Iubesc familia

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru o memorie de succes

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi idei-sarcină-fotografiere

Pozele pentru bebeluși sunt cel mai bun mod de a ține cont de sarcină. Și întrucât o filmare profesională este, de obicei, foarte costisitoare, puteți pur și simplu să vă planificați și să vă organizați propria filmare. În articolul de astăzi despre subiectul „Fă-ți singur fotografiile cu bebeluși cu sfaturi”, îți explicăm la ce ar trebui să fii atent. Colectează idei pentru loc, timp, ipostaze și alte lucruri și creează fotografii suvenir individuale. Și dacă totuși te hotărăști să faci o filmare profesională după aceea, vei avea în continuare propriile tale imagini pentru bebeluși și experiența în sine ca o amintire plăcută. Așa cum se spune – mai bine este să încerci decât să studiezi!

1. Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru dimensiunea corectă a burții

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru fotografiere de dimensiuni abdominale

În primul rând, este important ca burta ta să aibă dimensiunea potrivită. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a ieși în evidență pe fotografiile de sarcină. În același timp, o burtă foarte mare este mai problematică, iar începutul ultimului trimestru de sarcină este cel mai potrivit pentru filmare. De asemenea, ar trebui să aibă loc înainte de săptămâna 35.

2. Locul potrivit

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi sezon-exterior-toamnă-parc-lac

Lucrul grozav despre o ședință foto pentru bebeluși este că poate avea loc practic oriunde. Este potrivit atât în ​​propria casă, într-o garsonieră, în oraș sau în aer liber, pentru o lovitură de bebeluș în aer liber. În natură puteți folosi diferitele caracteristici ale sezonului respectiv. Folosiți frunzișul colorat toamna și, de exemplu, o pajiște cu flori de primăvară primăvara.

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru confortul casei-canapea-vârf de pernă

Puteți alege, de asemenea, locul potrivit, decidând ce dispoziție doriți să fie fotografiile cu bebeluș. Vrei ca acestea să fie colorate și vesele sau preferi o atmosferă naturală și romantică pe care să o poți obține atât în ​​natură, cât și în propriul tău perete familiar. Puteți discuta toate acestea cu viitorul fotograf.

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi-imagini-pădure-trunchi-copac-natură

Oriunde vrei să fie filmarea, rețineți că vă va fi mai greu să mergeți până acum. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să alegeți un loc pe care să îl puteți atinge pe distanțe lungi sau pe pante abrupte. În cele din urmă, tragerea cu bebeluș trebuie să fie distractivă. Și să recunoaștem, chiar credeți că fotografiile de sarcină vor arăta frumoase și relaxate dacă nu ați fi?

Fundalul

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi-fundal-idei-pădure-cale-copaci-vară

După ce ați ales locația, aruncați o privire în jur. Fundalul trebuie ales cu atenție. Fotograful vă va ajuta în acest sens, pentru că până acum a avut practică în asta și un ochi pentru asta. Fundalul trebuie să fie armonios și să nu conțină obiecte deranjante. Cine ar vrea o geantă zdrențuită în imagine? Ar trebui organizată o ședință foto acasă!

3. Fă-ți singur fotografii pentru copii cu sfaturi pentru lumina potrivită

fotografii pentru bebeluși-face-te-sfaturi-fereastră-lumină-alb-negru-fotografie

Un mare tabu este blițul încorporat din cameră, pe care nu trebuie să-l uiți dacă faci fotografiile fără un fotograf și tu însuți. Dacă faceți fotografii într-o cameră destul de întunecată, unde lumina este destul de rară, stați lângă fereastră sau o ușă de patio și utilizați lumina naturală. O perdea transparentă poate reduce lumina excesivă sau poate crea efecte de culoare interesante.

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă-sfaturi-apus-de-soare-lumină-în aer liber

Există, de asemenea, câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere dacă doriți să faceți bebelușului fotografii în aer liber. Cu siguranță ar trebui să evitați soarele puternic de la amiază. Acest lucru nu se aplică doar verii însorite, ci și tuturor celorlalte anotimpuri. În schimb, orele de dimineață când soarele este încă scăzut sunt potrivite. Cu una până la două ore înainte de apusul soarelui este, de asemenea, un moment bun pentru a face fotografii cu bebeluși cu sfaturi despre cum să folosiți lumina.

4. Baby bump shoot – ce să îmbraci?

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru îmbrăcăminte-accesorii-pălărie-dantelă-bluză-rochie

Desigur, este deosebit de important ca stomacul să fie clar vizibil în ciuda îmbrăcămintei. Cu toate acestea, ar trebui să fie și confortabil de purtat, astfel încât să puteți implementa ideile de fotografiere în liniște și liniște. Din acest motiv, rochiile, pantalonii, bluzele și bluzele strânse, dar, în același timp, extensibile sunt cele mai potrivite. Prin urmare, îmbrăcămintea de graviditate trebuie evitată.

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi negre-îmbrăcăminte-pulover-neutru-primăvară-toamnă

De asemenea, evitați modelele florale sau de altă natură. Acestea ar putea părea brânzete și de modă veche în câțiva ani și, la urma urmei, doriți să vă bucurați de poze peste 20 de ani de acum înainte. Îmbrăcămintea neutră și monocromă, pe de altă parte, va arăta bine după ani de zile.

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi semi-nud-perdele-cârpe-țesături-romantice

Alternativ, puteți, desigur, să lăsați complet hainele. Nudurile sunt foarte populare pentru chat-urile gravide și nu este de mirare. Nu numai că fotografiile cu un bebeluș pot arăta foarte romantice. De asemenea, umflătura bebelușului își face apariția. Doriți să faceți singuri fotografii cu bebeluși cu sfaturi de acest fel, apoi să obțineți perdele frumoase sau alte țesături cu care puteți acoperi bustul și alte zone intime.

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi sport-sutien-idee-pe jumătate-nud-negru-alb-lenjerie

La fel de potrivite sunt și ținutele fără culturi sau un sutien sport, ambele subliniind minunat stomacul. Apoi, puteți să creați cu brio burta cu culori sau pur și simplu să adăugați câteva litere sau mesaje. Ajutorul unei alte persoane este deosebit de valoros aici. Folosiți vopsea lavabilă rapid pentru a îndepărta și înlocui imaginile și mesajele de pe stomac. Avantajul unei fotografii în interior este că puteți schimba hainele în orice moment.

5. Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi despre machiaj și coafură

fotografii pentru bebeluși-sfaturi-make-it-yourself-make-up-subtil-natural-boho-chic-fashion-dress-boat-lake

Nu numai hainele, ci și machiajul joacă un rol important în fiecare tip de filmare. Dacă sunteți una dintre femeile care altfel nu se machiază, ar trebui să luați în considerare machiajul frumos pentru filmul pentru bebeluși. Nu ne referim la nimic vizibil, ci la ceva discret cu care îți subliniezi puțin avantajele.

fotografii pentru bebeluși-creați-vă-sfaturi-coafură-rochie-dantelă-bucle fără bretele

Astfel, împiedicați frumusețea voastră naturală să se piardă în fotografii, ca să zic așa. Dacă nu îndrăznești să te machiezi singur, cere ajutor unui prieten sau chiar folosește machiaj profesional. Același lucru este valabil și pentru coafură. Încercați ceva diferit de coafura obișnuită de zi cu zi. La urma urmei, imaginile sunt ceva special!

6. Găsește fotograful perfect

fotografii pentru bebeluși-creați-vă-sfaturi-fotograf-bricolaj-inspirații-iarnă-pădure-copac-de-zăpadă

Fotograful perfect nu trebuie să fie unul profesionist. Dacă nu te simți suficient de în largul tău alături de un străin, poți să-ți organizezi propria lovitură pentru bebeluși, unde poți să tragi tu singură sau poți cere ajutor unui prieten și de ce nu partenerului tău. Datorită autodeclanșatorului și a trepiedului, aceasta nu mai este o problemă.

7. Faceți singuri fotografii frumoase pentru bebeluși – idei pentru pozat

fotografii cu bebeluși pentru copii

Acum aveți fotograful, echipamentul și locul perfect împreună și poza urmează. Sună mai ușor decât este de fapt. Mai întâi ar trebui să vă relaxați și să vă relaxați, deoarece ipostazele înghesuite par pozate și nu sunt frumoase. Următoarele sunt câteva idei de imagini ale sarcinii și prezintă explicații pe care le puteți încerca. Faceți-vă timp pentru a încerca diferite variante.

fotografii-burtă-pentru-bebeluși-sfaturi-mâini-cadru-pentru-burtă-rochie-strânsă-mare

  • Mâinile pe burtă: Aproape poți spune că aceste ipostaze sunt clasice. Simbolizează legătura dintre mamă și copilul ei nenăscut. Și să fim sinceri, nu asta faceți tot timpul în viața de zi cu zi? Mângâi burtica? Pe de o parte, îți direcționezi privirea spre stomac, pe de altă parte, nu te întrebi ce să faci cu mâinile tale. Combinați-vă pentru a face fotografii cu bebeluși cu sfaturi pentru brațe și țineți o mână pe stomac și cealaltă pe șolduri, în păr sau chiar în buzunar.

fotografii pentru bebeluși-sfaturi-face-tu-singur-sfaturi-pasăre-cu-vedere-bancă-în aer liber-cuplu-din-metal

  • Vedere de pasăre: Această poziție este o modalitate excelentă de a te ascunde. Dacă sunteți nemulțumit de unele zone ale corpului care s-au schimbat în cursul sarcinii, puteți folosi perspectiva de sus în avantajul dvs. și, în același timp, faceți ca burta să pară mai mare. Alegeți o suprafață frumoasă, cum ar fi o pătură neutră sau o cârpă mare.

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă-sfaturi-naturale-romantice-apus-de-soare-plajă-mare

  • Poziție naturală: Naturalitatea este un cuvânt cheie important care ar trebui să se aplice tuturor tipurilor de ipostaze. Uită-te la umflătura bebelușului tău, asigură-te că nu îți îndreaptă capul direct spre stomac. În schimb, o altă direcție poate fi aleasă discret pentru privire. Acest lucru va evita, de asemenea, formarea unei bărbie duble. Un zâmbet frumos este, de asemenea, un avantaj.

fotografii pentru bebeluși-sfaturi-partener-apropiere-iubire-părinți

  • Cuplurile se apropie: Ți-ar plăcea să faci singur fotografii cu partenerul tău, atunci acesta este cel mai bun mod de a-ți arăta cu adevărat dragostea. Ar trebui să fie cât mai apropiați posibil. Îmbrățișează-te stând unul față de celălalt sau lasă-l pe soțul tău să te îmbrățișeze din spate. Apropierea este importantă aici. Experimentați fotografiind întregul corp și jumătate din corp. Nici stomacul nu trebuie neapărat să fie concentrat aici.

baby bump photos-do-it-yourself-tips-sideways-profile-progil-angle-man-woman

  • Lateral sau de profil: Această poziție este preferabilă vederii frontale, deoarece arată mai bine dimensiunea abdomenului. Unghiul de 45 de grade este, de asemenea, potrivit. Cel mai bine este să evitați din față, deoarece stomacul atunci nu este clar vizibil. Dacă mai prețuiești o fotografie din față, poți folosi poza cu mâinile pentru a încadra umflătura bebelușului. După cum am spus, nimic nu este în neregulă! Doar experimentează. Îl puteți șterge în continuare la sfârșit!

fotografii pentru bebeluși-creați-vă-sfaturi-idei-cu-picioare-încrucișate-blană-colanți-minimalisti-vintage

  • În timp ce stai în picioare sau așezat: Femeile însărcinate preferă de obicei să pozeze în picioare. În funcție de circumstanțe, acest lucru este, de asemenea, mult mai confortabil decât să te așezi constant, să te ridici din nou și să cauți un alt loc pentru care să pozi. Cu toate acestea, este recomandabil să încercați ipostaze de acest fel, deoarece acestea par deosebit de relaxate, mai ales atunci când filmarea este cu un partener sau o familie.

baby bump photos-do-yourself-tips-yoga-pose-candle-ladies

  • Idei suplimentare: Alte idei includ șezutul cu picioarele încrucișate, cu vedere la cameră sau întinsul relaxat pe canapea. Orice ipostaze de yoga sunt, de asemenea, o idee minunată, cu condiția să nu fie dificile pentru dvs. Pentru ipostaze în picioare, puteți folosi și „poza-S” casual, în care un șold este împins în lateral și un umăr mai înalt decât celălalt (așa cum o știți din modele).

8. Împușcătura bebelușului cu partenerul, familia sau animalul de companie

baby-bump-photos-do-yourself-tips-kids-bump-paint-lettering-family

Există, de asemenea, câteva idei grozave pentru fotografiere cu toată familia. Dacă viitorul bebeluș are deja frați, ei pot lua parte la ședința foto. Fratele sau sora poate săruta burta. De asemenea, puteți ridica copilul în sus (dacă nu este prea mare și greu pentru el) astfel încât să stea pe stomac, ca să spunem așa, și să vă privească în ochi.

baby bump photos-do-yourself-tips-family-take-photos-ideas-partner-son

Fotografii de grup excelente sunt posibile cu familia. Gândiți-vă la ceva neobișnuit sau pur și simplu imitați clasicii. Amprentele de mână ale altor copii, de exemplu, nu sunt nimic nou, dar arată în continuare minunat. Dacă nu doriți să vă ridicați greoi, partenerul dvs. poate prelua și acest rol. Alternativ, puteți să vă ghemuiți sau să faceți fotografii în timp ce stați.

baby-bump-photos-do-it-yourself-tips-pets-dog-french-bulldog-crow

Nu trebuie uitate, desigur, sunt iubitele noastre animale de companie. În timp ce puteți organiza cu ușurință o împușcare în aer liber cu câini, la care le place, de asemenea, să participe, animalele încăpățânate, cum ar fi pisicile, nu sunt de obicei atât de ușor de manevrat. Cu toate acestea, merită încercat cu un câine, pisică, papagal sau iepure. Este mai bine să o încercați decât să regretați mai târziu că nu ați încercat-o.

9. Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pe recuzită

fotografii baby bump-face-te-sfaturi-recuzită-pantofi pentru copii-negru-alb-blugi-accent

Recuzita poate, de asemenea, să facă fotografiile mai interesante și, de asemenea, mai unice. Aici se pot folosi multe. Cu siguranță ați luat deja niște haine pentru bebelușul care urmează, pe care le puteți folosi la lovitura pentru bebeluși. Fie că este un costum de salopetă sau pantofi drăguți pentru bebeluși sau suzete pe care le-ai pus pe burtă. Fotografia de la ultrasunete este, de asemenea, potrivită. Dar, desigur, sunt permise și obiecte mai neutre, precum florile.

fotografii baby-bump-do-it-yourself-tips-baby room-nursery-baby bump-shooting-blană

Pozele pot fi făcute și în camera pentru bebeluși care a fost deja amenajată. Apoi aveți jucării, jucării de pluș și haine pentru bebeluși gata la îndemână și puteți încerca ceva spontan. Dacă aveți un scaun pentru alăptare, acesta poate fi folosit și pentru pozat. Folosiți fundalul și alte obiecte, astfel încât să puteți vedea unde vă aflați.

10. Faceți-vă fotografiile cu bebeluși în fiecare lună cu sfaturi

fotografii pentru bebeluși-face-te-sfaturi-timp-scadență-sarcină-luni

Dacă doriți să surprindeți nu doar o filmare, ci întreaga sarcină în imagini, atunci cel mai bine este să alegeți întotdeauna aceeași săptămână din fiecare lună. Acesta este cel mai bun mod de a surprinde schimbarea stomacului și de a face o comparație. Poza ar trebui să fie întotdeauna aceeași aici, de preferință de profil.

fotografii pentru bebeluși-face-te-sfaturi-înainte-după-gravidă-copil

Hainele pot fi întotdeauna la fel. În acest caz, însă, trebuie să luați în considerare la începutul sarcinii că hainele trebuie să se potrivească în continuare la sfârșitul sarcinii. Dar diferite articole vestimentare pot fi folosite și pentru un colaj interesant sau un album cu burta de sarcină în imagini.