Idei meșteșugărești

Poze cu ferestre Tinker cu copii vara: 3 idei simple cu instrucțiuni!

În zilele de vară în care vrei să scapi de căldură, nu este nimic mai bun decât o după-amiază de obiecte de artizanat cu copiii. De la idei de reciclare până la pictură până la crearea de imagini de vară – cu noi veți găsi o mulțime de idei minunate despre cum să distrați și să păstrați copiii de toate vârstele. Și astăzi vă vom arăta câteva sugestii interesante pentru fotografii ușoare ale ferestrelor, pentru a vă juca cu copiii vara. Picturile pe ferestre sunt o modalitate excelentă de a vă face casa și sala de clasă estivală și colorată!

Faceți fotografii pe fereastră cu animale marine

imagini fereastra tineri copii animale de vară de vară

Ideile meșteșugărești cu tematică mare sunt perfecte pentru vară! De asemenea, puteți spune copiilor povești și fapte interesante despre oceanele lumii. Pentru a face aceste imagini colorate ale ferestrelor, aveți nevoie doar de filtre de cafea, acuarele și hârtie de construcție pentru siluetele animalelor. Puteți descărca și imprima gratuit acest șablon pentru a crea un șablon.

Șablon pentru imprimare (gratuit)

Șablon de meșteșug pentru copii animale de vară de vară

Lista de materiale:

Șablon pentru animale marine

Vopsele în acuarelă

Perie (dacă este posibil, utilizați o pensulă de acuarelă sau o perie cu peri moi pentru a evita crăparea)

Pahar / pahar pentru apă

Lipici

foarfece

Hârtie de construcție în albastru închis sau negru

Pix

Filtru de cafea / filtru coș

1. Lăsați copilul să-și vopsească filtrul de cafea în orice nuanță și să-l pregătească să se usuce. Cu cât culoarea este mai închisă, cu atât este mai bună, deoarece se luminează pe măsură ce se usucă. Copiilor mici li se pare hilar să stoarce filtrul de cafea și să privească apa și vopseaua care se scurg.

obiecte de artizanat cu copii ferestre poze vara cu filtre de cafea

2. Imprimați șablonul și cereți copilului să îl decupeze. Apoi șabloanele pentru fotografiile ferestrei ar trebui transferate pe hârtie albastră închisă sau neagră. Asigurați-vă că liniile creionului sunt dificil de văzut pe hârtie neagră. În acest caz, cel mai bine este să folosiți un creion deschis la culoare.

3. Lipiți animalul pe filtrul de cafea uscat și imaginea ferestrei este gata!

Realizați imagini autoadezive la fereastră de vară

Faceți poze cu ferestre pentru vară cu copiii de la grădiniță

Copiilor le place să lipească. Sigur ai multă lipici acasă. Este un material de artizanat care poate fi folosit într-o varietate de moduri și există atât de multe proiecte pe care le puteți face cu el! De exemplu, pentru a face tu Fluffy Slime. Adezivul cu sclipici stârnește, de asemenea, o fascinație specială pentru copii. Ce copil nu-i place sclipiciul? Iată un alt proiect de ambarcațiuni ușor cu tematică oceanică pe care copiii mici îl vor adora. Ai nevoie doar de trei materiale pentru asta!

Materiale necesare:

Capac rotund din plastic

Adeziv sclipici în albastru

Autocolant cu spumă animale marine

Acesta este modul în care sunt realizate imaginile ferestrei:

Realizați imagini de fereastră de vară cu lipici sclipici

Adezivul cu sclipici dă întotdeauna proiectelor meșteșugărești o notă specială! Copiii adoră felul în care sclipesc! Scoateți capacul sticlei și lăsați încet adezivul să curgă pe capacul de plastic. Acest lucru poate să nu fie foarte interesant pentru adulți, dar copiii sunt fascinați de modul în care adezivul se scurge încet din sticlă. Luați-vă timp și lăsați-i să urmărească conținutul în timp ce îl exprimați. Preșcolarii mai tineri pot avea nevoie de ajutor pentru adulți.

Odată ce tot adezivul s-a scurs din sticlă, nu-l mai atingeți. Urmărește-l să ia forma capacului tău. Apropo, puteți folosi și un tăietor din silicon.

decor fereastra vara tineri copii cu motiv mare

Odată ce lipiciul s-a răspândit, este timpul să adăugați animale marine. Așezați-le cu grijă deasupra lipiciului. Nu este nevoie să le apăsați pe lipiciul umed. Vor rămâne la locul lor singuri!

După ce micuții tăi și-au plasat animalele marine cum doresc, este timpul pentru cea mai grea parte – așteptarea! Puneți pictura ferestrei într-un loc sigur și lăsați-o să se usuce câteva zile. Acest lucru poate dura până la 48 de ore.

Apropo, această idee meșteșugească funcționează și ea Bine cu un tăietor de biscuiți din silicon și hârtie de copt

Realizați decorațiuni de fereastră de vară cu lipici sclipici

Dacă aveți copii curioși, lăsați-i să arunce o privire din când în când pentru a observa orice schimbări pe care le pot vedea pe măsură ce lipiciul începe să se usuce.

Dacă credeți că este uscat, lăsați-l să stea încă o zi, deoarece partea interioară va dura puțin mai mult. Puteți dezlipi cu atenție o parte și veți ști repede dacă mai durează puțin. Când este gata, poate fi ușor îndepărtat de pe capac. Și iată marea descoperire:

Atâta timp cât spatele nu este complet uscat, imaginea poate fi atașată direct la fereastră. Se lipeste la fel ca imaginile autoadezive ale ferestrelor cumpărate în magazin. Dacă există încă reziduuri umede de clei pe fereastră, pur și simplu spălați-le cu apă caldă. Adezivul cu sclipici este lavabil – un alt motiv pentru care părinții adoră să-l folosească pentru proiecte de artizanat cu copiii!

După câteva zile, pictura ferestrei se poate usca mai mult și ar trebui să fie închisă în loc să se lipească de fereastră. Dacă da, introduceți o gaură prin ea și agățați-o de un șir.

Flori de mandala: faceți imagini de fereastră de vară din materiale naturale

Artizanat vara cu flori și farfurii de hârtie

Când vremea se încălzește și zilele se prelungesc, ne place să petrecem cât mai mult timp afară. Folosiți ocazia de a colecta comori naturale împreună cu copiii și de a crea o operă de artă frumoasă. În timp ce copiii fac meserii, se vor distra atât de mult explorând toate materialele lor naturale și repetând ceea ce au învățat despre flori. De asemenea, puteți număra și învăța despre simetrie în timp ce faceți lucrări artistice.

clipește cu ferestrele de vară pentru copii din plăci de hârtie și material natural

Cu aceste frumoase picturi de ferestre botanice, copiii din școala elementară pot compara diferite tipuri de flori și frunze, în timp ce copiii de la grădiniță își vor dezvolta abilitățile motorii fine. Dacă nu aveți acces la flori proaspete, un buchet care se apropie de sfârșitul vieții sale este foarte potrivit pentru această activitate. Aceste opere de artă de vară ar face, de asemenea, un cadou minunat realizat manual pentru familie și prieteni!

Materiale necesare:

Flori, petale, frunze, alte comori naturale

Plăci de hârtie (2 pe mandala)

Folie adezivă transparentă

Stencil cu cercuri simetrice (opțional, dar ajută copiii mici să creeze secțiuni simetrice)

foarfece

banda adeziva

poză de fereastră pentru școala de vară cu flori

instrucțiuni:

1. Mai întâi tăiați mijlocul unei plăci de hârtie.

2. Apoi decupați cercuri din filmul adeziv, a cărui circumferință este cu aproximativ 1-2 cm mai mare decât gaura. (Ar trebui să aveți de două ori mai multe cercuri de folie decât plăcile de hârtie).

3. Lipiți folia transparentă cu partea lipicioasă în sus pe spatele plăcii.

4. Decupați șablonul cu cercurile simetrice și așezați-l pe a doua placă de hârtie.

Vara, copiii se ocupă cu idei simple de artizanat

5. Pentru ca copiii să poată lucra pe o suprafață plană și să poată apăsa florile ferm pe loc, așezați placa cu șablonul circular sub fereastra creată.

6. Puneți-i pe copii să își decoreze mandalele numărând piesele naturale pentru fiecare dintre secțiunile lor și aranjându-le pe foaia de adeziv după dorință..

7. Când sunteți mulțumit de designul floral, îndepărtați materialul de susținere din al doilea cerc de folie și apăsați-l pe materialele naturale pentru a le ciupi între cele două părți adezive ale foliei. (Dacă florile se lipesc bine de folie, acest pas este opțional.)

poze cu ferestre vara tinker scoala elementara

O notă privind trecerea materialelor naturale: Florile și frunzele din opera de artă își vor pierde culoarea și se vor usca în timp. Acest lucru este normal atunci când se utilizează flori și frunze proaspete. Poate fi interesant să observi și să comentezi acest proces împreună cu copiii tăi. Pentru a minimiza putrezirea, utilizați petale în locul întregii flori și păstrați designul cât mai plat posibil. Copiii mai mari sunt mai predispuși să urmeze acest sfat decât cei mai mici. Copiii mici vor fi insistenți cu încăpățânare să folosească flori întregi.

Agățați mandalele în fereastră, astfel încât soarele să poată străluci

Aranjați florile pe folie autoadezivă

Opțional, copiii pot vopsi și rama plăcii de hârtie cu acuarele

faceți imagini ușoare la ferestre cu copii cu flori de vară

Chiar și fără simetrie, rezultatele vor fi frumoase

Faceți poze cu ferestre din plăci de hârtie și material natural cu copiii

Imaginile ferestrei pot fi proiectate nu numai în mod abstract sau ca o mandala, ci și ca imagini realiste, de exemplu fluturi, fețe amuzante sau păsări. Ar fi un proiect de artă bun pentru copiii cu vârsta de peste 4 ani. De asemenea, puteți folosi foarfeca pentru a modela frunzele în funcție de design.

Tinker și închideți fotografiile ferestrei

imagini fereastră tinker copii idee de vară

Dacă doriți să închideți fotografiile de la fereastră individual, perforați o singură gaură în partea de sus, infilați o panglică prin ea și legați-o într-o buclă. De asemenea, produsele de curățat pentru țevi sunt potrivite în acest scop.

Asigurați-vă singur ghirlanda din imaginile ferestrei

Dacă doriți să aliniați imaginile ferestrei într-o ghirlandă, faceți două găuri în margine (la 10 a.m. și 2 p.m.) și aranjați operele de artă în ordinea dorită..

În loc de plăci de hârtie, puteți utiliza bastoane de gheață pentru a crea un cadru pentru imaginea ferestrei

imagini cu ferestre îngrijire de vară

Puteți găsi mai multe idei meșteșugărești de artizanat cu bețe de gheață pentru vară în acest articol.