Idei de tatuaje

Tatuajul leului pentru bărbați și femei – sens și idei pentru stiluri clasice și moderne

design eficient al tatuajelor cioburi abstracte de leu

Deși tatuajele sunt o decorare a corpului controversată până în prezent, popularitatea lor este imensă. Ceea ce era obișnuit pentru prizonieri sau membrii bandelor poate fi văzut acum pentru aproape toată lumea, fie că este în format mare sau ca un accent mic. Indiferent dacă ar trebui să fie primul tău tatuaj sau următorul, ești sigur că vei căuta inspirație și idei. Deoarece nu aveți întotdeauna o idee despre motivul perfect și odată ce motivul a fost ales, există multe variante diferite pentru modele cu care puteți prezenta motivul ales. Și întrucât nu este atât de ușor să îndepărtați un tatuaj, ar trebui bineînțeles să vă gândiți suficient în avans, astfel încât să nu regretați mai târziu. Pisicile sălbatice sunt un motiv foarte popular, motiv pentru care am dori să vă prezentăm atractivul tatuaj de leu din acest articol.

tatuaj feminin cu flori și leu

Cu ajutorul unui tatuaj, nu numai că puteți etala anumite mesaje sau preferințe, dar puteți încorpora și propriul stil personal. Tatuajele pot fi clasice, moderne sau minimaliste, pot reprezenta o imagine 2D simplă sau pot impresiona cu un efect 3D, pot fi alb-negru sau colorate, pot fi combinate cu elemente geometrice sau altele asemenea. Și toate aceste stiluri sunt, desigur, potrivite și pentru tatuajul leului. Dacă încă nu sunteți sigur sau chiar nu aveți nicio idee pentru viitorul vostru tatuaj, iată câteva inspirații care vă pot ajuta în luarea deciziei. Fără îndoială, următoarele tatuaje cu cap de leu merită luate în considerare și pot fi folosite ca șablon pentru tatuajul tău de leu. Am împărțit exemplele în categorii, dar unele dintre ele se suprapun, deoarece, datorită popularității lor, nu este neobișnuit ca diferite modele să fie combinate între ele..

Înțelesul tatuajului de leu

Ideea de tatuaj pentru bărbați cu cap de leu pe braț

Aproape nimeni nu percepe pisicile sălbatice ca animale impresionante. Leul nu face excepție. Așadar, nu este de mirare că tatuajul leului este atât de popular. Și, deși cel mai adesea este ales de bărbați, nu este neobișnuit ca femeile să aleagă regele fiarelor. Motivul este că animalul are multe semnificații, dintre care unele nu sunt doar tipice pentru bărbați. În general, se pot da următoarele semnificații pentru leu:

 • familie
 • dragoste
 • speranţă
 • putere
 • înţelepciune
 • forta
 • Echilibru
 • curaj
 • libertate
 • independenţă
 • protecţie

În timp ce unele dintre simbolisme sunt mai tipice bărbaților, după cum puteți vedea, pot fi găsite și semnificații care fac ca tatuajul leului să fie la fel de atractiv pentru femeie. Acest lucru face ca tatuajul să fie neutru și potrivit pentru toată lumea. Și dacă te-ai hotărât asupra leului din cauza semnificației tatuajului, un alt pas complicat vine la tine și este să găsești designul potrivit. Alegeți unul dintre următoarele stiluri și modificați-l pentru a se potrivi personalității dvs..

Un portret 2D simplu

Tatuaj de leu în 2D clasic pentru antebraț

Clasicul dintre tatuaje este aspectul simplu 2D. Simplul nu ar trebui să însemne plictisitor, deoarece 2D poate fi, de asemenea, foarte frumos și eficient dacă este făcut corect. Unii nu-l doresc prea impunător și în acest caz un astfel de tatuaj este foarte potrivit. Este potrivit pentru ambele sexe, poate împodobi orice parte a corpului și poate fi de orice dimensiune. Tatuajul leului pentru braț este foarte popular și înseamnă atât brațul superior, cât și brațul inferior. Deasupra puteți vedea un tatuaj atractiv pentru bărbați în interiorul antebrațului. Leul este prezentat în față și amintește de un desen în creion, la care contribuie și culoarea neagră.

Tatuaj de leu pentru femei în 2D cu flori

Dacă tatuajul capului de leu trebuie să împodobească corpul unei femei și să arate și mai feminin, atunci pot fi folosite în acest scop câteva elemente suplimentare. În exemplul de mai sus, acest lucru se face cu ajutorul florilor, dintre care unele sunt chiar prezentate în culori. Tatuajul leului pentru partea inferioară a piciorului își vine în minune și, printre altele, nu arată nici prea pompos, nici prea subtil datorită dimensiunii sale. Este modelul perfect pentru o femeie.

Tatuaj de leu în 3D

Tatuaj leu cu efect 3D pe antebraț și flori pentru femei

Scopul efectului 3D este de a face subiectul să pară cât mai real posibil. Aceasta este una dintre cele mai populare variante și este, de asemenea, atemporală. Desigur, motivul tridimensional poate fi combinat și cu elemente suplimentare. Totul depinde de ceea ce vrei să exprimi cu tatuajul tău de leu sau de ceea ce îți place pur și simplu. Deasupra puteți vedea un tatuaj pentru femei, care conține din nou motive florale. Accentele colorate nu sunt obligatorii și nu ceașca de ceai a tuturor. Dacă îți place mai clasic și mai simplu, tatuajul negru este o decizie bună. Aici puteți alege, de asemenea, între diferite tonuri de negru și gri.

leu cu efect 3D cu aripi

Acest exemplu este puțin mai izbitor și mai complicat. Este un leu agresiv în poziție așezat, care are și aripi. Tatuajul leului pentru braț este potrivit în special pentru bărbați cu funcția lor de protecție și în această formă poate simboliza curajul, precum și puterea și puterea. Aripile în combinație cu un leu sunt de obicei un simbol tipic pentru evanghelistul Marcu și se numesc leul lui Marcu, dar, desigur, poate fi aleasă o interpretare foarte individuală. Tatuajul este relativ mare și împodobește întreaga zonă de la umăr până chiar deasupra cotului.

Tatuaj de leu de design geometric

Design geometric al tatuajului leului cu cercuri și constelație stelară

Reprezentările geometrice sunt foarte moderne și populare. Opțiunile de afișare sunt numeroase aici. Un motiv 2D sau 3D poate fi selectat și completat cu forme geometrice ca elemente suplimentare. Dar motivul în sine poate consta și din forme geometrice, ca în imaginea de mai sus, unde cercurile au fost folosite pentru a proiecta tatuajul leului. O idee foarte eficientă și originală, nu crezi? Constelația stelară a semnului zodiacal Leu poate fi văzută și în mijlocul motivului cercurilor. După cum puteți vedea, merită să investiți timp în planificarea tatuajului pentru a obține ceva cu adevărat ieșit din comun.

design geometric de leu cu triunghiuri pentru un aspect neterminat

Nu numai formele rotunde sunt impresionante și o idee bună. Unghiularele sunt, de asemenea, la modă și o variantă modernă. În locul întregului corp de leu, în exemplul de mai sus, a fost ales doar un cap de leu. Deosebit de interesantă este combinația dintre 2D și geometrie, care fac din motiv un adevărat punct de atracție. Vrei un tatuaj de leu pentru spate? Atunci aceasta ar putea fi o sugestie bună pentru dvs. Acesta este un tatuaj pentru bărbați, dar este potrivit și pentru femei.

Design abstract

Efect de cioburi de formă abstractă pentru tatuaj leu pentru umăr

Designul geometric al tatuajelor poate fi, de asemenea, parțial clasificat în această categorie, deoarece un tatuaj abstract poate fi de fapt orice reprezintă un obiect cunoscut într-un mod nefiresc sau chiar ciudat. În cazul nostru, acesta este leul. Tatuajul leului pentru piept din imaginea de mai sus este un bun exemplu în acest sens. Deși este un cap de leu foarte unghiular format din figuri și figuri geometrice și parțial tridimensionale, recunoaștem imediat că este un cap de leu. Amintește de sticla spartă și este extraordinar.

pisică sălbatică abstractă ca tatuaj leu care răcnește

Acest design folosește elemente și metode foarte similare. Cu toate acestea, de data aceasta este un tatuaj de doamnă, ceea ce dovedește că un tatuaj abstract de leu este neutru în funcție de gen. De data aceasta, capul de leu este prezentat din față și este alcătuit din diferite forme geometrice care fac o impresie generală foarte abstractă. Tatuajul coapsei poate fi folosit și pentru alte părți ale corpului, în funcție de mărime. Rețineți totuși că cu cât subiectul este mai mic, cu atât formele ies mai rău. Deci nu este recomandat pentru mini-tatuaje sau alte mici variante. Puteți cere artistului dvs. de tatuaje sfaturi cu privire la alternative.

Minimalist

mic design minimalist pe antebraț cu dotwork

Minimalist înseamnă simplu, dar deloc plictisitor! Scopul este de a crea un design de tatuaj impresionant, care să atragă atenția, în ciuda sau datorită simplității. Acest stil este minunat dacă, pe de o parte, urmezi tendința și, pe de altă parte, vrei un tatuaj care să nu fie prea intruziv și complicat. Liniile curate și drepte, cu câteva nuanțe, care sunt tipice aici, fac un tatuaj minimalist de leu, de asemenea, foarte potrivit atunci când un motiv mic este să împodobească corpul. Deci, este perfect pentru un motiv în spatele urechii, pe claviculă sau dacă doriți să decorați un deget sau încheietura mâinii cu tatuajul leului.

tatuaj minimalist și frumos de leu cu mandala și captator de vise

Acest tatuaj de leu pentru antebraț a fost combinat cu o mandala, pentru care mai avem două exemple mai jos. Mandala face tatuajul puțin mai feminin, dar cu implementarea corectă poate fi folosit și pentru bărbați. Exemplul sugerează și un captator de vise. Captorul de vise este un motiv de tatuaj foarte popular. În ambele exemple, se observă, de asemenea, că în loc de umbrirea tipică a zonei în nuanțe de gri, a fost folosit dotwork. Vom explica exact ce înseamnă acest design într-o clipă. Una peste alta, aceste modele arată foarte prietenos și sunt potrivite dacă tatuajul tău de leu simbolizează speranța, înțelepciunea sau echilibrul, de exemplu.

Tatuaj de leu dotwork

Dotwork geometrie leu feminin și masculin

Dot înseamnă punct în engleză și oricine este conștient de acest lucru va putea imediat să ghicească despre ce este dotwork probabil. Exact, o mulțime de puncte sunt utilizate în proiectarea tatuajelor. Adesea, o nuanță este tatuată cu ajutorul lor, ceea ce face ca tatuajul să arate mai simplu și mai minimalist. Cu cât punctele individuale sunt mai dens tatuate, cu atât umbra devine mai întunecată. Această variantă minimalistă este foarte populară și potrivită și pentru tatuajul leului. Deasupra puteți vedea, de asemenea, o combinație excelentă cu un design geometric. Ce zici de un astfel de tatuaj de leu pentru coapsă? Și dacă nu vă puteți decide între un leu masculin și feminin, de ce să nu vă faceți amândouă un tatuaj.

Tatuaj de leu realizat din dotwork cu efect 3D

Doar pentru că minimalismul și geometria sunt atât de la modă în acest moment, desigur, nu înseamnă că dotwork nu poate fi folosit și pentru un design 3D elaborat și impresionant, așa cum sa făcut în acest exemplu. Leul care răcnește are o coamă frumoasă, care constă dintr-un design deosebit de fin. Trebuie să decideți singur dacă acest tatuaj de leu este mai potrivit pentru bărbați sau ar putea decora și corpurile femeilor.

Colorat cu efect acuarelă

frumos tatuaj acuarelă în culori vii cu leu

Și în timp ce suntem la tatuaje la modă, atunci cu siguranță merită menționat tatuajul în acuarelă. Lucrul special al acestui design este că dă impresia că nu a fost tatuat, ci a fost de fapt vopsit pe piele cu acuarele și apoi topit. Este, de asemenea, alegerea perfectă dacă doriți un tatuaj de leu colorat. O mare varietate de combinații de culori sunt potrivite. De la un amestec de nuanțe reci precum albastru și turcoaz la nuanțe calde precum galben, portocaliu sau roșu până la un design pestriț format din mai multe dintre aceste culori, totul este permis, în funcție de ceea ce doriți să reprezentați.

Efectul culorii apei în alb și negru sau culoarea masculină și feminină

Dar asta nu înseamnă că iubitorii de tatuaje alb-negru nu își pot câștiga valoarea. Efectul acuarelă poate fi obținut și în negru, așa cum arată exemplul de mai sus din dreapta. Indiferent dacă faceți tatuajul leului mic sau izbitor și în format mare, aspectul acuarelă poate fi folosit oriunde. Puteți decora antebrațul, brațul superior, vițelul, tibia sau partea superioară a corpului, precum și zonele mai mici, cu astfel de tatuaje de leu.

Tatuaj de leu cu coroană

Tatuajul leului cu coroană emană putere din linia simetrică

Întrucât leul este cunoscut ca regele fiarelor, nu este de mirare că nu este rar reprezentat sub forma unui tatuaj cu coroană. Acesta este un design potrivit pentru ambele sexe. Doar coroana este folosită pentru a determina dacă tatuajul leului este mai feminin sau masculin. În caz contrar, nici aici nu există reguli speciale. Decorați-vă mâna, brațul, piciorul, spatele sau pieptul cu tatuajul leului și creați un ochi special.

Regele fiarelor cu coroană în 3D

Ideea cu o coroană este potrivită și pentru orice stil de tatuaj. Coroana poate fi folosită pentru un tatuaj de leu geometric, abstract sau minimalist, precum și pentru un portret clasic în 2D sau 3D. Poate sta drept sau sub un unghi pe cap sau chiar să fie special tatuat și astfel să aibă propriul său sens. Este în întregime decizia ta.

Mandala cu tatuaj de leu

mandala feminină cu un leu feminin pe spate

Așa cum puteți combina leul cu o coroană, puteți alege, de asemenea, o mandala frumoasă. Mandala oferă designului o notă de spiritualitate. Doamnelor le place, în special, să opteze pentru un tatuaj mandala, întrucât îl poți crea chiar tu cu orice model. Dar dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., îl puteți combina cu alte elemente și de ce nu și cu un leu. Veți primi un tatuaj de leu unic, cu o atingere individuală și personală, dacă veniți cu mandala.

Leu cu mandala se combină pentru bărbați și femei pe coapsă

Mandala este, de asemenea, populară pentru bărbați. Deci, merită luată în considerare și pentru domni. Nu este neobișnuit să se aleagă un design floral. Există însă și modele mai masculine cu linii mai puternice, vârfuri și alte forme geometrice care fac ca mandala să pară mai puțin feminină. Cu mandala, tatuajul leului este minunat pentru umăr, piept, spate, coapsă sau alte zone mai mari, dar asta nu înseamnă că nu arată bine nici în format mic.

Bătrânul tribal

Tribal cu lei ca negru și ochi roșii

Chiar dacă tribul este demodat pentru mulți, există încă cel puțin la fel de mulți care încă îl consideră atractiv astăzi. Și în combinație cu un leu, arată deosebit de atractiv. Întrucât tribul provine din popoare primitive care trăiesc în mijlocul naturii și al animalelor sălbatice, cele două simboluri merg chiar minunat. Aveți de ales între un leu din elemente tribale sau proiectați leul în plus și îl decorați în jur cu niște tribali. Alegerea este a ta.