Idei meșteșugărești

Flori de hârtie Tinker cu copii – idei frumoase și instrucțiuni de artizanat

flori de hârtie de bricolaj cu copii idei de bricolaj-instrucțiuni de bricolaj-hârtie de șervețel-hârtie de construcție

La timp pentru primăvară, avem o idee minunată pentru dvs. și copiii dvs. Sunt flori frumoase de hârtie care pot fi făcute din diferite tipuri de hârtie, cum ar fi hârtia creponată, hârtia de construcție sau hârtia de șervețel. Și întrucât există un număr infinit de variante pentru florile de hârtie, am realizat o selecție de instrucțiuni de artizanat pe care le puteți folosi dacă doriți să faceți obiecte de artizanat cu copiii. Pentru Realizarea florilor de hârtie cu copiii există idei de meșteșuguri pentru copii mari și mici, astfel încât să aveți o alegere liberă. Decorează-ți casa cu flori de hârtie de casă!

Realizarea de flori de hârtie cu copii – instrucțiuni pentru flori cu farfurie de hârtie

Flori de hârtie Tinker cu copii meșteșuguri de primăvară-farfurii de hârtie-benzi de hârtie-floarea-soarelui-imagine-lipici

Puteți face o astfel de floarea-soarelui foarte ușor cu hârtie. De asemenea, aveți nevoie de o placă de hârtie pe care o vopsiți în galben. Vopsiți din nou o foaie de hârtie cu vopsea roșie și portocalie. Odată ce vopseaua s-a uscat, puteți face florile de hârtie cu copiii. Decupați fâșii de hârtie pe care le lipiți pe spatele plăcii. Apoi decupați tulpinile și frunzele, lipiți totul pe o foaie și ați terminat!

Realizarea florilor de hârtie cu copiii – idei din pâlnii

Flori de hârtie Tinker cu pâlnie pentru copii-idee-decor-perete-flori-colorate

Dacă doriți să decorați pereții sau alte suprafețe cu flori de hârtie, puteți face și aceste flori. Deși par complicate la prima vedere, sunt mai rapide și mai ușor de realizat decât crezi. Aveți nevoie de hârtie artizanală în orice culoare, dacă faceți flori de hârtie cu copii.

Faceți flori din hârtie de construcție

flori de hârtie tinere cu instrucțiuni pentru copii-galben-hârtie de construcție-pâlnie-lipici fierbinte

Mai întâi decupați un cerc de orice dimensiune din carton. Aceasta constituie baza. Apoi, aveți nevoie de pâlnii din hârtie colorată, pe care apoi le lipiți pe cercul de carton într-un cerc, așa cum se arată. Numărul de rânduri depinde de mărimea florii pe care doriți să o faceți. Simțiți-vă liber să utilizați diferite nuanțe de culoare atunci când faceți aceste flori de hârtie cu copiii.

Tinker flori cu copii

Faceți flori de hârtie cu copiii, pur și simplu, faceți benzi de hârtie în spirală

Și aici puteți vedea instrucțiuni simple de artizanat cu care puteți face petale de trandafir din hârtie. Tăiați doar un cerc din orice hârtie când faceți flori de hârtie cu copii. Apoi începeți să tăiați cercul în formă de spirală din exterior. În cele din urmă, banda trebuie doar să fie înfășurată, începând din nou pe exterior.

Decorațiuni de primăvară Tinker

flori de hârtie tinker cu copii lalea-primăvară-flori-hârtie de construcție-găleată

De asemenea, puteți face singuri flori de primăvară. Aceasta este o idee grozavă dacă, de exemplu, doriți să faceți cadou Ziua Mamei. Puteți afla exact cum să faceți aceste flori de hârtie cu copii în instrucțiunile din linkul de la sfârșitul articolului. Puteți face, de asemenea, un buchet frumos din lalele finite.

Fă-ți tu zambila

Faceți flori de hârtie cu zambile pentru copii-faceți-vă-singuri-instrucțiuni-decorare-primăvară

Este cel puțin la fel de ușor să faci o zambilă. O bucată de hârtie pătrată în culoarea tipică florii este pliată în mijloc. Apoi tăiați hârtia în pli, astfel încât să apară franjuri. Apoi înfășurați aceste franjuri în jurul unei tulpini pe care o faceți cu hârtie rulată și, în același timp, lipiți hârtia în loc, în timp ce o înfășurați. Ideea este minunat de potrivită pentru a face flori de hârtie cu copiii.

Faceți flori de hârtie cu hârtie creponată sau hârtie de șervețel

Flori de hârtie Tinker cu hârtie de șervețel pentru copii-flori simple-bricolaj-liliac

Această înflorire se face la fel de ușor. Poate consta din hârtie de țesut sau creponată, dar sunt potrivite și alte tipuri de hârtie. De asemenea, veți avea nevoie de sârmă și margele. Puteți face florile de hârtie cu copii folosind șablonul de mai jos. De asemenea, puteți desena petalele cu mâna liberă. Aveți nevoie de șapte dintre acestea care se așează una peste alta.

Floare din hârtie și sârmă

flori de hârtie tinker cu copii-sârmă-perle-mov-crep-hârtie-flori

Apoi treceți firul printr-o margine și răsuciți ambele capete împreună. Sârma este apoi pusă prin centrul petalelor. Nu pare încă o floare. Dacă doriți să faceți florile de hârtie cu copiii, încă lipsește un ultim pas. Acum trebuie să ajustați straturile de flori individuale până când apare floarea care poate fi văzută mai sus.

Faceți flori de hârtie cu copii – șabloane

flori-de-hârtie-jucării-copii-idei-șabloane-tipărite-petale-tăiate

Iată un șablon pentru floarea mov pe care îl puteți imprima. Există trei dimensiuni diferite de petale, astfel încât să puteți alege singur dimensiunea petalelor. Sunteți binevenit să faceți flori în diferite culori dacă faceți flori de hârtie cu copii. Acestea arată din nou foarte frumoase sub forma unui buchet de flori.

Faceți flori la o petrecere de ziua copiilor

flori de hârtie-jucărie-buchet-copii-artificial-pumn-paie-vază-mason-borcan

De asemenea, puteți face flori cu copii la ziua de naștere a copiilor și astfel îi puteți ocupa. Pentru astfel de cazuri, alegeți idei simple de artizanat ca acesta. Florile pot fi cusute cu elemente de inimă. Puteți să le pregătiți în prealabil pentru copii sau să aveți un pumn gata. Dacă faceți flori de hârtie cu copii, lipiți petalele inimii cu bandă sau lipici, găuriți în mijloc și folosiți un pai pentru tulpină.

Creează idei cu hârtie

flori de hârtie-jucărie-copii-decorare-idee-șervețel-inele-pască-masă-decorare-primăvară

Indiferent de florile pe care le faceți cu copiii, acestea pot fi utilizate în diverse scopuri decorative. O idee grozavă este, de exemplu, acest inel de șervețel, pentru care se folosește o fâșie de hârtie, pe care apoi o decorați cu o floare asortată. În acest fel, copiii pot face flori de hârtie și le pot folosi pentru decorațiuni de primăvară.

Faceți flori din cutii cu ouă împreună cu copiii

flori de hârtie-jucărie-copii-cutie-ouă-vopsea-colorată-tulpini-paie

Dacă faceți obiecte de artizanat cu copii, ar trebui, desigur, să adaptați proiectele la vârsta lor. Unele idei meșteșugărești pot fi în continuare prea dificile, în timp ce altele ar putea fi prea plictisitoare pentru vârsta copilului tău. Mai sus puteți vedea o idee pentru a face flori de hârtie cu copii, care este potrivită pentru copiii mai mici. Patru forme ale unei cutii pentru ouă sunt vopsite în culori vii și prevăzute cu paie.

Plierea florilor de hârtie cu copiii

hârtie-flori-jucărie-copii-ori-origami-floare-hârtie-roșie

De asemenea, puteți obține flori frumoase prin simpla pliere a hârtiei în mod corespunzător. Instrucțiunile pentru realizarea unor astfel de flori pot fi văzute mai sus. Mai multe cercuri pliate sunt așezate una peste alta. Produsul de curățare a țevilor este utilizat ca tulpină, care este pur și simplu capsată pe spatele florii, prin care cercurile sunt atașate unul la altul în același timp. Alternativ, puteți plia un origami cu copii pentru a face flori de hârtie.

Floare din hârtie și pomponi

flori-de-hartie-tineri-copii-stencil-do-it-yourself-carton-inghetata bastoane-flori-inimi

Floarea de deasupra, care este realizată din forme de inimă, poate fi, de asemenea, proiectată diferit, așa cum arată acest ghid privind realizarea florilor de hârtie cu copiii. De asemenea, puteți face inimile singuri făcând șabloane din carton în prealabil. Puteți folosi bețișoare pentru tulpini de flori și apoi adăugați frunze în formă de inimă.

Faceți flori cu hârtie și nasturi

flori de hârtie tinker cu imagini pentru copii-design-butoane-diy-bețișoare de înghețată

De asemenea, puteți vopsi bețele de înghețată în verde. Florile din această variantă au din nou o formă circulară cu o margine ondulată. Butoanele erau lipite de el. După cum puteți vedea, tot felul de materiale pot fi folosite împreună cu copiii pentru a face flori de hârtie. Probabil că aveți deja mulți dintre ei în casă, astfel încât nimic să nu împiedice o după-amiază spontană de artizanat.

Floare cu franjuri

flori de hârtie-jucării-copii-carton-castron-flori-culori-bricolaj-proiect-tăiere-franjuri

Dacă doriți să faceți astfel de flori de hârtie cu copiii, veți avea nevoie de boluri din carton – unul mare și unul mai mic. Le puteți vopsi cu vopsea acrilică după cum doriți. Apoi tăiați în marginea ambelor boluri pentru a crea franjuri. Lipiți vasul mic în cel mare și decorați centrul cu crep sau hârtie de șervețel.

Creați idei pentru copii

flori de hârtie-bricolaj-copii-brioșe-hârtie-cutii-material-tăiat-lipici

Aceste variante au, de asemenea, un aspect franjurat, dar pentru ele sunt folosite cutii de hârtie pentru briose. Pentru a face flori de hârtie cu copii, tăiați matrițele ici și colo. Puteți proiecta mijlocul cu cercuri de hârtie în orice culoare. Apoi puteți folosi florile pentru a face poze 3D frumoase sau pentru a decora felicitări.

Faceți flori uriașe

flori-de-hârtie-bricolaj-copii-flori-format-mare - nasturi-cu-dungi

Puteți face astfel de flori în orice dimensiune. Pentru a face flori de hârtie cu copii ai nevoie de o mulțime de benzi de hârtie pe de o parte, dar și de hârtie suplimentară pentru centrul florii, precum și de un buton fiecare. Decupați un cerc de hârtie pe care lipiți benzile sub formă de ochi. În acest fel, creați două rânduri.

Instrucțiuni simple

flori de hârtie-tineri-copii-crepe-hârtie-meșteșug-din-hârtie-idei-ușoare-de-tineri

Butonul se încheie. Tulpinile sunt realizate din sârmă, pe care o înfășurați cu hârtie de țesut și o lipiți. Apoi atașați sârmă sub formă de frunză pe tulpină pentru a face flori de hârtie cu copii, pe care le acoperiți și cu hârtie de șervețel. Florile pot fi apoi expuse în ghivece sau plasate în blocuri de lemn.

Floare cu rotiță

flori de hârtie-jucărie-copii-pinwheel-floare-balcon-decorare-terasă-grădină

Copilul dvs. se va bucura în mod deosebit de o astfel de floare, pentru cărui copil nu îi plac mult turbine eoliene? Floarea poate împodobi pervazul, terasa, veranda sau grădina când vremea este frumoasă, în timp ce turbina eoliană se întoarce fericită în vânt. Dacă doriți să faceți astfel de flori de hârtie cu copiii, urmați instrucțiunile de mai jos:

Tinking cu curatator de tevi

flori de hârtie-bricolaj-copii-pluș-sârmă-curățător-țeavă-curățător-țeavă-curățător-sârmă

Mai întâi, faceți tulpina cu frunzele de la curățarea țevilor. Apoi formează o floare ușor curbată din trei inimi, care este decorată în mijloc cu o figură de carton în formă de cioc. Deci, puteți face florile de hârtie cu copiii. După aceea, singurul lucru care lipsește este turbina eoliană, care poate fi realizată la fel de repede și ușor.

Turbină eoliană Tinker

hârtie-flori-jucărie-copiilor-mame-ziua-cadou-rotiță-ghiveci-cu-flori

Veți avea nevoie de carton pentru turbina eoliană. Acest lucru este mai stabil și poate rezista la vânturi puternice. Tăiați un pătrat în diagonală spre interior din colțuri fără a tăia până la capăt. Orice alt colț este apoi lipit de centrul pătratului. Pentru a face flori de hârtie cu copiii, tot ce trebuie să faceți este să lipiți floarea pe rotiță, să atașați firul și să o puneți într-o oală.

Faceți-vă destul de trandafir

flori de hârtie-jucărie-copii-trandafiri-faci-tu-singur-instrucțiuni-adulți-copii-drăguți

În timp ce acest trandafir consumă mult timp, nu este dificil de realizat în sine. Petalele individuale sunt înfășurate în jurul unei bucăți de sârmă, de fiecare dată fiind atașate la sârmă cu ajutorul unei benzi adezive verzi. În acest fel, decideți singur cât de mare va fi floarea și dacă ar trebui să fie închisă sau deschisă. Această idee de a face flori de hârtie cu copiii este potrivită pentru copiii mai mari.

Felicitari cu flori

flori de hârtie-jucărie-copii-felicitări-felicitări-de-mame-ziua-Paștelui-felicitări

Dacă doriți să faceți singuri cadouri de Ziua Mamei, puteți adăuga și o felicitare. Pentru aceste felicitări, nu trebuie decât să faceți flori din hârtie. Pentru a face flori de hârtie cu copii, folosiți hârtie colorată pe care copiii pot desena orice flori. Acestea sunt apoi tăiate aproximativ și lipite pe card cu o bandă adezivă pe două fețe, astfel încât să iasă și să creeze un efect 3D.

Flori de hârtie pe o farfurie de hârtie

flori-de-hârtie-tineri-copii-drăguți-primăvară-imagine-flori-plăci-de-hârtie-iarbă-vopsea-fluturi

Dacă doriți să faceți flori cu copii mici, puteți folosi și pumni pentru a vă ajuta. O idee grozavă este o astfel de imagine, care este proiectată pe o placă de hârtie. Pur și simplu faceți florile de hârtie cu copiii, lipiți-le pe farfurie și vopsiți zona liberă pentru cer și gazon. Decorațiunile suplimentare, cum ar fi fluturii, sunt o idee grozavă.

Faceți flori de hârtie cu copii din hârtie creponată

flori de hârtie-jucărie-copii-hârtie-de-țesut-albastru-minge-de-golf-idee-floare-3d

Aceste flori pot fi cusute cu hârtie creponată sau hârtie de șervețel. O minge de golf servește drept ajutor, dar poate fi folosită și o minge de tenis de masă. Pentru a face flori de hârtie cu copii, înfășurați hârtia în jurul mingii așa cum se arată și tăiați excesul dintr-o parte. Apoi aranjați petalele într-o floare și înfășurați capetele mai lungi cu bandă pentru a crea tulpina.

Lanț de flori din flori

flori-de-hârtie-jucării-pentru-copii-ghirlandă-hawaii-paie-flori-de-hârtie-colorate-fabricarea-lanțului

Dacă faci cu copii o mulțime de flori de hârtie colorate, poți face din ele un astfel de colier hawaian. Tot ce ai nevoie este sfoară și paie. Cu ajutorul unui ac, firul este străpuns alternativ prin florile de hârtie și apoi împins printr-o bucată mică de paie. În cele din urmă, tăiați șirul și legați ambele capete împreună.

Faceți flori de hârtie cu copii de Paști și pentru primăvară

hârtie-flori-jucărie-copii-coroană-perete-design-floare-putere-blossom-mix

Această mare coroană de flori nu este mai puțin originală. Folosiți un inel de carton ca bază, pe care apoi lipiți multe flori apropiate după ce ați făcut florile de hârtie cu copiii. Coroana nu poate decora doar pereții și ușile. Dacă lipiți inelul pe ambele părți, coroana este, de asemenea, minunat de potrivită ca decor de fereastră. De asemenea, puteți face fotografii grozave la ferestre cu flori de hârtie.

Șablon pentru flori

hârtie-flori-Tinker-copii-șablon-flori-print-Tinker-după-amiază-desene

Nu în ultimul rând, avem un alt șablon de flori imprimabil în diferite dimensiuni, care poate face mai ușor pentru copii să facă flori de hârtie. Apropo, dacă faceți florile din hârtie de calc, puteți face flori frumoase de fereastră cu copii. După cum puteți vedea, ideile despre realizarea florilor de hârtie cu copiii sunt numeroase. Salvați orice șabloane pentru viitoarele proiecte de artizanat!

Instrucțiuni lalele Aici.