Idei meșteșugărești

Moș Crăciun trece cu copiii: 13 idei creative cu un factor de distracție ridicat

Moș Crăciun trece cu ornamente din fetru pentru copii

De îndată ce devine inconfortabil și înghețat afară, copiii trebuie să petreacă mult timp în interior. Masa de artizanat îi atrage pe tineri și bătrâni iarna și oamenilor le place să petreacă timp împreună cufundați în obiecte de artizanat grozave. Dacă doriți să vă transformați casa într-o țară minunată de iarnă, atunci Moș Crăciun bun nu ar trebui să lipsească pe pervaz sau pe masă. Moș Crăciun care face meserii cu copiii este foarte distractiv pentru tineri și bătrâni, deoarece bărbatul cu barbă albă are multe fațete, ceea ce promite proiecte de artizanat variate. Mai jos veți găsi idei de meșteșuguri frumoase și creative pentru Moș Crăciun. Printre propuneri veți găsi proiecte care pot fascina atât copiii mici, cât și copiii școlari.

Moș Crăciun trece cu copiii cu materiale naturale

conuri Mos Craciun tineri materiale naturale ingeri elk

Dacă doriți să faceți decorațiuni de Crăciun cu copii, aveți un număr aproape infinit de opțiuni de design, cu o mare varietate de materiale din care să alegeți. Materialele naturale, de exemplu, sunt o opțiune ieftină și aduc o atmosferă caldă în camera de zi. În ciuda vântului și a vremii, atmosfera festivă de Crăciun se va muta în casa dvs. permanent dacă creați astfel de figuri decorative frumoase pentru Crăciun alături de copii. Copiii pot transforma conurile de pin în Moș Crăciun, ren sau pitic în cel mai scurt timp.

lemn disc bijuterii brad decor craciun

Folosirea conurilor de pin pentru a face un Moș Crăciun cu copii este foarte ușor. Puneți-l pe copilul dvs. să picteze conul în roșu și să lipească o margele de lemn pentru cap. Acum îi puteți ajuta pe copii să facă pălăria tipică din hârtie sau din fetru. Barba este din vată și ochii googly sunt atașați. Poate că urmașii tăi ar dori să facă ei înșiși un mare ornament de Moș Crăciun. O altă interpretare la fel de simplă și grozavă ar fi utilizarea unui disc de lemn pentru capul lui Moș Crăciun. Copiii mici pot participa și vopsi lemnul în alb și roșu.

Drăguțul Moș Crăciun trece cu copiii cu hârtie

face tesatura de hartie decoperle Mos Craciun singur

Când vine vorba de obiecte de artizanat cu copii de toate vârstele, fie că este vorba de Crăciun sau orice altă ocazie, hârtia este întotdeauna un material de artizanat excelent care poate fi folosit în multe feluri și este ușor de utilizat chiar și pentru cei mai tineri. Hârtia și cartonul pot fi, de asemenea, combinate cu orice alt material, creând artizanat minunat și unic. O siluetă simplă a lui Moș Crăciun din carton poate fi îmbrăcată cu resturi de țesătură în cel mai scurt timp. Copiii mai mari îl pot tăia pe Nicholas ei înșiși, îi pot lipi și îi pot adăuga nasturi la haina lui.

rola de hartie igienica simpla decoratie de Craciun Mos Craciun

Copiii pot face și un mic Moș Crăciun din role goale de hârtie igienică. Micuții tăi pot picta rola de hârtie igienică goală și pot crea un Moș Crăciun după propriile idei. Poate că de data aceasta omul drag are mustață în loc de barbă lungă și albă. Desigur, nici pălăria lui nu ar trebui să lipsească. Un ambalaj gol și curățat de iaurt pentru copii este ideal pentru aceasta. Moș Crăciun de casă este un decor excelent de Crăciun, dar poate fi umplut și cu delicii sau cadouri.

placă de hârtie tinker Moș Crăciun

De asemenea, puteți face un Moș Crăciun drăguț cu copii din farfurii rotunde de hârtie. Există din nou multe opțiuni de proiectare aici. Urmașii tăi pot vopsi placa de hârtie și, în funcție de abilitățile lor, pot tăia brațele și picioarele. Centura poate fi realizată și dintr-o fâșie neagră de hârtie. Dacă doriți să îmbrăcați haina lui Moș Crăciun și să o faceți să strălucească, catarama poate fi periată cu pulbere de sclipici. În caz contrar, hârtia de aur sau argint ar merge bine.

farfurii de hârtie care fac hârtie cu copii mici

Fața este decupată dintr-un cerc din hârtia albă și acoperită cu resturi de hârtie, benzi de hârtie sau chiar bile de bumbac. Un Moș Crăciun autentic are o barbă pufoasă. În a doua variantă, placa de hârtie este înjumătățită, iar marginea nervurată servește ca barbă. Bunul Moș Crăciun poate acum să înfrâneze renii de sanie și să aducă cadourile copiilor. Probabil că copilul tău este deja pe lista lui!

copii tineri hârtie de Crăciun Moș Crăciun

Figura simbolică bună a cadoului de Crăciun poate fi realizată și din carton sau hârtie, ca în imaginea de mai sus. Această idee meșteșugărească este foarte simplă și chiar și un copil mic va obține rezultate minunate. Adolescenții pot forma un con dintr-o foaie pătrată de hârtie roșie și pot acoperi marginile cu folie. Pentru ca Moș Crăciun să se ridice drept și să decoreze camera, să taie hârtia proeminentă. Formați niște nori din hârtia albă și faceți o gaură în mijloc.

hârtie origami pliant idei meșteșuguri Crăciun

Copilul dvs. poate acum să picteze fața și să pună norul peste conuri. Minusurile minuscule Moș Crăciun sunt un cadou frumos și se încadrează perfect în decorul de Crăciun. Dacă fiica sau fiul tău caută un proiect de artizanat mai elaborat, Origami Moș Crăciun ar fi o distracție grozavă. A face un Moș Crăciun origami împreună cu copiii se poate face bine și cu instrucțiuni bune și detaliate pas cu pas.

Moș Crăciun amprentat cu copii

amprentă manuală pentru copii pentru copii, Moș Crăciun

De îndată ce îl obțineți, puteți face Crăciun drăguț cu copii de Crăciun dintr-o foaie de hârtie. Doriți să proiectați o felicitare de Crăciun cu copilul dvs. pentru rude și prieteni? Chiar dacă doriți să păstrați copiii mici cu vârsta sub 3 ani ocupați și fascinați de o idee de artizanat grozavă, o amprentă de mână atât de drăguță de Moș Crăciun este o idee minunată. Pur și simplu vopsiți palma cu vopsele degetele și apăsați ușor pe hârtie.

Idei grozave și incitante pentru toate lucrurile de artizanat de Crăciun

Moș Crăciun clipește copiii cu agitatoare din lemn

V-ar plăcea să creați o figură fantezistă a lui Moș Crăciun care doar să arunce o privire afară din horn? Coșul de fum poate fi realizat cu ușurință din betisoare sau agitatoare din lemn. În timp ce tăiați picioarele, copilul dvs. poate vopsi bețele de gheață în roșu și le poate în relief cu modele de cărămidă. La vederea acestor creații grozave, toți cei prezenți sunt puși într-o dispoziție fericită, festivă.

pălărie Moș Crăciun vătămare băieți de înghețată pentru școlari

Dacă sunteți în căutarea de idei pentru obiecte de artizanat pentru copii de Crăciun, este posibil să puteți recrea doar accesorii individuale din costumul ființei magice. Pălăria dolofană Nikolaus arată foarte frumos pe brad și mărește și mai mult anticiparea Crăciunului. Copiii de la școala elementară, de exemplu, pot face această bijuterie minunată din bețe de gheață și bile de bumbac fără sprijinul dvs..

barbă Moș Crăciun mască îmbrăcăminte hârtie de vată

Uneori copiii vor să se strecoare ei înșiși în rolul lui Moș Crăciun și le place să îmbrace costume. Pentru carnaval sau o petrecere de Crăciun, puteți completa ținuta Moș Crăciun cu o barbă mare și pufoasă. Cu puțin efort și instrumente simple, copiii își pot face propria barbă de Moș Crăciun. Cu el vor arăta confuz similar cu Nikolaus, nu crezi?

idei de răsucire binoclu de Crăciun copii de Moș Crăciun

Dacă doriți să realizați o idee originală și unică de meșteșug de Crăciun cu copiii de la școală, nu trebuie să vă limitați la dragul personaj al lui Moș Crăciun. Fii creativ și treci cu calm dincolo de ideile obișnuite ale lui Nicholas. Puii tăi vor găsi cu siguranță ideea unor astfel de binocluri fascinante și cu siguranță vor atrage atenția tuturor la petrecerea de Crăciun.