Design interior

Apartament la mansardă în stil retro – Un apartament în oraș cu forme minimaliste

bucătărie deschisă cu perete din spate și blat de bucătărie, precum și insulă de bucătărie din marmură cu masă și scaune din lemn

De această dată vă prezentăm un apartament la mansardă de designer urban ca un tampon, care este potrivit pentru burlaci ocupați, care călătoresc la nivel internațional. Ar putea fi tentant să vezi un designer trecând peste bord cu o astfel de ocazie. Când Arjaan De Feyter, cu sediul în Anvers, a fost angajat pentru a crea o retragere liniștită din viața aglomerată a orașului, el știa că o abordare de profil redus era singura cale de urmat. Proiectantul a planificat apartamentul mansardă în așa fel încât să utilizeze optim spațiul.

Apartament la mansardă de designer, mobilat elegant

living mare cu șemineu și forme minimaliste și o paletă de culori gri

Apartamentul de lux de 106 m² are o cameră de zi cu șemineu, un dormitor și o baie. Există, de asemenea, un dormitor pentru oaspeți, precum și o bucătărie deschisă, o cameră de depozitare și o baie suplimentară. Stejarul nuanțat în cărbune, oțelul negru și podeaua cu model de chevron transmit un sentiment de eleganță și opulență minimalistă.

perete din spate pentru bucătărie maro în combinație cu dulapuri de bucătărie în gri pentru un design de bun gust

Totuși, cel mai bun lucru despre paleta minimă de materiale și culori este marmura maronie, venată, care arată doar superb. Acest design este atât neașteptat, cât și complet potrivit pentru spațiu. De asemenea, este deosebit de eficient ca aceeași culoare bogată, maro, să nu apară nicăieri în apartamentul de la mansardă de designer.

fotoliu de designer în interior nostalgic în stil retro, cu masă de marmură și elemente moderne

Designerul de interior a evitat așa-numitul „sindrom kiss-and-drape”, în care tentația irezistibilă pare să fie aceea de a combina ceva cu ceva. Cortina și fotoliul sunt, de asemenea, ultimul refugiu. Reținerea elegantă conferă acestui apartament la mansardă senzația de relaxare și liniște, la cererea clientului.

Forme și confort minimaliste

mansardă de designer cu culori gri și pământ și plăci de parchet din marmură pian în stil retro

Interioarele au fost reduse pentru a le înlocui cu finisaje personalizate și pentru a umple spațiile cu mobilier personalizat. Apartamentul mansardă de designer are o suprafață de 106 m² și are o configurație deschisă pentru bucătărie, living și sufragerie, în timp ce dormitorul, baia și dressingul sunt separate.

hol întunecat cu podea cu parchet dulap din podea până în tavan vedere la camera de zi cu canapea

Arhitecții au reproiectat planul apartamentului pentru a optimiza camerele și pentru a permite o comunicare discretă, curentă, între dormitor, dressing și baie. Echipa a folosit spațiul care devenise liber pentru a crea un living mare și deschis scăldat în lumină naturală.

Dulap din podea până în tavan din lemn și canapea în culori gri, cu șemineu negru și tonuri închise

Zona de zi mare oferă mult spațiu pentru divertismentul oaspeților. Acesta conține o bucătărie cu dulapuri din stejar pătat de gri, care sunt completate de blaturile maro și pereții din spate ai bucătăriei din marmură. Când structura originală a clădirii a fost expusă, arhitecții au putut să-și evidențieze intervențiile. Structura originală a fost lăsată în mod deliberat vizibilă. Calitatea brută a cadrului existent contrastează cu tratamentul atent al detaliilor și materialelor din interior ”, a spus echipa.

Apartament de oraș cu pictură de design minimalist și mobilier de designer în camera de zi

Mobilierul minimalist conceput pentru apartament include masa de bucătărie și scaune din lemn și oțel și o canapea confortabilă, umflată tapițată în sufragerie, separată de o măsuță de cafea și o insulă de bucătărie. Un dulap din podea până în tavan se întinde pe lungimea peretelui sufrageriei și conține șemineul și alte articole de mobilier pentru casă. De asemenea, stă vizavi de o bancă joasă de marmură, de cealaltă parte a camerei. Împreună aceste elemente formează principalul spațiu de locuit.