentru fiecare membru al familiei. Fie că organizați singur mobilierul, cutiile și cutiile de la vechea până la noua casă sau angajați o companie de mutare, aceasta depinde de mulți factori diferiți, iar cele două variante au avantaje și dezavantaje. Cu toate acestea, decizia ar trebui analizată cu atenție. Practic, cel mai mare efort apare atunci când distanța dintre vechiul și noul apartament este mare. Pentru o distanță de până la 500 km, un serviciu de mutare oferă livrarea tuturor mobilelor și a cutiilor de mutare în aceeași zi de colectare, ceea ce, în unele cazuri, îi salvează pe cei dispuși să se mute. Dacă rămâneți în același oraș în ciuda mutării, vă puteți conduce cu ușurință proprietatea, încărcând o singură mașină la un moment dat, în noua dvs. casă. De asemenea, ar trebui luate în considerare multe alte detalii:

  • Este disponibil un vehicul adecvat – break, transportor sau camion în care există suficient spațiu pentru piesele mari de mobilier?
  • Există destui asistenți care vor ajuta și la transportul pieselor grele?
  • Nu uitați că apartamentul trebuie curățat bine după mutare! Dacă este necesar, aveți grijă de eliminarea voluminoasă a deșeurilor și revopsiți pereții.

Planificați și organizați mutarea – aveți nevoie de asistență?

Planificare-mutare-mutare-servicii-companie-mutare-mutare-companie-comandă

Companiile de mutare de încredere oferă, de asemenea, următoarele servicii care facilitează mutarea:

  • Livrarea cutiilor mobile
  • Ajutoare pentru ambalarea, demontarea și asamblarea mobilierului, transportarea și livrarea cutiilor
  • Furnizarea de indicatoare de parcare pentru cărucior
  • Ascensor de mobilă sau container pentru mutări internaționale
  • Eliminarea voluminoasă a deșeurilor, curățarea apartamentului și lucrări de vopsire

Planificarea unei mutări – Care sunt costurile

Planificați o mutare-cameră-copil-apartament-mutare-chirie

Atunci când vă deplasați, este adesea dificil să calculați costurile posibile pe care este posibil să le aveți de făcut. Selectarea singurului vehicul potrivit se poate dovedi problematică, la fel ca și reducerea mărfurilor în mișcare la unitatea de volum reală. Dacă vehiculul este prea mare, de multe ori investiți mai mult decât este necesar – dacă vehiculul este prea mic, este posibil ca bucătăria să nu se potrivească sau trebuie să conduceți mai des, ceea ce se observă în costuri mai mari de combustibil sau închirierea unui alt vehicul. O mutare auto-organizată poate fi mai ieftină decât în ​​cazul unei companii care se mută, dar este mult mai intensă în muncă – nervii puternici, puțin talent organizatoric și mult timp liber vor fi cu siguranță la cerere. Deoarece cei care doresc să se mute adesea trebuie să fie atenți la finanțele lor, unele companii încearcă să ofere o imagine de ansamblu mai precisă a costurilor care apar. Formularele sunt disponibile clienților pe site-ul web care înregistrează întreaga gospodărie și permit astfel efectuarea unei oferte fără notificare prealabilă și inspecție. Cu o funcție de calculare a costurilor în mișcare live, cum ar fi de la Movinga, Calculați costurile de mutare. În consultațiile telefonice, primiți sfaturi și trucuri personale pentru fiecare gospodărie, pentru a economisi costuri. Deseori puteți economisi destul de mult alegând ziua potrivită de mișcare.

Planificați o mișcare fără stres – de dragul copilului

Planifică o mutare -copii-acasă-acasă-apartament-nou

Mutarea într-un oraș nou sau într-un cartier vecin este adesea o povară emoțională pentru adulții care sunt în mod natural mai sensibili. Și, deși copiii sunt considerați a fi deosebit de adaptabili, schimbarea școlii sau a locației are un impact asupra stării emoționale. Un studiu recent a examinat efectele schimbărilor frecvente de locație în copilărie și a constatat că există o legătură cu bunăstarea scăzută a persoanelor la vârsta adultă. Rezultatele cercetării au fost publicate în Jurnalele de personalitate și psihologie socială (ediția iunie 2010). Au participat 7.108 persoane cu vârste cuprinse între 20 și 75 de ani și au fost rugate din nou după 10 ani. La urma urmei, deplasarea frecventă în copilărie poate duce de fapt la probleme de sănătate pe termen lung, dar riscul este cel mai frecvent la personalitățile introvertite care sunt mai puțin auto-indulgente și, în general, dificil de socializat. Dacă copilul dumneavoastră este timid în legătură cu lumea, alta decât familia, psihologii copiilor recomandă să acorde o atenție deosebită aspectului emoțional al mișcării, mai degrabă decât să se concentreze pe ambalare și despachetare.

Planificați mișcarea și discutați cu copilul despre aceasta

mutare-planificare-copil-băiat-mutare-cutie-ajutor-bare

Reacțiile copiilor pot fi variate și uneori chiar surprinzătoare pentru părinții lor. În funcție de vârsta lor, există câteva lucruri de luat în considerare, astfel încât descendenții să se poată obișnui rapid cu noua casă și să se simtă confortabil acolo. Discutați între ei și discutați viitoarea mișcare cât mai devreme posibil, precum și subiecte legate de viitoarea nouă casă. Rețineți că copiii nu pot purta conversații lungi și schimbă subconștient subiectul după câteva minute. Ei fac acest lucru neintenționat, așa că aveți răbdare. De exemplu, încercați să continuați discuția a doua zi.

Planificați o mișcare fără stres și Pregătiți copiii pentru schimbare

mutare-planificare-copii-școală-vizitare-mutare-nouă

Până la aproximativ șase ani, copiii mici au cel mai puternic atașament față de părinți și, prin urmare, sunt cei mai adaptabili. Prezența părinților lor este de obicei suficientă pentru a-i face să se simtă protejați și în siguranță. Copiii de vârstă școlară au nevoie de un anumit timp pentru a se obișnui cu noua școală, noua zonă rezidențială și zona înconjurătoare în general. Planificați o vizită la noua școală sau grădiniță înainte de începerea școlii. Planificarea mutării în timpul vacanței de vară ar fi, așadar, un mare avantaj, sfătuiesc psihologii.

Sfatul nostru: Includeți copiii în planificarea mutării 

muta-planifică-copilul-participă-ajută-vopsea-perete

Stresul apare mai ales atunci când nu înțelegeți ce se întâmplă în jurul vostru. Când se confruntă cu un fapt împlinit, copiii nu se simt diferiți de adulți – epuizând emoțional. Implicați-vă copiii în procesul de relocare și faceți-i să se simtă în permanență necesari. La urma urmei, mișcarea este și afacerea lor, așa că ar trebui să luați o parte activă în aceasta și nu doar să stați deoparte. Vă puteți împacheta singur lucrurile, de ex. Jucării, sub supravegherea dumneavoastră. După ce te-ai mutat în noul apartament, începe mobilarea și proiectarea camerei copiilor și lasă-i pe copii să ajute – de exemplu, alege culoarea peretelui. Abțineți-vă de la achiziționarea de mobilier nou pentru camera copiilor, deoarece este nevoie să vă obișnuiți cu ceva necunoscut, cum ar fi mutarea unei case. Prea multe lucruri noi în acest moment ar complica doar procesul de stabilire. Gesturile mici și afecțiunea încântată îi încântă pe copii și sunt modalitatea corectă de a obține inima unui copil. Luați-vă timp și faceți un efort pentru a crea un sentiment de familiaritate și securitate pentru copilul dvs. în noua casă, în loc să vă investiți toate eforturile în organizarea mutării.

Cheia pentru o nouă casă fericită este mutarea fără stres

moving-planning-key% cc% 88ssel-neu-heim-home-apartment