Idei de tatuaje

Tattoo Studios Berlin: Cele mai bune locuri pentru următorul tău tatuaj dintr-o privire!

Fără îndoială, Berlinul este una dintre cele mai frumoase capitale culturale din Europa. Scriitori, artiști și pictori din întreaga lume se mută acolo pentru a face parte din scena artistică vibrantă și colorată. Și cu mai mult de 1000 de studiouri de tatuaje, nu este surprinzător faptul că capitala Germaniei este considerată o Mecca pentru toată lumea care dorește să fie tatuată de unii dintre cei mai buni tatuatori din Germania. Doar o scurtă plimbare prin Kreuzberg, Friedrichshain sau Prenzlauer Berg vă vor convinge de acest lucru. Fie că este vorba de școală veche, lucruri negre, handpoke sau tatuaje în stil realist – există pur și simplu de toate. Dar cu o selecție atât de mare puteți pierde rapid evidența lucrurilor și de aceea suntem aici pentru dvs. Am făcut o mică cercetare și vă prezentăm unele dintre cele mai bune studiouri de tatuaje din Berlin.

Tattoo Studios Berlin cel mai bun artist de tatuaje Germania tatuaj spate femeie

V-ați decis deja un motiv specific și stilul în care ar trebui să fie gravat? Apoi trebuie doar să găsești tatuatorul potrivit care să se specializeze exact în acest stil. În plus, pentru a preveni infecția sau boala, trebuie să vă asigurați că studioul de tatuaje este curat și că artiștii de tatuaje lucrează numai cu echipamente profesionale și cerneluri de înaltă calitate..

Studiourile de tatuaje din Berlin – Tatuaj cu degetul de la picioare

Toe Loop Tattoo Studio Berlin Unterarm-Tattoo femei trenduri 2020

Studioul de tatuaje „Toe Loop” a fost deschis în 2008 în cartierul plin de viață și multicultural Berlin din Neukölln, în liniștitul Weserstraße. Studioul este deținut de pictorul Oliver Strupp, care însuși provine dintr-o familie plină de artiști. Studioul este destul de mic, dar există încă o atmosferă caldă și confortabilă care îi face pe clienți să se relaxeze și să se simtă ca acasă. Scopul proprietarului este de a le oferi tatuatorilor care lucrează acolo libertatea de a-și crea propriul stil și de a-și dezvolta în continuare creativitatea și cunoștințele. Multe nume celebre din lumea tatuajelor precum Valentin Hirsch, Chaim Malchev, Julia Rehme, Exel Esjmont etc. am lucrat deja ca artist invitat la “Toe Loop Tattoo” și tocmai asta face din magazinul mic, dar rafinat, unul dintre cele mai bune studiouri de tatuaje din Berlin.

Adresa „Toe Loop Tattoo”: Weserstr. 38, 12045, Berlin

Studioul de tatuaje „Sânge și fier”

Blood and Iron Tattoo Studio Berlin celebru artist de tatuaje Germania

„Blut und Eisen” a fost fondat de Yvone Ziegler la sfârșitul anilor ’90 și de atunci s-a impus ca o adevărată instituție pe scena tatuajelor din capitala Germaniei. Atmosfera de acolo este incredibil de relaxată, tatuajele sunt adevărate opere de artă și motivele sunt foarte detaliate. Dacă îți plac tatuajele tribale mari, atrăgătoare sau cele în negru și dotwork, atunci „Sânge și fier” este exact studioul de tatuaje Berlin potrivit pentru tine! Gerhard Wiesbeck, unul dintre cei mai căutați și cei mai buni artiști de tatuaje din lume, face parte din echipa de top a studioului.

Adresa studioului de tatuaje „Sânge și fier”: Stargarder Str. 7, 10437 Berlin

„Tatuaj Bläckfisk”

Berlin Tattoo Studios Bläckfisk Tattoo Studio Germania

Sunteți în Berlin și v-ați simțit spontan să vă faceți un tatuaj nou și cool? Atunci „Bläckfisk Tattoo Studio” din Kreuzberg este exact locul potrivit pentru dvs.! În plus față de cei 8 buni tatuatori care lucrează acolo, magazinul se caracterizează prin zilele obișnuite de acces. Cel puțin 2 artiști, precum și o listă în continuă schimbare de tatuatori invitați din țară și străinătate sunt disponibili clienților pe tot parcursul zilei. Echipa este specializată în principal în motive clasice, portrete realiste, stil comic sau tatuaje asiatice și japoneze.

Bläckfisk Tattoo Studio Adresa: Reichenberger Str. 133, 10999 Berlin

Studioul de tatuaje „AKA” 

AKA Tattoo Studios Berlin tatuaj în spate bărbați cel mai bun artist de tatuaje Germania

„AKA Tattoo” este unul dintre cele mai respectate și cunoscute studiouri de tatuaje din Berlin. Magazinul este mult mai mult decât un loc în care sunt gravate capodopere frumoase. Este, de asemenea, un studio de piercing și o galerie de artă, în care au loc mai multe expoziții interesante în fiecare an, inclusiv evenimentul anual de înscrieri pentru artă de stradă. Tatuatorii talentați de la „AKA Berlin” sunt câțiva dintre puținii din Germania care produc schițe excelente tatuaje, care se numără printre cele mai recente tendințe de tatuaj 2020 sau cele în stil blackwork. Artiștii oaspeți în schimbare din întreaga lume, precum Bastien Jean, Michele Servadio și Achille Molinè, fac oferta și magazinul chiar mai interesante.

AKA Tattoo Studio Berlin Adresa: Pflügerstrasse 6, 12047 Berlin

Studioul de tatuaje „Breast or Club” 

Alter Schwan Tattoo Studio Berlin cel mai bun artist de tatuaje Germania tendințele tatuajelor 2020

Cu tapet verde-auriu și mobilier frumos de epocă, interiorul arată ca „Piept sau club”, de parcă ai fi tatuat într-un film cu Wes Anderson sau de parcă ai fi fost în vizită la bunica. Studioul de tatuaje și piercing este situat în Prenzlauer Berg și își întâmpină clienții într-o atmosferă incredibil de confortabilă și confortabilă. Chiar dacă a fost deschis abia în 2013, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune studiouri de tatuaje din Berlin de mai multe ori. Unii dintre cei mai cunoscuți și cei mai căutați tatuatori lucrează acolo în stil neo-tradițional, precum Daniel Gensch, Sebastian Brade și Marco Schmidgunst.

Studio de tatuaje „Chest or Club” Berlin Adresă: Str. Danziger 134, 10407 Berlin

“Tatuaj timp de recoltare”

Studiourile de tatuaje din Berlin recoltează magazinul de tatuaje din Germania

„Harvest Time Tattoo” a fost deschis în 2012 și este situat și în Prenzlauer Berg – un mic paradis pentru toți fanii tatuajelor. Este situat în curtea din spate a unei clădiri vechi din lemn, ceea ce conferă magazinului un farmec rustic. Unul dintre proprietari, Christoph Aribert, își tatuează propriile mașini de fier fabricate manual, pe care le-a adaptat tehnic propriei sale estetici. Artista are mai mult de 20 de ani de experiență în tatuajele negre, tradiționale și japoneze. Ceilalți artiști sunt adevărați profesioniști în domeniul graficii, dotwork, blackwork și tatuaje delicate de mandala. În plus, artiștii tatuatori din întreaga lume sunt adesea invitați la „Harvest Time”.

Harvest Time Tattoo Berlin Adresa – Strada Diedenhofer 3, 10405 Berlin

“Nightliner Tattoo Studio” 

Nightliner Tattoo Studio Berlin tatuaj spate bărbați faimos artist tatuator

„Nightliner Tattoo” este o dovadă clară că unele dintre cele mai bune și mai renumite studiouri de tatuaje din Berlin sunt situate în Prenzlauer Berg. Studioul a existat de la începutul anului 1998 și de atunci a făcut parte integrantă din lumea tatuajelor. Tatuatorii talentați fac tot felul de stiluri și fiecare dintre ei are propria lor specialitate. Deoarece programările sunt întotdeauna rezervate cu luni înainte, trebuie să contactați studioul de tatuaje în timp util. De asemenea, este important să știți că nu puteți face programări prin e-mail.

Adresa Nightliner Tattoo Berlin – Strada Wisbyer 71, 10439 Berlin

Studioul de tatuaje „Pechschwarz”

Pechschwarz Tattoostudio Berlin Sketch Tattoos Trend

Numele acestui Berlin Tattoo Studio ne spune deja multe despre stilurile pe care artiștii se concentrează acolo. Dacă te interesează tatuajele negre, atunci ești pe mâini bune cu „Pechschwarz”. Stilul nu este gravat în niciun alt oraș ca la Berlin și faptul că studioul este unul dintre cele mai bune din oraș vorbește de la sine.

Pechschwarz Tattoo Berlin Adresă: Kreuzbergstrasse 9, 10965 Berlin

Studioul de tatuaje „Dots to Lines” 

Dots to Lines Tattoo Studios Berline cel mai bun tatuator din lume

Din 2013, când artistul de tatuaje Chaim Machlev a câștigat conținutul TM-Nachwuch cu munca sa, tatuajele sale s-au bucurat de o mare popularitate în întreaga lume. „Dots to Lines” este specializat în modele geometrice excelente și exclusiv pe tatuaje negre și este, fără îndoială, unul dintre cele mai renumite studiouri de tatuaje din Berlin. Tatuajele complicate sunt special adaptate corpurilor clienților și asta le face cu adevărat unice. Cu toate acestea, pentru a obține o întâlnire cu Chaim Machlev, trebuie să așteptați aproape 2 ani. Întrucât „Dot to Lines” este studioul său privat de tatuaje, veți obține adresa exactă numai după ce a fost făcută programarea.

Nevada Johnny Tattoo Berlin

cel mai bun artist de tatuaje Berlin Peter Aurist artist de tatuaje

Într-un mic studio secret din afara Berlinului, faimosul artist tatuator Peter Aurisch și colega sa Jessica March creează unele dintre cele mai originale și frumoase tatuaje din Germania. Are un stil atât de definit și specific încât orice adevărat fan al tatuajelor ar recunoaște imediat munca sa. El tinde să lucreze direct fără schițe sau imagini și se inspiră din poveștile și dorințele clienților săi. Capodoperele lui Aurisch sunt influențate în principal de artiștii Egon Schiele, Gustav Klimt și Picasso și arată ca niște picturi adevărate. Pentru a se putea concentra pe deplin asupra designului, Peter Aurisch acordă o singură întâlnire pe zi. „Nevada Johnny” Berlin a găzduit mulți artiști de tatuaje celebri precum Luca Front, David Hale și Ondrash. Pentru a obține adresa exactă a studioului, trebuie mai întâi să contactați artistul tatuator prin intermediul site-ului său web.

Studiourile de tatuaje din Berlin AKA Tattooshop Germania Sketch Trend Tattoos