Idei meșteșugărești

Trolii fac joc de copii – 12 idei creative inspirate de troli

Trolii fac meserii cu copiii ușor

Trolii din filmul cu același nume sunt un popor cu totul special, care sunt infinit de fericiți și dansează, cântă și se alintează constant. Aceste creaturi fabuloase au culori strălucitoare ale corpului și păr amuzant, care stă întotdeauna înalt. Trolii și predecesorii lor – trolii magici sunt deosebit de populari în rândul copiilor și sunt din ce în ce mai des alese drept motto pentru zilele de naștere și petreceri ale copiilor. Dacă sunteți în căutarea unor proiecte distractive de artizanat pentru dvs. și copiii dvs., puteți face împreună trolii drăguți. Am colectat câteva idei de meșteșuguri prietenoase copiilor cu instrucțiuni care sunt inspirate de trolii fericiți din copacul de troli.

Trolii drăguți se amestecă cu bile de Crăciun

trolls-tinker-materials-needed

Trolii colorati sunt creaturi adorabile, care sunt foarte populare pentru copii. De când a fost lansat filmul în 2016, au fost făcute din ce în ce mai multe jucării cu trolii. Totuși, puteți face și acasă troli prietenoși, care sunt perfecti ca jucării pentru copii sau decorațiuni pentru creșă. În cele ce urmează veți găsi proiecte creative de artizanat realizate din diverse materiale pe care le puteți imita alături de copii. În primele proiecte meșteșugărești, trolii Poppy și Branch sunt realizați din bile de Crăciun. Aici puteți găsi lista tuturor materialelor de care aveți nevoie.

  • 2 bile transparente de Crăciun din sticlă
  • Vopsea acrilică verde deschis și roz
  • Craft simțit în roz, verde deschis, verde închis și albastru
  • Fire roz și gri
  • creioane
  • Gheara pentru ac de pâslă uscat
  • Lipici
  • foarfece

Trolls-tinker-acrylic-balls-paint

Dacă faceți trolii cu baloane de Crăciun din sticlă, ar trebui să vopsiți mai întâi baloanele. Scoateți coroana și turnați o parte din vopseaua corespunzătoare în bilă. Apoi agitați mingea până când este complet acoperită cu vopsea. Așezați bila pe hârtie de bucătărie cu deschiderea orientată în jos, astfel încât restul de vopsea să se scurgă. Repetați acești pași pentru celălalt troll.

troli-bricolaj-bile-fire-de-păr

În timp ce vopseaua se usucă, puteți începe să creați părul distractiv. Pentru aceasta aveți nevoie de fire în roz și gri în consecință pentru Poppy and Branch. Tăiați aproximativ 2 metri de fire pentru fiecare păr. Puneți cele două capete ale șnurului împreună și tăiați în jumătate de mai multe ori până când lungimea părului dorit este rezultatul. Înnodați mijlocul cu o a doua bucată de sfoară și tăiați capetele. Folosind gheara de ac de pâslă uscată, periați firele roz pentru a coafa părul delicios al lui Poppy. Introduceți nodul în minge și așezați coroana pe ea. Acum trageți „părul” în jurul coroanei, astfel încât să nu mai fie vizibil.

Trolls-tinker-instructions-easy-diy

Acum puteți face fețele trolilor. Cel mai simplu mod de a picta ochii, gura și nasul cu pixuri permanente și astfel să proiectezi fețele. Urechile sunt foarte ușor de realizat din pâslă și se lipesc de părți. Prințesa Poppy are și o bandă specială pentru flori care îi împodobește părul.

Trolii fac obiecte de artizanat din hârtie cu copiii

Trolls-tinker-template-coloring-children

Trollurile minunate pot fi făcute și din hârtie cu copii. Puteți utiliza șabloane gata făcute, precum și să proiectați singuri trolii. Cu plăci de hârtie și un șablon de imprimare pentru Poppy și Guy Diamond puteți crea personal aceste figuri amuzante pentru birou. Pur și simplu pliați plăcile de hârtie în jumătate și lipiți șablonul vopsit de copii pe o jumătate a plăcii de hârtie.

trolls-tinker-handprints-children

O altă idee grozavă pentru a face troli cu copii sunt amprentele de mână. Copiilor le plac vopselele cu degetele și pot fi folosite pentru a crea imagini grozave. Amprenta manuală este perfectă pentru pictarea trolilor, cu palma reprezentând capul și degetele reprezentând părul amuzant. Tot ce trebuie să facă copiii este să-și vopsească urechile, să proiecteze fețele și trolii sunt gata.

trolls-tinker-colour-paper-easy

Dacă copiilor dumneavoastră le place să lucreze cu hârtie, puteți face și decora împreună acești troli simpli. Pentru aceasta aveți nevoie de hârtie colorată în culorile trolilor, precum și de foarfece, lipici și pixuri. Rugați copiii mai întâi să decupeze un dreptunghi pentru cap și apoi să decupeze forme potrivite pentru urechi și păr. Apoi, diferitele părți sunt puse împreună și astfel trolii sunt tintați. Acest proiect meșteșugăresc este foarte simplu și este perfect ca joc la o petrecere tematică Trolls.

trolls-tinker-paper-props-trolls-party

Diferite elemente de recuzită pentru fotografii amuzante de petrecere la petrecerea tematică Trolls pot fi făcute și din hârtie colorată. Recuzita este proiectată pe tulpini și ținută în fața feței cu o fotografie. Aceasta este o idee bună atunci când proiectați o cabină foto pentru copii. Faceți părul și nasul trolilor din hârtie colorată și faceți fotografii amuzante de suvenir cu copiii.

trolls-tinker-paper-bag-instructions-instrucțiuni

Dacă nu aveți hârtie colorată acasă, puteți folosi o simplă pungă de hârtie pentru a face trolii. Acest lucru poate fi ușor vopsit cu vopsea și transformat în trollul preferat al copilului dumneavoastră. În acest proiect, blana artificială este utilizată pentru a face părul și decupată în forma potrivită. Detaliile sunt apoi îmbrăcate în spumă de cauciuc și fabulosul troll este gata.

Trolii populari realizează obiecte de artizanat din role de hârtie igienică

trolls-tinker-toilet-roll-tinker-idea-kids

Rulourile de hârtie igienică sunt unul dintre cele mai populare materiale pentru obiecte de artizanat cu copii și multe figuri minunate pot fi realizate din ele. Dacă doriți să faceți troli, puteți recicla și rolele goale de hârtie igienică. Pentru a proiecta Princess Poppy, ar trebui să pictați rola de hârtie în roz. Părul este cu siguranță una dintre cele mai importante caracteristici ale trolilor, iar părul artificial pentru păpuși din magazinul de artizanat poate fi folosit pentru acest lucru. De asemenea, puteți confecționa singur hainele lui Poppy, de exemplu, folosind niște sifon.

trolls-tinker-toilet-roll-paper-felt-creative-creative

Puteți face oricâți troli doriți din role de hârtie igienică și chiar puteți proiecta întregul copac troll. Iată două idei simple pentru Poppy și Branch, fiecare realizată cu o rolă de hârtie și cu niște pâslă artizanală. Atât părul, cât și îmbrăcămintea pot fi tencuite cu pâslă și lipite de rola de toaletă. Acești troli drăguți sunt rapid imitați și fac păpuși perfecte pentru copii.

Trolii amuzanți fac meserii ca atașamente pentru pix și magneți

trolls-tinker-pen-attachments-trolls-hair

Dacă trolii sunt câțiva dintre eroii de animație preferați ai copiilor dvs., îi puteți folosi pentru a crea diverse lucruri de zi cu zi. Atașamentele stiloului au fost foarte populare în ultima vreme și copiii vor fi încântați când le veți vedea personajul preferat de fiecare dată când scriu. Mai jos veți găsi instrucțiuni simple de artizanat pentru atașamentele stilou Trolls pe care le puteți face singuri acasă.

trolls-tinker-kids-pen-attachment-hair

Accesoriile stiloului sunt perfecte pentru creioane și pot fi cusute direct pe ele. În acest scop, o bucată mică de blană artificială este decupată pentru artizanat și lipită pe spatele creionului cu adeziv. Puteți folosi o bandă elastică pentru a lega blana până când lipiciul se usucă complet. Apoi faceți din fetru cele mai importante elemente ale trollului ales și atașați-le la blană. Acum atașamentul pentru creion este gata.

trolls-tinker-foam-rubber-decor

Dacă doriți să faceți singuri magneți colorați pentru frigider cu copiii, îi puteți face ca trolii. Tot ce aveți nevoie pentru un magnet troll este: cauciuc spumant colorat, ochi googly, fir și magneți. Mai întâi găsiți un șablon mic de troll sau creați unul singur. Apoi tăiați mai mulți troli în diferite culori din cauciuc spumos și lăsați copiii să decoreze fețele după cum doresc.

troll-magneți-magneți-frigider

Puteți face apoi părul trolilor din fire în diferite culori. Acestea sunt apoi lipite pe spatele trolilor împreună cu magneții mici. Părul va deveni mai pufos când despărțiți firul. După ce lipiciul s-a uscat bine, magneții troll colorați sunt gata să fie atașați la frigider.

Faceți-vă propriul păr colorat de troll

trolluri-tinker-colorate-păr-tul-bandă

Trolii oferă, de asemenea, idei excelente pentru costume pentru orice ocazie. Costumele trolilor sunt colorate și distractive și sunt sigur că vor fi iubite de copii. Fie pentru o petrecere tematică, fie pentru carnaval sau Halloween, puteți confecționa cu ușurință singur un costum de troll. Cea mai importantă caracteristică în acest caz este părul viu colorat, care stă întotdeauna înalt. Iată două idei pentru a-ți face propriul păr din diferite materiale – tul și blana artificială. Când faceți părul trolilor, tot ce aveți nevoie este să îmbrăcați haine și costumul este gata.

Trolls-tinker-instructions-hair-tul

Dacă doriți să vă răsuciți părul cu tul, aveți nevoie de tul în culoarea aleasă, precum și de o bandă pentru bandă, bandă elastică, arc și pâslă pentru realizarea accesoriilor pentru păr. Tulul este înnodat în benzi pe bandă, așa cum se arată în imagine. Veți avea nevoie de aproximativ 12 benzi pentru tot părul. Când toate benzile sunt înnodate, capetele sunt trase împreună și legate cu o bandă elastică. În cele din urmă, legați un arc pe banda elastică și decorați părul cu flori de pâslă după dorință.

trolls-tinker-headband-hair-do-yourself

A doua variantă pentru realizarea părului trolilor este cu blana artificială. Blana ar trebui să aibă culoarea trollului ales. În acest caz, este nevoie din nou de o bandă de susținere, dar aveți nevoie de carton și de un pistol de lipit fierbinte. Cartonul poate fi folosit pentru a proiecta blana artificială în sus pentru a recrea părul troll.

trolls-tinker-hair-headband-faux blană

În imagini veți găsi instrucțiunile de artizanat pentru acest proiect. Din carton este construită o construcție în formă de cruce, care determină forma părului. Blana falsă este apoi atașată la ea cu adezivul fierbinte, iar bentita cu părul trollului este gata. Dacă se dorește, părul poate fi decorat în continuare cu accesorii pentru păr.