iluminat

Candelabre din cristal cu un design rafinat îmbogățesc fiecare cameră de zi

Lustra de designer albastru sticlă explozivă

Vă prezentăm Kumulus – seria extrem de interesantă de candelabre de lux de la compania suedeză Bsweden. Toata lumea Candelabru de cristal din serie este absolut unic, deoarece unele dintre detalii sunt realizate complet manual.

Candelabru de cristal – stil și estetică pură

Design candelabru din cristal roșu cumulus

Producătorul de sticlărie Studioglas Strombergshyttan din Suedia creează cu adevărat ceva remarcabil și nu numai pentru artiști și iubitori de artă. Acum toată lumea o poate vedea de la sine – designul rafinat devine un accent extravagant în arhitectura interioară. the Candelabru de cristal arata ca o apa capricioasa inghetata rapid. Ce se înțelegea prin aceasta: înghețarea temporară la scurt timp după explozia de sticlă, care planează între eleganță și distrugere. Destul de original, nu-i așa? Aceste obiecte de artă pline de farmec și extraordinare nu trebuie trecute cu vederea.

Candelabrele din cristal sunt oferite în mai multe culori

Candelabru din cristal - idei de design rafinate albe

the Candelabru de cristal sunt disponibile în 2 dimensiuni – 950 mm de la 42 particule sau 1200 mm și de la 73 particule de cristal. Corpul principal este solid, realizat din crom lustruit și oțel inoxidabil vopsit, cu lumini cu halogen de 12 V și un transformator plug-in. Puteți alege dintr-o paletă colorată de culori – albastru, albastru deschis, roșu, alb-negru. Candelabrele de cristal din Bsweden pot fi realizate și în funcție de dorințele și nevoile personale ale clienților.

Iluminare originală pentru casă sau pentru spații publice

Idei decor restaurant idei iluminat candelabru design rosu alb

Obiectele de artă din Bsweden fascinează prin conceptul lor creativ, eleganța pură și inovația absolută. Sunt potrivite pentru orice tip de spațiu interior sau public – de la dormitoare și camere de zi la birouri, restaurante și holuri de lux. Imaginați-vă cât de superb și uluitor este Candelabru de cristal ar arăta ca într-un foaier al hotelului.

Iluminare gustoasă a tavanului 

Candelabru Flori Design Bsweden Iluminat

Din Candelabru de cristal cu un design excepțional de Bsweden spune despre gustul frumos și frumusețea proprietarului său. Este un atu absolut care face atmosfera mai romantică și mai energică. Candelabrul este cu siguranță singurul detaliu al interiorului care ar atrage toată atenția.

Decor universal din Bsweden

Idei de design albastru candelabru de cristal

Candelabru decorativ – sticlă, crom și oțel inoxidabil

Candelabru din cristal alb design seria Cumulus

Design ușor al caroseriei din Suedia

Bsweden candelabru negru luciu design

Candelabru de sticlă albastră

Lustre cumulus albastru corp luminos decorativ

Candelabru de cristal în roșu – formă neobișnuită

Candelabru de sticlă Lustre design roșu Bsweden