Iubesc familia

Ce semne ale zodiacului merg împreună – horoscopul partenerului

Ce semne zodiacale merg împreună-moda-moda-ilustrație

Oamenii funcționează diferit între ei și unii nu funcționează deloc. La un moment dat ajungi la punctul în care trebuie să te uiți la stele și să cauți răspunsuri. Deși semnele zodiacale nu sunt un motiv clar pentru aceasta, astrologia dezvăluie multe despre caracteristicile comune și posibilele puncte de frecare care servesc drept ghid spiritual.  Ce semne ale zodiacului merg împreună? și care nu învață în cele ce urmează.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – cele patru elemente și semnificația lor

Ce semne zodiacale merg împreună -grupuri-apă-aer

Știința spirituală diferențiază patru elemente – aer, pământ, foc și apă. Proprietățile și trăsăturile lor tipice sunt superioare în astrologia occidentală, dar și parțial în chineză și modelează trăsăturile de caracter din zodiac. Semnele zodiacale sunt împărțite în patru grupuri, în care sunt caracterizate de mai multe asemănări și se armonizează bine împreună în viața profesională și privată. O prietenie sau un parteneriat sub aceste semne zodiacale are cele mai bune premise pentru a supraviețui timpului fără probleme.

Ce semne zodiacale merg împreună – semnele aeriene: Balanță, Vărsător și Gemeni

Ce semne ale zodiacului merg împreună?

Semnele aeriene includ: Balanță, Vărsător și Gemeni. Personalitatea ta se bazează pe mental și intelectual. Sunt foarte buni în comunicare, adoră mișcarea și, prin urmare, sunt foarte pasionați de călătorii și sociabili. De obicei, semnele aeriene practică profesii artistice sau sunt active în viața socială. Caracteristica negativă a acestor semne zodiacale este stângăcia cu reținerea propriilor dorințe.

Horoscop chinezesc 2015 – horoscop anual pentru fiecare semn zodiacal

Ce semne ale zodiacului merg împreună – horoscopul partenerului

Culorile Feng Shui și semnificația lor în spațiul nostru de locuit

O femeie Balanță (24 septembrie – 23 octombrie) nu ia decizia pentru un parteneriat spontan, ci mai degrabă o privește din toate părțile înainte de a lua o decizie. Este foarte echilibrată și visează la un tovarăș care îi înțelege viața exact așa. Cu geamănul gânditor, ea poate experimenta un parteneriat lung și constant, care depinde de viața de zi cu zi. În Vărsător găsește un interlocutor cultivat care o încurajează. Posibili parteneri pot fi, de asemenea: Balanță, Leu și Suport. Cu: Pești, Taur, Fecioară, Rac, Scorpion și Capricorn, Balanța ar trebui să fie atentă.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – parteneri pentru Vărsător

Ce semne ale zodiacului merg împreună - partenerii Vărsător

Femeia vărsătoare (21 ianuarie – 19 februarie) este cunoscută pentru voința de sine, independență și individualism. De ce îl întreabă pe același partener care ar trebui să iasă din mulțime. Este fericită să preia rolul principal în relație și, prin urmare, are nevoie de cineva care să fie deschis ideilor noi. Un parteneriat cu Waagemann este, prin urmare, pur și simplu perfect, deoarece el este deschis dorințelor dvs. și, în același timp, vă oferă libertatea. Gemenii sunt inspirați de femeia de apă și, ca și ea, deschisi către lume. Parteneriatul cu: Berbec, Pești sau Suport poate funcționa foarte bine, în timp ce cei cu Rac, Fecioară, Capricorn și Taur sunt mai predispuși la eșec.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – parteneri pentru Gemeni

care-semne-zodiacale-se potrivesc-împreună-gemeni-soție-partenere

Doamna geamănă își protejează libertatea și gelozia, intoleranța nu-i vine deloc bine. Ea își poate schimba sentimentele rapid și, prin urmare, nu este cel mai bun partener pentru Pești, Rac, Taur și Săgetător. Cu semnele aeriene Balanță și Vărsător, femeia Gemeni intră într-un parteneriat pe termen lung bazat pe un echilibru de iubire și libertate reciprocă. Se înțelege bine cu Leo și Berbec dacă aceștia îi acceptă starea de spirit.

Care semne ale zodiacului merg împreună – Semne ale Pământului: Capricorn, Taur și Fecioară

Capricornul

Ce semne ale zodiacului merg împreună - Capricorn-soție-partener

Capricornul, Taurul și Fecioara sunt denumiți semne ale pământului și, logic, sunt doar împământate, viața într-o dispoziție foarte realistă. Disciplina, persistența și chiar conservatorismul strict apar în desenele pământului. Prin urmare, sunt foarte fiabili atât la locul de muncă, cât și în relațiile interumane. Lumea materială are cea mai mare valoare pentru ei. Temperamentul și scepticismul ei melancolic sunt trăsături negative.

Doamna Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie) este ferm pe pământ și gândurile nerealiste sunt departe de ea. Ea ia lucrurile în propriile mâini și cu inteligența ei îi sperie pe mulți bărbați, deoarece cariera este în prim plan pentru această femeie. Dar oricine își câștigă inima în mod echitabil și-a găsit un partener pe viață. Scorpionul are empatia necesară pentru a se apropia de tine pas cu pas. Bărbatul virgin o poate ajuta să se realizeze prin maniera sa sensibilă. De asemenea, merge bine împreună cu Taur, Capricorn, Săgetător și Pești și ar trebui să aibă grijă de Rac, Gemeni și Vărsător.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Taur

care-zodiac-semne-merg-împreună-taur-parteneri

Cu doamna taur (21 aprilie – 21 mai) feminitatea întâlnește senzualitatea și îi place să se simtă flatată ca o doamnă adevărată. Prin urmare, partenerul tău ar trebui să fie foarte răbdător, să fie pregătit să-i poarte pe mâini și să citească fiecare dorință de pe buzele lor. Se completează perfect cu Krebs sau Fischemann. Ultima își găsește partenerul ideal pentru viață chiar și pe fața ei. Cei doi ar putea trăi împreună în pace fără să se sufoce în plictiseală. Înțelegerea Racului înțelege bine Taurul intuitiv și starea de spirit este echilibrată cu persistența ei, care este cea mai bună condiție prealabilă pentru un parteneriat lung și intim. Sfat: Femeilor Taur nu le plac audițiile rapide și o despărțire la începutul relației nu este în discuție pentru ele. Ea nu se înțelege cu Scorpionul, Săgetătorul și Berbecul, dar sunt posibile parteneriate bune cu Fecioară, Capricorn și Taur.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Fecioară

care-semne-zodiacale-se potrivesc-împreună-soție-virgină-partenere

Fecioarele (24 august – 23 septembrie) sunt sincere, perfecționiste și vor să-și impună voința puternică. Pentru ei, disciplina și ordinea joacă un rol esențial în viață, iar partenerul ar trebui să respecte acest lucru. Prin urmare, bărbatul Rac este doar ideal. La fel ca Fecioara, el prețuiește îngrijirea și viața de familie. Într-o relație fericită, Fecioarele sunt iubitoare și de ajutor, își întăresc spatele partenerului. Poate fi destul de fericită cu Capricornul datorită naturii sale practice. Parteneriatele cu: Fecioară, Berbec, Leu sau Balanță pot fi incomode, iar Taurul și Scorpionul merg bine împreună.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – semne de foc: Leu, sprijin și berbec

care-zodiac-semne-se-potrivesc-cu-leos-femeie-partener

Semnele de foc sunt Leul, Săgetătorul și Berbecul. La fel ca elementul lor, sunt impulsivi, dinamici, plini de spirit, foarte curajoși și își pot exprima pasiunea foarte bine prin cuvinte. Semnele zodiacale ale focului sunt adesea de bună dispoziție și pot fi dominante, astfel încât libertatea personală este foarte importantă pentru ei.

Leoaicele (23 iulie – 23 august) au o atracție incredibilă pentru alții, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, și sunt întotdeauna în centrul atenției, înconjurate de prieteni. Aceste personalități incredibil de carismatice sunt personaje puternice și nu rezultă o relație de succes cu bărbați prea sensibili, cum ar fi Racul sau Peștii. Omul ar trebui să accepte natura lor încăpățânată, iar bărbatul Săgetător poate face asta foarte bine. O relație intimă și dinamică este posibilă și cu bărbatul Berbec. Semnele de foc trebuie să aibă o relație pasională de succes dacă se îmblânzesc reciproc și învață să facă compromisuri.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Săgetător care-semne-zodiacale-se potrivesc-împreună-sagetator-soție-partenere

Săgetătorul are o dorință puternică de libertate, care poate duce la probleme în relație dacă se simte constrânsă. Dacă spațiul ei este amenințat, ea doar pleacă. Celălalt semn de foc – Berbecul și semnul de aer Vărsător merg cel mai bine cu natura lor de foc. Berbecul își prețuiește ingeniozitatea și își prețuiesc puterea. Săgetătorul trăiește o relație lungă, senzuală și armonioasă cu Vărsătorul intelectual. Săgetătorul încheie posibile parteneriate cu Săgetător, Leu și Balanță, cu Capricorn, Scorpion și Fecioare pot apărea conflicte.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Berbec

care-zodiac-semne-merg-împreună-berbec-soție-partener

Semnul de foc Berbec (21 martie – 20 aprilie) are sânge fierbinte și spirit, așa că are nevoie de un partener puternic, încrezător în sine. Ești egal cu Leul și Săgetătorul, care înțeleg iubirea cu pasiune și plin de tensiune. Schützemann are nevoie la fel de multă varietate în viața de zi cu zi ca doamna Berbec, altfel se va plictisi. Taurul, Scorpionul și Berbecul sunt potrivite și pentru ea, dar deloc Fecioară, Gemeni și Balanță.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – filigranele: Pești, Scorpion și Rac

care-zodiac-semne-se-potrivesc-pe-pesti-femei-partenere

Filigranele includ: Pești, Scorpion și Rac. Acestea se caracterizează prin intuiție, sensibilitate și emoționalitate profundă la fel ca elementul formativ apă. Interesul dvs. este orientat către senzual, artistic și cultural. Adesea le lipsește fundamentarea necesară și pot duce la inhibiții emoționale.

Femeile pescărești (20 februarie – 20 martie) sunt timide și timide și trezesc instinctul protector la bărbați. Ei iau partea mai slabă și adesea suferă de frica pierderii. Ele merg deosebit de bine împreună cu celelalte semne de apă Rac și Scorpion. Cei doi sunt foarte emoționali și empatici, se susțin reciproc și formează un tandem care funcționează bine. Capricornul, Peștii și Taurul se vor potrivi și doamnei pești, dar deloc – Balanță, Berbec, Leu, Fecioară, Săgetător și Gemeni.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Rac

care-zodiac-semne-se-potrivesc-la-cancer-fra-parteneri

Femeia Rac (22 iunie – 22 iulie) întruchipează clișeul genului feminin și, prin urmare, este emoțională, extrem de sensibilă, romantică și iubește să fie cucerită. Ea joacă adesea micul ei joc al femeii nevoiașe și a stăpânit arta seducției ca nimeni altul. Nu este neobișnuit ca ea să sufere de schimbări ale dispoziției și acest lucru ar trebui înțeles cu atenție de către partenerul ei. Ea prețuiește loialitatea, viața de familie și sentimentul că este nevoie. Așa interpretează gelozia și pretenția de a deține omul Scorpion în contrast cu alte semne zodiacale, care nu tolerează deloc acest lucru. Cancer Lady are multe în comun cu Jungfraumann – condiții prealabile pentru o relație armonioasă. Un parteneriat fericit este posibil și cu Pești, Taur și Leu. Ar trebui să aibă grijă de Vărsător și Capricorn.

Ce semne ale zodiacului merg împreună – Scorpion

care-zodiac-semne-se-potrivesc-împreună-cu-soția-scorpion

Lady Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie) nu este un filigran tipic. Este misterioasă și îndrăgostită își joacă propriul joc. Partenerul tău ar trebui să aibă răbdare infinită, deoarece gelozia lor poate fi aprinsă. Nu face compromisuri ușor, ceea ce ar trebui să fie clar de la început. Odată câștigată și când nu există motive de îndoială, ea se sacrifică și se iubește. Cu bărbatul sensibil Rac, ea se poate baza pe loialitatea lui și în același timp nu este prea emoțională ca el, ceea ce echilibrează relația. Cu Fecioara-Scorpion Lady este, de asemenea, o condiție prealabilă bună pentru o relație promițătoare. Poate funcționa bine și cu Pești, Berbec sau Capricorn, în timp ce parteneriatele cu Balanță, Vărsător, Gemeni și Leu sunt mai susceptibile de a fi evitate.

* Ilustrații de modă de Nazgrelle (Will Ev)