Idei meșteșugărești

Aripi de înger Tinker ca accesoriu de costum – 7 idei de bricolaj

Aripile de înger clocesc pene-pistol de adeziv fierbinte-instrucțiuni ușoare de răsucire

Îngerii sunt o temă de costum foarte populară atât pentru Halloween, cât și pentru Mardi Gras. În funcție de culoare, poți reprezenta un înger bun sau rău. Pentru ca costumul să fie perfect, este necesar să vă echipați cu aripi frumoase de înger. Aripile devin cu adevărat speciale dacă le faci și tu. Pentru a vă ajuta, am adunat câteva instrucțiuni pentru a vă face foarte ușor Aripi de înger Tinker poate sa. Fie din țesătură sau hârtie – aripile sunt pur și simplu unice și pot fi folosite și ca decor după vacanță.

Faceți aripi de înger cu pene

Aripi de înger Tinker fata-Halloween-costum-carnaval-fata

Puteți face singuri aripi de înger ca accesoriu pentru copii, precum și pentru adulți. Asta depinde nu numai de design, ci și de mărimea aripilor. Deci, puteți schimba oricare dintre instrucțiunile noastre pentru a obține dimensiunea potrivită. Cum să faci aceste aripi de înger folosind pene reale și ce materiale vei avea nevoie, vezi mai jos.

– placa de spuma

– 150 de pene de gâscă (aproximativ 15-20 cm lungime)

– 2 metri lungime și 2,5 cm lățime, panglică albă

– 1 pachet de pene artificiale din puf

– Pistol de lipit fierbinte

Aripi de înger Tinker – instrucțiuni

Aripi de înger Tinker șablon-tăiere-foarfece-instrucțiuni

Vei avea nevoie de o foaie de spumă din care vei tăia cinci bucăți ovale dacă vrei să faci aripi de înger. Două dintre ele au 20 x 10 cm, celelalte trei au 10 x 5 cm. Tăiați panglica în jumătate cu foarfece și puneți patru găuri într-una dintre formele ovale mai mici, așa cum se arată în imagine.

Completați șablonul

Aripi de înger Tinker costum-accesoriu-idee-aripă-alb

Acum infilați cele două panglici prin aceste găuri la aripa îngerului. Capetele trebuie să indice întotdeauna în aceeași direcție. Aceste curele vor fi folosite ulterior pentru a lega aripile de umeri. Așezați piesa cu panglicile deasupra celorlalte piese ovale și trageți perimetrul acesteia. Apoi aplicați adeziv fierbinte pe această zonă, după care lipiți piesa pe cealaltă cu benzi.

Pene lipite

aripile de înger clocesc pene-lipici-lipici fierbinți-copii-idei

Unele dintre pene sunt scurtate mai întâi. Folosind un cuțit manual, adăugați o fantă în foile de spumă ovale. Proiectați pe rând, mai degrabă decât dintr-o dată și începeți cu jumătatea superioară a aripilor, care sunt piesele ovale mai mari. Puneți niște lipici pe pernă, apoi introduceți perna în fantă. Acesta este modul în care obțineți primul rând cel mai exterior de pene atunci când creați aripi de înger.

Al doilea rând

Aripi de înger-lipici-adeziv-pene-reale-te-faci-ușor

Nu trebuie să scurtați arcurile pentru al doilea rând. Pur și simplu lipiți-le direct pe piesa ovală. Cinci pene ar trebui să fie suficiente pentru această dimensiune a aripii, dar poți să o evaluezi singur atunci când faci aripile singur. Când ați terminat cu asta, puteți trece la părțile inferioare ale aripii. Pe măsură ce faceți aripile de înger, va trebui să alternați zonele pentru a obține un rezultat uniform.

Artizanat cu lipici fierbinte

aripi de înger-accesorii-accesorii-costum-fă-te-singur

Pentru părțile inferioare, repetați doar pașii descriși. Cu toate acestea, piesa din mijloc care a fost montată cu panglici nu primește nicio penă. Folosiți lipici fierbinte și lăsați fiecare rând să se usuce bine înainte de a trece la următorul. Apoi, lucrează-ți drumul spre a face aripi de înger întotdeauna din exterior. Fiecare rând nou de pene ar trebui să se suprapună peste cel anterior, astfel încât chiliile să nu mai fie vizibile.

Completați aripa

aripi de înger-tinker-huebsch-înger-alb-materiale-naturale

Penele ar trebui, de asemenea, să devină din ce în ce mai mici. La final ai nevoie doar de jumătate din fiecare pană pentru a face aripi de înger. Odată ce lipiciul s-a uscat corespunzător, aripile pot fi încercate. Curelele rulează de la și de-a lungul brațelor și sunt legate în față. Aștept cu nerăbdare un zâmbet strălucitor pe chipul fiicei tale.

Faceți aripi de înger din carton

Înger-aripă-jucărie-carton-șablon-materiale-din-țesătură

Cartonul este, de asemenea, foarte potrivit ca bază pentru aripile de înger. Puteți utiliza orice ambalaj pentru aceasta. Dacă doriți să faceți aceste aripi de înger din carton, veți avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de filtre de cafea, lipici, pix, foarfece și un pistol de adeziv fierbinte, precum și pâslă. Tăiați două aripi inversate în oglindă din carton. Filele sunt importante pentru a putea lipi ambele aripi împreună. Două curele ar trebui să fie, de asemenea, introduse prin clapetă, astfel încât aripile să poată fi legate. Apoi lipiți țesătura de pâslă pe o parte când creați aceste aripi de înger. Hârtia este, de asemenea, potrivită ca înlocuitor pentru țesătură (în acest exemplu, hârtie muzicală).

Instrucțiuni de artizanat pentru aripi de înger

Aripi de înger-idee-de-pliere-hârtie-hârtie - lipire-carton

Acum este timpul să decorați aripile. Dacă doriți să faceți aripi mici de înger, aveți nevoie de elemente individuale din filtrele de cafea. Cum să le pliați aproximativ este prezentat în prima imagine de mai sus. Cu toate acestea, filtrele individuale nu trebuie să fie întotdeauna la sută la fel. Lipiți primul filtru pe vârful inferior al cartonului (partea din pâslă îndreaptă spre coloana vertebrală) și lucrați-vă în sus de jos.

Faceți aripi de înger din hârtie

aripi de înger-bricelaj-romantic-design-do-it-yourself-white-dress-combine

Pentru a fi în siguranță, puteți așeza fiecare rând înainte de a lipi filtrele la locul lor. Nu ar trebui să te grăbești când faci aripile de înger. La urma urmei, nu doriți să ajungeți la locuri libere prin care să se vadă cartonul. Lasă aripile terminate să se usuce și așteaptă cu nerăbdare accesoriul tău finit, de casă, pentru costumul tău de înger.

Aripi romantice de înger

aripi de înger-bricolaj-bricolaj-sârmă-cusut-începător-instrucțiuni-costum

Simțiți-vă liber să folosiți sârmă atunci când creați aripi de înger. Utilizați acest lucru pentru a proiecta „cadrul”. Pentru acest exemplu, veți avea nevoie, de asemenea, de orice țesătură de dantelă, precum și de un ac și fir într-o culoare potrivită. Așezați țesătura pe schele și tăiați țesătura în exces. Apoi folosiți acul pentru a coase țesătura împreună de-a lungul firului.

Aripi de design cu dantelă

aripi de înger-tinker-original-formă-deco-pene-broșă-strasuri

De asemenea, puteți face opusul atunci când creați aripi de înger, adică mai întâi coaseți țesătura împreună și apoi tăiați rămășițele. Acest lucru este mai avantajos pentru începători, deoarece atunci țesătura nu mai poate aluneca și puteți crea o margine uniformă. Înainte de a putea proiecta piesa centrală după cum doriți, puteți adăuga o bandă de cauciuc, pe care o puteți folosi pentru a lega aripile de umeri mai târziu. De asemenea, puteți coase sau fixa aripile pe costum.

Aripi de înger drăguțe

aripi de înger-stimulare-stimulare-dantelă-țesătură-falduri-panglică-mărgele

Aceste aripi sunt o combinație de carton și aripi de dantelă. Tăiați din nou aripile din carton. În loc să le acoperiți cu un filtru de cafea, utilizați benzi de țesătură din dantelă pe care le atașați în rânduri. Începeți din nou de jos și mergeți în sus. O idee minunată pentru piesa centrală este o panglică drăguță. În principiu, există o varietate de lucruri pe care le poți folosi atunci când faci aripi de înger.

Varful colorat

aripi de înger-tricou-galben-dantelă-alb-pene-accent-bej-romantic

Pentru un pic de varietate, folosiți sfaturi colorate diferite. Alternează dantela viu colorată și albă și combină cu niște pene ici și colo. Dantela neagră este excelentă pentru a crea aripi pentru un înger rău, care este perfect pentru Halloween. Fii creativ atunci când faci aripi de înger!

Faceți aripi de înger pentru adulți

aripi de înger-tinte-punct-fir-simplu-inspirație-alb

Perdelele vechi sau o față de masă sunt potrivite. În loc de două aripi individuale, tăiați-le pe ambele împreună. Pentru a putea sta și în poziție verticală, coaseți sârmă la capetele superioare, pe care le puteți atașa și la costum în același timp. Fie că faci aripi de înger mici sau mari depinde în totalitate de tine.