Idei de tatuaje

Tendințele tatuajelor 2018/2019: Aceste motive și stiluri de tatuaj sunt foarte populare

Tendințele tatuajului 2018 picioare opace vițel femeie abstractă

Alegerea unui tatuaj, desigur, nu ar trebui să depindă de tendințele predominante. Cu toate acestea, nu este dificil de văzut că anumite motive sau stiluri devin din ce în ce mai populare în fiecare an. După ce Kate Moss și-a arătat ancora pe încheietura mâinii în 2008, a devenit o alegere extrem de populară pentru un tatuaj minuscul. Astăzi, tendințele actuale sunt din ce în ce mai dictate de canalele de socializare. Am realizat pentru dvs. tendințele tatuajelor, care vor fi deosebit de populare în 2018/2019. Acestea includ cerneala roșie, motive din opere de artă ale celor mai renumiți pictori și tatuaje realizate manual.

Tendințele tatuajelor 2018/2019: Tatuaje minimaliste pe o singură linie

Tendința tatuajului 2019 motive filigranate dintr-o singură linie de trandafir

Vom vedea tatuaje delicate, minimaliste peste tot în 2018/2019. Au o formă simplă, dar foarte impresionante. Tendința liniilor fine continuă să se dezvolte și are ca rezultat așa-numitele tatuaje cu o singură linie. În acest tip de tatuaj, motivele constau dintr-o singură linie care nu este întreruptă. Artistul Mo Ganji din Berlin este cunoscut în special pentru acest stil. El își marchează lucrarea cu trei puncte mici ca o trăsătură distinctivă.

Tendință tatuaj motiv 2019 de la o singură linie lup și lună

Tendințe de tatuaj 2019 minimalist o linie câine pisică antebraț

Tendințele tatuajelor 2018/2019: cerneală roșie

Tendințe de tatuaje 2019 cu cerneală roșie font Rita Ora pentru încheietura mâinii

După ce Rihanna a făcut din tatuaje albe o tendință în 2012, femeile celebre sunt acum înnebunite după tatuajele cu cerneală roșie. Rita Ora a avut recent „Love Me” tatuat pe încheietura mâinii. Ellie Goulding, Cara Delevigne și Kylie Jenner au, de asemenea, tatuaje de această culoare.

Tatuaj cu degetul inimă cu cerneală roșie Cara Delevigne Tattoo Trends 2018

Tatuaj la încheietura mâinii cu cerneală roșie tendință 2018 2019 Ellie Goulding

Tatuaj cu cerneală roșie a doi șerpi împletiți pe brațul omului în interior

Tatuaje străpuns de mână – tehnica mână-poke

Tendințele tatuajelor 2019 tehnica handpoke tatuaje urâte

La început am fost entuziasmați de moda pantofilor „urâți”, iar acum iubitorii de tatuaje din toată lumea sunt îndrăgostiți de tatuaje „urâte”. Tatuajele arată că au fost făcute de un copil de cinci ani sau de cineva care nu se poate lăuda cu talentul artistic. Figurile geometrice, desenele scrise și inscripțiile scrise de mână sunt la moda. Majoritatea tatuajelor „urâte” sunt create cu tehnica handpoke. Handpoked înseamnă tăiat manual.

Pisică tatuată de mână semilună lună dotwork picior femeie

Tatuaj străpuns de mână om samsa mână cu ochi

Tatuaj cu arc și săgeată brațul superior gravat manual

Tatuaje inspirate de artă – suprarealism, cubism și co.

Picasso tatuaj motiv femeie fata porumbel tendință 2019

Există, de asemenea, o tendință către tatuaje inspirate din cele mai frumoase sau faimoase opere de artă din toate timpurile. Aceste tatuaje pot reproduce lucrările lui Henri Matisse, Picasso sau fresce vechi (de obicei într-o variantă reinterpretată). Motivele sunt fie deosebit de atrăgătoare și colorate, fie păstrate simple.

Surrealism Picasso Tattoo Trend 2019 Forearm Inside Rose Butterfly

Tendințe tatuaje 2019 Cubism Blackout Leg Picasso

Tatuaje de bijuterii

Tendințele tatuajelor 2019 pentru femei pietre prețioase bijuterii umăr piept

Desenele de tatuaje inspirate de bijuterii, inclusiv brățări cu farmece, inițiale, inimi, ancore și alți adepți, iau Instagram și captivează cu aspectul lor special. Motivele realizate din linii subțiri și subțiri de napolitane arată deosebit de filigrane și feminine.

Tatuaje de bijuterii sclipitoare

Tendințe de tatuaj 2018 2019 piatră prețioasă inimă vârf braț femeie

Tatuajele cu diamante și pietre prețioase în sine nu sunt nimic nou, dar există un nou tip de descriere ultra-realistă a bijuteriilor prezentate de artista Jenna Kerr. Ea creează bijuterii 3D atât de realiste încât nu te poți opri din a căuta. Reprezentarea corectă a luminii și a umbrelor face ca tatuajul să strălucească și să sclipească ca o adevărată piatră prețioasă. Aceste pietre prețioase 3D au devenit o parte indispensabilă a tendințelor tatuajelor 2018/2019.

Pietre prețioase Tatuaj Violet Inimă Braț Femei Bijuterii din dantelă neagră

Tatuaje Picătură Candelabru

Candelabru de tatuaj cu flori de lotus lanțuri de picături puncte filigran

Nu există un termen specific pentru acest tip de tatuaj. Prin urmare, vom numi pur și simplu motivul Candelabru Drop Tattoo. Aceste tatuaje au un aspect asemănător mandalei și sunt foarte delicate. Sunt extrem de versatile, deoarece pot fi atașate oriunde pe corp. Asigurați-vă că detaliile ar trebui să arate ca și cum ar fi atârnate pe lanțuri.

Candelabru cu lanțuri și pietre prețioase flori albastre antebraț în interiorul femeii

Tatuaje și constelații ale galaxiei

Acuarel tatuaj spațiu vițel bărbat femeie albastru violet

Tatuajele spațiale arată fascinant și misterios! Constelațiile, planetele și astronauții împodobesc pielea iubitorilor de tatuaje și sunt adesea împerecheați cu aspectul culorii apei și dotwork. Posibilitățile variază de la mici constelații delicioase la tatuaje pe scară largă ale cosmosului.

Tatuează filigranul brațului superior în interiorul stelelor planetei

Mini tatuaj în spatele constelației urechii femeie constelație

Școală nouă futuristă

Stil nou tatuaj școală tendință futurist colorat femeie picior

Se întorc elemente clasice de tatuaj, dar cu o întorsătură modernă. Similar stilului vechi de școală, New School folosește contururi puternice, dar se bazează pe o paletă și mai colorată și pe modele mai abstracte, cu detalii exagerate. Spre deosebire de vechea școală, noul stil de tatuaj este mai fantastic și poate fi numit chiar futurist.

Tatuaj de mână molie molie om lună tendință

Dotwork (tatuaje în negru și gri)

Tatuaj dotwork nuanțe gri negru

Tatuajele dotwork sunt o altă tendință pe care probabil o veți vedea peste tot în 2018/2019. Modele complexe sunt create folosind metoda punctării, de obicei cerneală neagră sau gri. Acest lucru creează un contrast minunat de lumină-întuneric, care are un efect deosebit de dinamic.

Dotwork Buddha braț geometric om

Tendințele tatuajelor dotwork lupul și florile gâtului femeii din spate

Tatuaj geometric leu dotwork vițel om jumătate

Tatuaje geometrice

tatuaj geometric harta lumii motiv de călătorie tendință 2019

Tatuajele geometrice există de mult timp și continuă să evolueze. Se poate spune că aceste tipuri de tatuaje nu au nicio semnificație. Cu toate acestea, tatuarea figurilor geometrice este vizualizarea echilibrului, perfecțiunii, simetriei și armoniei. Combinația de linii perfect desenate și figuri complicate reprezintă echilibrul universului.

tatuaje geometrice trend maneca antebrat diamante spirale Negru Gri

Tendințe tatuaje Forme geometrice 3D Umbre negre gri

Tendințele tatuajelor 2019 design geometric pentru cupluri săgeată

Tatuaje Blackwork

Tendințele tatuajelor 2019 pentru bărbați antebraț negru linii geometrice

Modelele Blackwork nu sunt încă atât de obișnuite, dar cresc în popularitate. Acest tip de tatuaj este destul de vizibil și este realizat în întregime cu cerneală neagră. Doriți să vi se scoată sau să schimbați un tatuaj vechi? Semnificația și mesajul său sunt de mult depășite? Tatuajele negre sunt grozave ca acoperiri.

Blackwork Blue Tattoo Mandala Geometric Arm cu mânecă completă

Tatuaj mână + deget

Tatuaj de mână molie molie om lună tendință

Tatuajele care împodobesc pielea din partea de sus a mâinii devin din ce în ce mai frecvente. Cu toate acestea, aceasta este o parte dificilă a corpului pentru un tatuaj, deoarece cerneala se estompează foarte mult de-a lungul anilor. Vindecarea și îngrijirea adecvată sunt, de asemenea, foarte importante. Fii atent cu aceste tatuaje, un artist bun este esențial!

Motive potrivite pe ambele antebrațe

Tendințele tatuajelor 2018 bărbat ambele brațe lup vultur

Tatuajele din interiorul antebrațului sunt foarte populare de câțiva ani și fanii tatuajelor devin din ce în ce mai îndrăzneți. Un mod total nou și proaspăt de a te exprima este cu un tatuaj de antebraț care este format din două părți. Pe fiecare antebraț este gravat un motiv diferit, dar împreună rezultă o imagine coordonată. Cu toate acestea, alegeți un model sau detaliu care va acționa ca element de legătură între cele două.

Ambele antebrațe pot fi tatuate în spirală cu tendința 2019

Aquarelle cu acuarelă arată tatuaj ambele brațe pasăre și floare