Idei de tatuaje

Tatuajele roșii sunt populare, dar și controversate: aflați mai multe despre această culoare a tatuajului

Idei pentru flori roșii precum trandafir și mac în acuarelă sau 3D

Tatuajele roșii sunt ultima tendință. Din ce în ce mai mulți oameni optează pentru această alegere de culoare extravagantă, combinându-l cu negru, folosindu-l ca accent sau alegând un design în întregime în roșu. Acesta din urmă este deosebit de atrăgător și face tatuajul alb, care a fost marele hit acum câțiva ani, concurență mare. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a pune mâna pe tatuaje roșii. Pentru că ceea ce este adesea menționat ca un mit despre culoarea roșie a tatuajului se dovedește a fi adevărul, despre care ar trebui să fii informat și de tatuatorul tău. Cu toate acestea, astăzi am adunat câteva informații despre tatuajele roșii, urmate de o galerie foto cu modele interesante.

Tatuaje roșii și ce ar trebui să știți despre ele

Tatuaje roșii și ce ar trebui să știți despre ele - Bicicleta cu negru

Declanșator alergie

Tatuajele roșii sunt deosebit de eficiente pe pielea deschisă, cu condiția să se utilizeze o nuanță puternică. Deși culoarea este foarte atractivă, nu este rar recomandată. Are un rap rău și unul dintre motive este că este cea mai comună culoare care provoacă alergii. Motivul pentru aceasta sunt ingredientele care pot apărea în cerneala tatuajului. Alergiile sunt cauzate de cinabru (sulfit de mercur). Uneori, mercurul pur este folosit și în culoarea roșie. Roșu de cadmiu ca pigment conține chiar metale care sunt acum interzise pentru fabricarea vopselelor și materialelor plastice pentru mașini, dar nu și pentru cernelurile de tatuaj.

Simptomele tipice ale unei alergii sunt inflamația și eczema, roșeața, mâncărimea, arsurile și formarea de vezicule până la greață și febră. Simptomele apar fie în timpul procesului de vindecare, fie numai după câțiva ani. Roșu de cadmiu poate duce la o ușoară alergie, care poate duce la arsuri. Apropo, un test alergic pentru tatuaje poate fi efectuat la dermatolog și este cu siguranță recomandat înainte de înțepătură.

Tatuaje roșii pentru brațe cu mandala, flori, inimă și apus

Vindecare mai lentă

Tatuajele roșii sau zonele care au fost tatuate roșu tind să se vindece mai încet. Aceasta nu este în sine o problemă de sănătate, cu condiția ca îngrijirea ulterioară să fie efectuată în mod corespunzător suficient de mult timp. Motivul vindecării mai lente este că culoarea roșie sau pigmenții pe care îi conține sunt mai groși. Acest lucru face mai dificil pentru tatuator să obțină culoarea sub piele. Pentru ca acest lucru să fie acoperit, acesta trebuie re-gravat mai des, ceea ce, desigur, este și mai stresant pentru piele.

Mandale de diferite forme și cerneală roșie pentru tatuaj

Marginile neclare

Marginile corecte și liniile clare nu sunt posibile cu un tatuaj roșu. Din acest motiv, culoarea roșie a tatuajului este, de asemenea, atât de potrivită pentru tatuajele în acuarelă, unde obiectivul este o tranziție lină de la o culoare la alta. Dacă doriți tatuaje roșii cu margini exacte, combinați-le mai bine cu o altă culoare în acest scop.

Idei de tatuaje pentru picior și braț în roșu sau roșu-negru

Sunt tatuajele roșii mai puțin durabile?

Deși auzim adesea această afirmație, nu se poate spune că tatuajele roșii sunt mai puțin durabile. Nu se estompează mai repede decât motivele altor culori, atât timp cât sunt îngrijite corespunzător. Mai jos puteți găsi câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru. Cu toate acestea, dacă tatuajele roșii sunt expuse la soare frecvent și permanent, culoarea se va estompa. Deci, dacă ați observat o estompare rapidă, este probabil pentru că tatuajul nu a fost îngrijit corespunzător și nu culoarea în sine.

Tatuaje roșii – vegane sau nu?

Tatuaje mici, roșii, ca o tendință pentru femei - leopard lângă cot

Poate că sunteți uimit la început și vă întrebați de ce această întrebare este în primul rând legată de culoarea roșie a tatuajului. Motivul pentru aceasta este de fapt foarte interesant. Păduchii morți sunt foarte des folosiți pentru a produce culoare tatuajului roșu. Culoarea care se extrage din ele (șelac) face nuanța roșie mai intensă. Ceara de lână, numită lanolină, poate fi găsită și în cerneala pentru tatuaje roșii. Dacă prețuiți un stil de viață vegan, ar trebui să aflați despre compoziția cernelii folosite de tatuator înainte de a începe.

Idei de motive pentru tatuaje roșii

Dragon chinezesc ca idee de motiv pentru un tatuaj în roșu

În principiu, aveți o alegere liberă în ceea ce privește motivul. Vă reamintim încă o dată că culoarea roșie tinde să devină neclară, lucru pe care ar trebui să-l aveți în vedere atunci când vă alegeți subiectul. Puteți și ar trebui să solicitați sfaturi în acest sens de la studioul de tatuaje. În caz contrar, se poate spune că un dragon roșu în special este foarte popular ca tatuaj. Oricine a văzut vreodată poze cu dragonul chinez a observat cu siguranță că este în mare parte roșu. Acest lucru, desigur, face culoarea roșie ideală pentru un tatuaj de dragon.

Faceți-vă un tatuaj incomplet al unui trandafir roșu cu capul în jos

Trandafirii roșii ca tatuaj sunt, de asemenea, foarte populari. În principiu, acest lucru se aplică tuturor tipurilor de flori, inclusiv frumosului mac. Cu motive florale, nu numai floarea în sine poate fi roșie, ci întregul design. Sau le puteți combina cu alte culori după cum doriți. Există, de asemenea, tatuaje de păsări, șerpi, motive geometrice și mandale sau alte motive budiste.

Mini tatuaj cu balon roșu pe spatele brațului superior

Scrisorile și simbolurile mici sunt o altă variantă populară. Inimile, stelele sau altele asemenea sunt ales deseori și arată deosebit de interesant și drăguț sub forma unui micro-tatuaj. Cu litere sau alte motive fine, există riscul ca tatuajul să nu mai fie lizibil după un timp dacă culoarea tatuajului devine prea neclară.

Combinații de culori pentru tatuaje roșii

Combină tatuaje roșii cu negru pentru mandale, portrete și flori

Combinați în funcție de gustul dvs. și de efectul pe care doriți să îl obțineți. Clasicul negru este o modalitate minunată de a crea tatuaje minimaliste negre și roșii. Cu un tatuaj în roșu și negru, culorile se evidențiază reciproc și se pot crea efecte interesante. Puteți găsi, de asemenea, câteva exemple interesante de tatuaj negru și roșu în galeria de mai jos. Desigur, toate celelalte culori pot fi alese și ca o combinație pentru tatuajele roșii. Culoarea albă este deosebit de populară aici.

Îngrijirea potrivită pentru tatuaj în roșu

Înțepătură de tatuaj cu vopsea roșie - sfaturi, informații și imagini

Fiecare tatuaj are nevoie de îngrijirea potrivită pentru a arăta frumos și proaspăt pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru este valabil mai ales pentru tatuajele colorate. Îngrijirea începe imediat după piercing și ar trebui să dureze o viață. Dar nu vă faceți griji, odată ce tatuajul s-a vindecat bine, nevoia de îngrijire nu mai este atât de mare.

  • Tatuajul proaspăt este curățat cu săpun antibacterian. Apoi, lăsați-l să se usuce timp de 15 minute fără să frecați cu prosoapele. Cel mult, poate fi tamponat cu o cârpă curată, dar trebuie evitat dacă este posibil.
  • Odată ce pielea din jurul tatuajului s-a uscat, este tratată cu vaselină, de până la zece ori pe zi. Acest lucru se aplică primelor două săptămâni ale fazei de vindecare. În acest fel, rana, pe care tatuajul este încă liniștită, este menținută umedă, vindecarea este promovată și culoarea este împiedicată să înceapă deja să se estompeze..
  • În timpul fazei de vindecare, ar trebui să evitați complet plajele. După aceea, puteți face încă plajă, dar trebuie să folosiți întotdeauna protecție solară ori de câte ori expuneți tatuajele roșii la soare. Soarele nu numai că înălbește culoarea roșie, ci îl face să pară roz în timp.
  • Îngrijirea zilnică a pielii este importantă! Aplicați crema hidratantă în fiecare zi pentru a vă proteja tatuajul.

Ideea de tatuaj cu mâinile unei perechi de îndrăgostiți în roșu și negru pe coapsă

Garoafa frumoasă roșie cu efect 3D pe brațul unei femei

Doi șerpi zvârcolitori de culoare roșie pe antebraț

Flori pe antebraț complet în culoare roșie

Desenele budiste sunt foarte populare pentru tatuajele roșii

Trandafir roșu închis cu frunze negre și nuanțe frumoase

Design eficient realizat din flori și motive folclorice în culori calde precum roșu, portocaliu și maro

Un șarpe înfășurat în roșu ca tatuaj pentru antebraț pentru femei

Floral și geometric cu triunghiuri în negru și roșu

Alegeți diferite mandale în roșu pentru ambele antebrațe

Motiv geometric cu cuburi în roșu și negru

Idee de microtatuaj cu inscripția Dream pe interiorul brațului superior

Mandala în roșu ca doamne sau domni tatuaje pentru braț

Tatuaj mic de trandafir în roșu cu tulpină verde

Pasăre mică pe picior în culoarea roșie a tatuajului

Ideea pentru un pitbull în două culori ca un tatuaj de câine

Tatuaj destul de doamnă, cu o floare de mac roșie și o tulpină verde subtilă

O idee frumoasă pentru frunze ca tatuaj pentru bărbați pe antebraț

Tigru mare roșu realizat în întregime din cerneală roșie pentru femei

Micro-tatuaj cu inimi roșii pe încheietura mâinii ca idee pentru tatuaje partenere

Motiv minimalist cu linii negre și cerc roșu

Mac în roșu puternic și verde pe piept ca stimul pentru femei

Inima drăguță și feminină cu puncte pe braț

Design romantic sub forma unui pandantiv cu accente roșii și negre

Trandafir în roșu ca un mini tatuaj pe braț cu un aspect abstract

Roșu ca accent în tatuaj cu val și apus

Tatuaje roșii pentru femei cu flori pe cutia toracică

Lup roșu cu craniu negru pe piept

Luna roșie ca accent pentru un motiv cu o insulă, palmier, stele și val

Dragon roșu pe braț cu simbolism aiatic

Tatuaje cu efect de acuarelă roșie pentru flori pe braț

Tatuaje roșii în negru și roșu - idee cu trandafir și șarpe

Tatuaje mici de culoare roșie cu o idee pentru o inimă la încheietura mâinii

Tatuaj pe spate cu un dragon chinezesc roșu

Șerpi în roșu și negru pe pieptul unui bărbat

Luna simplă, în formă de seceră, cu fața de culoare roșie

Scrisori pe ambele antebrațe - Game Changer

Scrisori pentru bărbați - Eu sunt Dumnezeul meu (Eu sunt propriul meu Dumnezeu)

Idee de scris în engleză și cu cerneală roșie - Pretty Bird

Idee de scris cu mesaj - Nu mă tem (nu mă tem)

Combinând tatuaje negre și roșii - femeie goală cu pisică în fundal