Idei de tatuaje

Artiști tatuatori Germania: Aceștia sunt cei mai buni artiști tatuatori dintr-o privire!

Un lucru este sigur – odată încruntate, tatuajele au devenit acum o parte integrantă a esteticii contemporane. Statisticile vorbesc de la sine – fiecare al cincilea german are cel puțin 1 tatuaj, iar numărul persoanelor tatuate s-a dublat aproape în ultimii 8 ani. Germania este considerată Mecca pentru oricine dorește să fie tatuat de unii dintre cei mai buni tatuatori din lume. Chiar și în capitala Berlin există acum peste 1000 de studiouri. Pentru a vă face căutarea puțin mai ușoară, am enumerat câțiva dintre cei mai buni artiști de tatuaje din Germania în acest articol.

cele mai bune studiouri de tatuaje din Germania tendințele tatuajului artiști faimoși de tatuaje

Dacă doriți să vă faceți un anumit tatuaj, nu numai motivul potrivit este important. Acum există artiști de tatuaje de zece, dar, din păcate, există și multe oi negre printre ele. Prin urmare, este cu atât mai important să găsiți un tatuator potrivit, care să fie cel mai bine specializat într-un anumit stil de tatuaj. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor portrete excelente de culoare negru-gri, tatuaje realiste sau cele cu un aspect la modă de lucru cu puncte – sunteți sigur că veți găsi artistul potrivit în acest articol.

Cei mai buni tatuatori din Germania – Chaim Machlev, Berlin

Chaim Machlev tatuează faimosul tatuator din Germania

De câțiva ani încoace, Chaim Machlev este unul dintre cei mai căutați și celebri artiști de tatuaje din lume și are aproape jumătate de milion de adepți pe platforma socială „Instagram”. Studioul său din Berlin se numește „Dots to Lines” și, în același timp, descrie stilul său inconfundabil. După ce au început să se tatueze ca profesie în 2012, mulți se referă la el ca la un copil minune. Capodoperele sale se caracterizează prin linii fine, ornamente și forme geometrice care parcă ar fi fost întotdeauna legate de corpul purtătorului. Toate motivele sale sunt adaptate individual la forma corpului clienților săi și sunt cu adevărat unice. Dar dacă doriți să aveți o întâlnire cu el, trebuie să aveți răbdare – timpul de așteptare este de aproape 2 ani.

Valentin Hirsch, Berlin

Valentin Hirsch artist de tatuaje tatuaje geometrice trend artist de tatuaje Germania

Valentin Hirsch este un alt tatuator excelent și foarte talentat din Germania, care lucrează la Berlin. El și-a creat propriul stil de tatuaj, ca să zic așa. Se bazează pe o combinație de stil negru și simetrie geometrică și abordează teme precum natura, viața și moartea. Desenele sale sălbatice de leoparzi, lei și alte animale care lovesc cranii sunt uluitoare și arată incredibil de realiste. Valentin Hirsch a studiat arta la Viena și se descrie ca un artist și nu ca un tatuator. Nu numai că tatuează la Berlin, ci zboară în mod regulat la Paris, Londra și New York. În urmă cu cinci ani, bărbatul talentat și-a publicat chiar și cartea „Simetriile” cu biografia și cele mai frumoase opere.

Randy Engelhard, Zwickau

Randy Engelhard artist tatuator cel mai bun artist tatuator Germania

Randy Engelhard tatuează de 20 de ani și în 2005 și-a deschis studioul de tatuaje „Heaven of Colors” în Zwickau. Încet, dar sigur, clientela și popularitatea sa au crescut și în zilele noastre este unul dintre cei mai căutați tatuatori din Germania. Tatuează la diferite târguri de tatuaje din întreaga lume și apare ca artist invitat în multe țări. De la motive gotice la portrete incredibil de pline de viață – tatuatorul știe exact cu ce mașini și culori trebuie să lucreze pentru a obține rezultatul perfect la final.

Sasha Masiuk, Berlin

Sasha Masuik artist tatuaj umăr tatuaj femei

Sasha Masiuk este unul dintre cei mai buni și mai cunoscuți tatuatori din Germania, precum și din Rusia. S-a născut în Harkov, Ucraina, unde a absolvit și Academia de Artă și Design. Tatuatorul este cunoscut pentru lucrările sale complicate și detaliate în stilul de lucru cu puncte și stilul liniei, în combinație cu modele florale delicate. Chiar dacă ea și soțul ei locuiesc în capitala Germaniei, ea a deschis și două studiouri de tatuaje în Moscova și Saint Petersburg în urmă cu 6 ani. La Berlin, ea se tatuează ca artist invitat, fie în „timpul recoltei”, fie în „studioul de tatuaje AKA”..

Jessica Svartvit, Ulm

Jessica Svervtiv artist de tatuaj cel mai bun artist de tatuaje Germania antebraț tatuaj femei

Jessica Svartvit este o doamnă tânără și incredibil de talentată, care și-a început cariera de tatuator abia în 2014. Deși a fost în această industrie pentru o perioadă atât de scurtă de timp, tatuajele sale unice au făcut-o una dintre cele mai populare artiști de tatuaje din Germania. Pentru multe dintre lucrările sale, ea folosește un amestec de diferite tehnici și stiluri, cum ar fi mandala clasică, școala veche și școala nouă. Atenția pentru detaliile mici, liniile fine, alegerea culorilor care se armonizează minunat unul cu celălalt și conferă tatuajului o notă delicată – toate acestea fac munca lui Jessica Svartvit atât de frumoasă și incitantă.

Lucas Wagner, Hamburg

Lucas Wagner artist de tatuaje Hamburg cel mai bun artist de tatuaje Germania Tattoo tradițional

Germania este cu adevărat norocoasă să aibă un tatuator atât de talentat ca Wagner pentru tatuajele tradiționale. După cum sugerează și numele, tatuajele tradiționale sunt o parte importantă a istoriei tatuajelor ca artă. Contururile groase și negre sunt tipice acestor tatuaje. Contrastul îmbunătățește designul, iar cerneala neagră asigură că durează mult timp și îmbătrânește bine. Unii dintre cei mai renumiți tatuatori din acest stil includ legende precum Ed Hardy, Sailor Jerry și Lyle Tuttle, printre altele. Lucas Wagner este cunoscut de mulți ca stăpânul german al tatuajelor tradiționale și de aceea trebuie să așteptați cel puțin 4-5 luni pentru o întâlnire.

Tobias Burchert, Halle (Saale)

Tobias Burchert artist de tatuaje cel mai bun artist de tatuaj Germania umăr tatuaj femei

Te vei îndrăgosti de desenele și formele abstracte și culorile strălucitoare ale acestui tatuator Germania. Tobias Burchert, cunoscut și sub porecla „ElSchwino”, tatuează din 2008 și este, fără îndoială, unul dintre artiștii de tatuaje pe care ar trebui să-i cunoască fiecare fan al tatuajelor. Elementele realiste, grafice și liniile radicale sunt tipice tatuajelor sale. Acest lucru creează opere de artă unice și cu aspect suprarealist, care atrag cu adevărat ochiul.

Waler Montero, Paderborn

Tatuaj Stil realist Walter Montero Tatuator Tatuaj pentru braț Bărbați

Artistul tatuator argentinian Waler Montero a dus stilul suprarealist de realism al tatuajului la un nivel cu totul nou. El activează în această industrie de 17 ani și inspiră oamenii din întreaga lume cu lucrările sale. Acestea sunt de obicei compuse din imagini realiste în culori închise și o combinație strălucitoare de culoare, formă și concept – poate fi recunoscut un tatuaj realizat de Montero. În tatuajele sale, fețele oamenilor au un fel de aspect futurist și sumbru, iar o imagine poate fi înjunghiată în mai multe perspective diferite în același timp. Dar tocmai acest haos îl face pe Waler Montero să iasă din mulțime.

Gerhard Wiesbeck, Berlin

Gerhard Wiesbeck tatuator artist celebru tatuator Germania tatuaj pe tot corpul

Gerhard Wiesbeck este un alt excelent tatuator din Germania. Dacă sunteți interesat de blackwork, dotwork sau tatuaje geometrice, atunci sunteți bine sfătuiți cu el! Cu toate acestea, tatuatorul a interpretat stilurile în felul său. Veți căuta în zadar linii fine, detalii delicate și modele subtile în munca voastră. Tatuajele sale sunt caracterizate de lucruri negre incredibil de îndrăznețe și îndrăznețe și forme geometrice care ne amintesc puțin de tatuajele tribale. Această combinație a celor două stiluri creează un contrast excelent și face ca toate tatuajele sale să fie foarte speciale.

Brian Povak, Berlin

Brian Povak artist tatuator cel mai bun artist tatuator Germania

După cum puteți vedea, majoritatea celor mai buni tatuatori din Germania se află în Berlin. Și Brian Povak este doar o altă dovadă a acestui fapt – artistul tatuator este chiar denumit regele lumii tatuajelor din capitală. Plin de viață, unic, intens, captivant, exuberant – așa ai putea descrie lucrările sale. Principalele sale puncte forte sunt portretele și tatuajele în stil realist.

Mandy Frank, Hamburg 

Mandy Frank Tattoo Artist Germany Tattootrends Watercolors Tattoo

Haos total și o desconsiderare completă pentru orice perfecțiune – toate acestea caracterizează fiecare lucrare a artistului german. Indiferent dacă ilustrează o carte pentru copii, înfrumusețează o piesă vestimentară, pictează o imagine sau își tatuează un client – desenele lui Mandy Frank sunt pline de culori și forme. Rezultatul este întotdeauna opere de artă uluitoare, indiferent de pânză. Îi place să-ți lase creativitatea să se elibereze și să se joace literalmente cu culorile. Cu toate acestea, stilul lor nu are nicio legătură cu tatuajele clasice în acuarelă și, prin urmare, este denumit „Colorsplash”. Artista germană și-a descoperit dragostea pentru tatuat în urmă cu doar câțiva ani și se descrie pe sine ca „o pictoriță care și tatuează”. Pentru a obține o întâlnire cu ea, trebuie să țineți cont de programul ei, deoarece lucrează în prezent ca artist invitat în diferite studiouri de tatuaje din Europa.

tatuaje realiste tendință cele mai bune studiouri de tatuaje din Germania artiști de tatuaje celebri