Casele de vis

Uimitoare reședință de lux în Hawaii

hawaii reședință de lux zonă în aer liber

Această reședință de lux mare și pitorească este situată pe insula Maui, Hawaii. Numit Bijuteria Kahana, Arri Lecron Arhitecți au dezvoltat această casă uimitoare și au un preț de 14,9 milioane de dolari, este cu siguranță cei mai buni bani pe care îi pot cumpăra și merită fiecare bănuț.

Uluitoare reședință de lux

Hawaii-lux-reședință-living-perete de piatră naturală

Reședința de lux se întinde pe o suprafață imensă de 9.200 de metri pătrați. Posibilitățile sunt literalmente nelimitate în această reședință magnifică. Inclusiv șapte dormitoare luxoase cu baie privată și chiar o casă de oaspeți uluitoare cu un dormitor și o baie. Bijuteria Kahana este perfectă pentru orice client, familie sau altfel. Uimitoarea zonă de wellness modernă, barul sportiv și garajul pentru trei mașini întind imaginația a ceea ce este cu adevărat casa perfectă.

Reședință de lux de Arri LeCron Architects

zona de piscină a reședinței de lux din Hawaii

Zona de spa frumoasă și modernă din exterior și cascada permit o vedere panoramică spectaculoasă în combinație cu liniște, seninătate și o notă de liniște. Interiorul este conceput pentru a se împleti cu această zonă, permițând luminii naturale să sară prin această casă deja enormă în gloria sa deschisă. Zonele de locuit și de luat masa frumoase, luminoase sunt atractive, confortabile și moderne. Cu mobilierul său eficient și ingenios, reședința de lux oferă o experiență de viață de lux, care este cu siguranță unul dintre cele mai înalte ranguri disponibile în arhitectură..

Spații de locuit spațioase

Bijuterie-de-Kahana-reședință-de-lux în-Hawaii

Cu împrejurimile naturale frumoase, plajele de nisip, divine și palmierii pitorești sunt contrastate cu un fundal uluitor al unui cer albastru strălucitor. Bijuteria Kahana este un Eden modern spectaculos.

Fațada casei

intrarea reședinței de lux din Hawaii

Sufragerie luxoasă

sală de mese din reședința de lux din Hawaii

Bar și zonă de lounge

hawaii-lux-reședință-deschisă-bucătărie-pereți-de-sticlă

baie spațioasă

hawaii-lux-reședință-baie-arri-lecron-arhitecți

Dormitor cu ieșire în grădină

dormitor de reședință de lux în Hawaii

Zona de zi cu mobilier din piele

Jewel-of-Kahana-hawaii-luxury-residenceArri-Lecron

Schema de culori maro

zona de zi a reședinței de lux din Hawaii