iluminat

Candelabre de hârtie de designer – arhitectura întâlnește arta

design de candelabru realizat din instalație de artă de hârtie

Aceste Candelabru de designer sunt un exemplu impresionant al combinației creative dintre arhitectură și artă. Această instalație de artă extraordinară a fost realizată de studioul de arhitectură Cristina Parreno Arhitectura creat împreună cu studioul de arhitectură MIT. Construcția a fost special concepută pentru târgul de artă ARCO din Madrid.

Candelabrele de designer de Cristina Parreno – expresie a artei prin instalarea luminii

proiectarea candelabrelor din expoziția de hârtie

Instalația de artă prezintă numeroase Candelabru de designer din hârtie, acoperind tot tavanul în formă de undă. Candelabrele au fost proiectate în formă de tub. Este greu să trasezi linia dintre instalația de artă și proiectul arhitectural. Cilindrii tubulari au fost realizați din carton. Elementele au fost atașate la tavan cu cabluri. Toate cablurile au lungimi diferite, astfel încât întreaga construcție are o formă de undă la capăt.

Candelabrele de designer din hârtie – un amestec de funcționalitate și artă

design candelabru realizat din detalii de hârtie rotunde

Întreaga instalație de artă este de fapt o construcție uriașă cu funcție de iluminare. the Candelabru de design fabricate din hârtie au, mai presus de toate, o valoare artistică, dar sunt și foarte funcționale. Luminile erau atașate la tuburile de carton și străluceau între elemente. Așa iese minunatul joc de lumină. Această instalație este simplă – formele geometrice au fost proiectate pentru a obține un efect de iluminare complet.

candelabru de designer realizat din forme de cilindru de hârtie

candelabre de hârtie de designer artă contemporană

candelabru de designer realizat din formă de undă de hârtie

design candelabru din hârtie de culoare albă

design candelabru din hârtie alb-negru

Design de candelabru din hârtie de formă tubulară

design candelabru din hartie arhitectura moderna   design candelabru in hartie christina parenno  design candelabru realizat din hartie de arta targ madrid