Idei meșteșugărești

Faceți colaje de toamnă cu copii din materiale naturale și alte lucruri

Colaj de toamnă cu copiii făcând ușor ideile de hârtie pentru materiale naturale

Decorați camerele cu imagini frumoase, realizate de sine și creați starea de toamnă dorită în orice cameră. În acest scop, puteți pune împreună cu copiii dvs. colaje interesante! Puteți face un colaj dintr-o mare varietate de lucruri. Poți lua în considerare un astfel de proiect nu numai dacă îți vine să faci obiecte de artizanat cu materiale naturale. Imagini interesante și de toamnă pot fi create și cu hârtie, fotografii și alte materiale. În articolul de astăzi am adunat câteva inspirații minunate despre cum să faci un colaj de toamnă cu copiii. Încercați doar ideile de artizanat pentru toamnă și petreceți o după-amiază distractivă împreună.

Faceți colaj de toamnă cu copii – obiecte de artizanat toamna cu materiale naturale

Colaj de toamnă cu copii care fac obiecte de artizanat frunze crengi frunze lipind ghinde

Probabil că primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la un colaj de toamnă sunt materialele naturale. La urma urmei, în majoritatea cazurilor, ele fac parte pur și simplu din obiecte de artizanat de toamnă cu copiii. Și chiar nu este o idee proastă dacă doriți să creați o atmosferă de toamnă. Puteți juca cu frunze, flori de flori de toamnă, fructe de pădure și fructe de toamnă, cum ar fi castane, ghinde și fagi. Puteți face la fel de ușor obiecte de artizanat cu bețe și puteți combina multe materiale diferite pentru a obține imagini creative.

Faceți colaj de toamnă cu copii, lipiți o crenguță, creați-vă propriul colaj

Indiferent dacă faceți colajul din frunze sau folosiți alte materiale naturale, puteți fie să proiectați pur și simplu imagini colorate, dar și anumite motive, cum ar fi animale sau copaci. Acesta este modul perfect de a stimula imaginația celor mici, pentru că dacă faci un colaj de toamnă împreună cu copiii, fiecare poate veni cu ceva propriu..

Colaj de toamnă copii tineri semințe de dovleac culori colorate design copac

Dacă faceți un decor de toamnă cu materiale naturale, puteți folosi singur semințe de dovleac, așa cum este cazul aici. Alte tipuri de semințe sau leguminoase, cum ar fi linte, fasole sau boabe de piper, sunt, de asemenea, minunate. Acestea pot fi chiar vopsite în culori vii înainte sau după lipirea lor. Indiferent ce materiale ați ales, puteți atașa totul la hârtie cu un adeziv puternic. Cel mai bine este să folosiți carton mai puternic pentru a face imaginea stabilă.

Copiii de colaj de toamnă realizează obiecte de artizanat care pun la punct idei meșteșugărești

Ideea de a folosi motive perforate pentru colajul de toamnă considerăm că este foarte originală. Tot ce aveți nevoie este un pumn cu motivele dorite și suficiente frunze în diferite culori pentru a le da afară. Ceea ce faci cu motivele depinde de tine și de copiii tăi. Dacă nu aveți niciun pumn la îndemână, motivele pot fi, desigur, decupate și cu mâna liberă, după care puteți face orice colaj de toamnă cu copii.

Faceți colaj de toamnă cu copii – idei cu fotografii

Colaj de toamnă cu copii care fac fotografii amuzante idei de cadouri scoici de melc

Ce zici dacă ai include și fotografii ale membrilor familiei atunci când faci un colaj de toamnă cu copiii. În acest fel puteți crea cadouri originale sub forma unui colaj foto. Frunzele, penele, cojile goale de melc, iarba uscată și ace pot fi folosite nu numai pentru confecționarea hainelor, ci și pentru confecționarea de coafuri distractive. Oamenii sunt pur și simplu decupați din fotografie. Puteți face un film special cu familia pentru acest lucru și puteți folosi ipostaze amuzante. Persoanele decupate sunt apoi lipite de hârtie și decorate cu orice material. Proiectele amuzante sunt garantate că vor ieși din ea.

Idei meșteșuguri de toamnă – pictează un colaj

Colaj de toamnă copii care realizează imprimeuri culori de ceară inspirație creioane

Dacă doriți să faceți spontan un colaj de toamnă cu copiii și nu aveți timp pentru o plimbare lungă pentru a culege diverse frunze, puteți, de asemenea, să pictați o poză luând rapid câteva frunze din grădină sau din copacul din fața ușii din față. și luându-și amprentele transferate pe o foaie de hârtie cu ajutorul creioanelor. Pentru a face acest lucru, foaia este pur și simplu plasată sub hârtie și periată peste ea cu creionul de ceară. În acest fel, vopsiți mai multe amprente pe foaie și cel mai bine este să folosiți diferite culori de toamnă.

Copiii de colaj de toamnă care realizează obiecte de artizanat lasă amprenta unei idei de creion

Dacă mai aveți timp pentru o plimbare înainte de a face colajul de toamnă cu copiii, atunci planificați și acest lucru. Pentru că atunci poți să colecționezi diferite forme de frunze și să faci un colaj mai divers cu copiii toamna. Combinați amprenta unei frunze de arțar cu cea a frunzelor de stejar, a frunzelor de tei și, de asemenea, a frunzelor interesante de castan. Dacă fiecăruia dintre ei i se dă o culoare diferită, imaginea devine deosebit de colorată.

Apăsați frunze pentru colaj și creați fețe

Colaj de toamnă copii tineri fețe păr păr frunze sugestie diy

Apăsați frunzele pe care le-ați strâns câteva zile și apoi faceți o astfel de imagine. Este nevoie de o față pe care o pictezi pe hârtie. Acest lucru poate fi făcut atât de copii, cât și de dvs., ca adult. Părul este apoi coafat cu frunzele. Părul scurt și lung, gros și subțire poate fi tencuit. Puteți folosi chiar hârtii de rulare mai mici pentru a crea o barbă atunci când faceți acest tip de colaj de toamnă cu copiii.

Colaj de toamnă copii tineri siluetă roșu galben frunze de toamnă hârtie de construcție

Siluetele pentru care nu trebuie să desenați o față sunt, de asemenea, foarte frumoase. Pentru aceasta, forma unui cap este decupată din hârtie neagră dintr-o perspectivă laterală. Această idee devine și mai interesantă dacă folosești siluetele tale și ale copiilor. Pentru a face acest lucru, pur și simplu utilizați umbra pe care o proiectați pe o foaie de hârtie pe perete și contururile pe care le transferați apoi.

Artizanat cu frunze de toamnă

Copiii de colaj de toamnă fac lucrări de decorații de toamnă cu inscripții cadou

Dacă doriți să faceți un colaj de toamnă cu copii, puteți folosi desigur și frunze artificiale. Acest lucru tocmai a fost folosit în acest exemplu. Această idee pentru obiecte de artizanat cu frunze este, de asemenea, excelentă ca cadou și este mai ales personală, deoarece este de casă. Frunzele de toamnă sunt distribuite aleatoriu pe o pânză. În plus, se poate adăuga o vorbă drăguță sau o felicitare sau o felicitare.

Realizați un colaj original toamna cu frunze din piese de puzzle

Colaj de toamnă copii tineri puzzle frunze forma copac de toamnă

Mai ales la copii, nu este neobișnuit ca piesele puzzle-ului să se piardă rapid. Puzzle-ul devine inutilizabil. Sau poate nu? În loc să-l arunci, folosește-l pentru un colaj creativ ca acesta, dacă vrei să faci obiecte de artizanat cu copii în toamnă. Cu ajutorul vopselei acrilice, piesele individuale sunt mai întâi vopsite în culoare. Depinde de dvs. dacă folosiți vreodată o singură nuanță sau amestecați mai multe culori pe o singură parte. Pe lângă pensulă, puteți aplica și un burete pentru a aplica.

Puteți vopsi trunchiul și ramurile de copac după cum doriți, le puteți proiecta din crenguțe sau puteți folosi hârtie de ambalat așa cum se arată aici. Poate vă puteți gândi la altceva. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți piesele puzzle-ului pentru a imita frunzele și ați fost creativi cu refolosirea lor. De asemenea, puteți utiliza butoane și alte obiecte în același mod atunci când faceți un astfel de colaj de toamnă cu copiii.