Idei de tatuaje

Phoenix Tattoo – Tatuaje uimitoare și semnificații simbolice

designuri tatuaje fenix tatuaje foc mitologie pasăre grafic negru bărbați piept cenușă reînvie

Tatuajele corporale au devenit o modalitate excelentă de a exprima personalitatea unei persoane fără a fi prea intruzive. Unul dintre cele mai căutate modele de tatuaje cu popularitate la nivel mondial este tatuajul Phoenix. Un astfel de tatuaj poate include, de exemplu, diverse obiecte precum flori, pene, săgeți, simboluri religioase, precum și cuvinte cu semnificații diferite. După cum știm cu toții, Phoenix este o pasăre mitică care se ridică din propria cenușă și devine astfel un obiect de venerație și fascinație. În plus față de valoarea estetică a acestui design, mulți artiști de tatuaje cu discernământ adoră să aibă și să-și tatueze tatuajul Phoenix pe corp din acest motiv. Deci, dacă sunteți în căutarea a ceva maiestuos pentru a adăuga corpului dvs., vă puteți inspira din sugestiile din această postare.

Tatuaj Phoenix – Pasărea Puterii și Învierii

proiectare tatuaje Phoenix: tatuaje-mitologie pasăre foc portocaliu roșu violet plasarea brațului superior

Din punct de vedere istoric, originea Phoenixului are povești diferite, în funcție de partea lumii din care provin aceste legende. Phoenix este o pasăre mitologică care este de obicei asociată cu focul și soarele. Practic, un fenix este o creatură nemuritoare care urcă în flăcări după ultima respirație și se ridică din cenușă. Dacă urmăriți adaptarea filmului "Harry Potter și Camera Secretelor" vă puteți imagina cu ușurință acest eveniment magic.

designuri de tatuaje phoenix tatuaje pasăre de foc mitologie japoneză flori roșu galben verde negru plasarea mânecii brațului superior

Deși Phoenix este de obicei asociat cu mitologia greacă, diferite culturi au versiuni diferite ale acestuia în consecință. Reprezentarea tradițională simbolizează renașterea și face din Phoenix un design perfect pentru tatuaje pentru oricine a supraviețuit vremurilor grele din viață. Un tatuaj Phoenix poate reprezenta, de asemenea, un nou început în viață, cum ar fi schimbarea carierei, renunțarea la obiceiurile proaste sau mutarea într-un alt loc.

Phoenix tatuaje design tatuaje foc pasăre mitologie femeie alb-negru plasare gât spate

În mitologia chineză există un fenix "Fenghuang" numit. Această versiune simbolizează virtutea, harul și prosperitatea. Simbolul este, de asemenea, utilizat pentru a marca începutul unei noi ere. Japonezii numesc fenixul „Hou-ou” și astfel simbolizează și o nouă eră. În plus, pasărea este un simbol al dreptății, loialității și ascultării. Diferite mitologii pictează, de asemenea, Phoenixul în diferite înfățișări, Fenghuang fiind probabil cel mai colorat.

Tatuaj Phoenix – Sensuri

Phoenix tatuaj design tatuaje foc pasăre mitologie alb-negru subtil minimalist tribal om plasare spate

Ele simbolizează atât renașterea, cât și învierea. Phoenix este o pasăre de foc originară din mitologiile greacă, egipteană și feniciană. Vechii japonezi erau purtătorii originali ai acestor tatuaje. Nu au gravat doar aceste tatuaje pentru a-și face aspectul unic și superb. Vor să comunice ceva oamenilor din jurul lor.

designuri de tatuaje phoenix tatuaje mitologie pasăre de foc negru aur combinație culori fluture

Cu alte cuvinte, aceste tatuaje au propriile lor semnificații, în funcție de motivele desenate. Acestea aveau ceva de-a face cu aspectele spirituale ale acestor oameni. Au fost chiar folosite pentru protecție, dar pentru unii japonezi acest tatuaj a fost o modalitate de pedeapsă. Romanii au acționat în mod similar, tatuându-și prizonierii din cauza crimelor grave.

Alegeți versiunea potrivită

tatuaj Phoenix designuri tatuaje mitologie pasăre foc mitografie neagră plasare antebraț

Un tatuaj fenix colorat are de obicei roșu, portocaliu și galben ca culori dominante. Dacă doriți cu adevărat să aveți un tatuaj fantastic cu aspect Phoenix, puteți alege o variantă mare. Îl poți avea tatuat pe spate, pe cutia toracică, pe picioare sau pe piept, cu aripile care ajung până la umeri. Cea mai complicată zonă a unui tatuaj Phoenix este cozile lungi și elaborate, sau mai exact, cozile, deoarece fenixurile sunt de obicei reprezentate cu mai multe cozi fanteziste..

design Phoenix tatuaje tatuaje pasăre de foc mitologie japoneză flori roșu galben negru braț superior plasarea manșonului

Cu toate acestea, fiți pregătiți să cheltuiți o sumă considerabilă de bani pe un tatuaj Phoenix. Este un design de tatuaj foarte detaliat, care necesită multă muncă de la tatuator. Dar toată durerea și banii vor merita odată ce veți vedea produsul final. Este unul dintre acele modele pe care nu le vei regreta niciodată.

Phoenix tatuaje design tatuaje foc pasăre mitologie roșu portocaliu plasare spate

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a acestor tipuri de tatuaje, am adunat câteva dintre cele mai bune de pe internet. Veți observa imediat că nu există două modele care seamănă exact. Phoenix este doar o creatură fictivă, deci nu există nicio bază pentru a arăta cu adevărat.

Plasarea tatuajului Phoenix

designuri de tatuaje fenix tatuaje pasăre de foc mitologie japoneză flori roșu galben negru plasarea brațului superior

La fel ca și celelalte tipuri de tatuaje, puteți plasa un tatuaj Phoenix oriunde doriți. Chiar și așa, există părți ale corpului tău la care poate fi dificil să ajungi pentru a te tatua. În acest caz, artistul profesionist de tatuaje pe care îl angajați poate avea momente dificile în care își tatuează designul preferat de tatuaj Phoenix. De asemenea, pot exista întârzieri în tatuare. Dacă doriți să fie mai ușor, iată câteva părți comune ale corpului care sunt perfecte pentru a vă plasa tatuajul Phoenix.

designuri tatuaje fenix tatuaje foc mitologie pasăre colorate nuanțe colorate plasare spate femeie

Spatele este, desigur, o parte largă a corpului. Rețineți că majoritatea tatuajelor unui Phoenix vor ocupa mai mult spațiu pe corp. De aceea ar fi minunat dacă ai tatuajul pe spate sau chiar pe spate. Pieptul este o altă parte a corpului demnă de menționat, în special pentru bărbați, unde puteți așeza perfect acest tatuaj.

Phoenix tatuaje design tatuaje foc pasăre mitologie femeie alb-negru plasare spate

Pentru femeile care nu pot obține aspectul complet, superb, cu un design mare pe piept, pieptul ar fi o alternativă ideală. Bineînțeles că bărbații își pot lua rulmentul în această zonă. Picioarele tale au și spațiu suficient pentru tatuaje. Din această cauză, acestea sunt și zone excelente ale corpului pentru un tatuaj grozav cu Phoenix.

Modele populare de tatuaje Phoenix

idei de tatuaje Phoenix designuri tatuaje foc mitologie pasăre foc roșu galben negru plasare umăr

Phoenixul de pe corp este o operă de artă care poate apărea în culori vii și strălucitoare, nuanțe de foc, roșu, portocaliu, galben și nuanțe de violet. Prin urmare, majoritatea versiunilor pot fi văzute în aceste nuanțe. Un tatuaj Phoenix chinezesc folosește cele 5 culori de bază alb, negru, roșu, galben și verde. Pe de altă parte, combinația de culori folosită în Phoenix grecesc este stacojiu și auriu. O altă opțiune este Phoenix alb-negru, dar nu este preferată, deoarece aceste culori nu subliniază frumusețea estetică a acestei arte. În plus față de designul unic, pot fi adăugate câteva elemente suplimentare pentru a crea ceva extraordinar și atrăgător.

tatuaj Phoenix designuri tatuaje foc pasăre mitologie alb și negru plasare spate bărbat

Majoritatea desenelor sunt pregătite cu simboluri chinezești, foc și flăcări, soare, dragoni și modele tribale. Unele texte, inițiale, nume sau cuvinte pot fi, de asemenea, adăugate pentru a sublinia semnificația simbolică a tatuajului. Includerea acestor elemente în desenele de artă Phoenix poate rezolva scopul unui tatuaj pe corp, care reflectă credințele și comportamentul cuiva. În același timp, se face un tatuaj pentru a prezenta și a spune ceva într-un mod subtil, fără a intimida pe nimeni.