Idei de tatuaje

37 de idei de tatuaje pentru brațul superior pentru bărbați – motive maori și tribale

Tatuajul brațului superior manieră-motiv-tribal-maori-motiv-gecko-tiki-enata

A Tatuajul brațului superior este un tatuaj mare sau o serie de tatuaje mici care acoperă întregul braț superior. Motivele tribale și maori sunt deosebit de potrivite pentru această parte a corpului. Rețineți diferitele semnificații ale semnelor individuale și puteți proiecta singur un tatuaj care vă place, arată frumos și are o semnificație specială.

Idei pentru tatuajul tribal al brațului superior

Brațul superior tatuaj tribal manieră-accente tribale-umăr-piept-roșu

Aflați mai multe despre motivele tatuajelor polineziene precum Gecko, Tiki, Enata și lucrați-le în propriul design. Țestoasele, razele manta și motivele rechinului sunt, de asemenea, adesea preferate de bărbați, deoarece aceste creaturi sunt asociate cu multe proprietăți pozitive. Dacă intenționați să combinați mai multe motive între ele, luați în considerare diferitele opțiuni de proiectare. Tribalii, fumul, flăcările și vântul fac motive de fundal bune.

Tatuaj tribal al brațului superior cu semnificație

Tatuajul tribal al brațului superior, inspirat din culturi polineziene

Un tatuaj mare pentru braț este o opțiune bună dacă doriți să faceți tatuaje mai mici. Alegeți un subiect, astfel încât motivele individuale ale tatuajelor să curgă unul în celălalt. Încă trebuie să cunoașteți dimensiunile brațului, astfel încât motivul să se potrivească acolo. Planificați mai mult de o sesiune pentru un tatuaj tribal al brațului superior, deoarece înțepătura poate dura mai mult. Totul depinde de complexitatea subiectului, de toleranța la durere și de durata fiecărei sesiuni.

Tatuaj 3D pentru femei & Domnilor – idei pentru diferite zone ale corpului

Faceți un tatuaj în interiorul brațului superior – idei pentru tatuaje bicep masculine

Tatuaje pe umeri pentru bărbați – modele atemporale și motive izbitoare pentru bărbați

Tatuaje-brațe-bărbați-motive-tribale-mască-maori-aztecă

Dacă tatuajul acoperă o suprafață mai mare, piercing-ul trebuie făcut în etape. Desigur, complexitatea joacă, de asemenea, un rol major. Deoarece tatuajele polineziene sunt în general caracterizate de motive foarte complexe și detaliate. Cel mai adesea motivele tribale au o origine maori, aztecă, hawaiană și samoană. Brațul superior este un loc foarte popular pentru tatuaje în rândul popoarelor indigene, mai ales că arată foarte masculin și puternic. Motivele din această parte a corpului reprezintă forță, putere și credințe religioase.

Tatuaj aztec al brațului superior 

Tatuaje-brațe-bărbați-motive-tribale-negre-azteci

Imperiul aztec a fost cel mai mare din Mesoamerica, acum Mexic. În secolul al XVI-lea a fost stabilit de spanioli și alte popoare autonome. Aztecii au lăsat un simbolism foarte special. Unele dintre motive trăiesc încă în mii de tatuaje din întreaga lume astăzi. Tatuajele aztece au în mare parte un caracter războinic și religios. Ornamentele și motivele care au fost găsite în temple, picturi, pe bunuri și pereți sunt transferate tatuajelor de astăzi. Pe lângă cerneala neagră, se folosesc adesea culori verzi, roșii și turcoaz. Compoziția motivelor amintește adesea de mozaicuri. Cele mai populare simboluri includ soarele, vulturul, panele, șarpele, capul luptătorului și diverse motive asociate naturii, cerului și pământului..

Tatuaj maori la nivelul brațului superior

Braț superior-tatuaj-bărbați-motive-tribale-braț-masculin

Maori provin inițial din Noua Zeelandă și au un caracter puternic al lor. Aceasta rezidă în primul rând în liniile individuale și în motivele repetitive. Liniile curbate și ornamentele în spirală sunt adesea descrise. Modul tradițional de aplicare a cernelii pe piele este extrem de dureros. Cunoscut sub numele de „moko”, a fost încorporat prin cioplirea pielii în loc de ace. Maori își tatuau în mare parte coapsele, fața sau fesele și simbolizau statutul și prestigiul. În zilele noastre motivele tradiționale servesc drept inspirație și sunt amestecate cu alte ornamente.

Tatuaj samoan al brațului superior

Braț superior-tatuaj-bărbați-motive-tribale-negru-corp superior

În samoană, tatuajele se numesc Tatau, care este strâns legat de numele actual al imaginilor expresive de pe piele. Tatuajele samoane se caracterizează printr-un contrast foarte pronunțat. Zonele mari negre, acoperite dens și liniile paralele fine, amestecate cu o varietate de motive diferite, descriu acest stil unic de tatuaj. Formele geometrice cum ar fi pătratele și triunghiurile sunt, de asemenea, foarte des întâlnite în desenele de artă corporală. De obicei, motivele sunt gravate pe o suprafață mare, pe părți ale corpului, cum ar fi spatele, brațele, picioarele și exprimă apartenența și originea culturală.

Tatuajul brațului superior și semnificația motivelor – broască țestoasă

Tatuaj braț superior bărbați motive tribale broască țestoasă

Tatuajele tribale descriu adesea motive din lumea animalelor. Acestea sunt ființe foarte puternice care sunt acceptate ca totemuri personale și într-o oarecare măsură își transferă puterile spirituale persoanei respective prin tatuaj.

Este posibil ca broaștele țestoase să nu fie cele mai iubite animale din lume în regnul animal, dar sunt cunoscute pentru instinctele lor de supraviețuire. Tocmai această abordare a vieții face din acest tandru animal un totem puternic în rândul popoarelor indigene din întreaga lume, dar și astăzi. De la japonezi la indieni, oamenii spun nenumărate legende cu broaște țestoase ca o caracteristică cheie. În unele povești țestoasa este zeitatea coastelor, în altele – creatorul continentelor. Țestoasele sunt un simbol al energiei feminine, deoarece urmează mișcările lunii, la fel cum ung femeile. În prezent, broasca țestoasă este în cea mai mare parte asociată cu sănătatea și longevitatea, înțelepciunea, stabilitatea și pacea.

Tatuaj braț superior bărbați motive tribale împletitură de leu

Oamenii au fost fascinați de acest animal maiestuos încă din primele lor zile. Deși leul este mai tipic culturilor din Orientul Mijlociu și din Africa, este cunoscut ca un simbol al puterii, curajului, puterii și forței mari. Pe de altă parte, egiptenii au văzut leul ca un simbol al soarelui și întruchiparea pasiunii. Această civilizație puternică a construit, de asemenea, un oraș templu – Leontopolis pentru a onora acest animal sacru. Se pune mult accent pe ochiul leului în reprezentarea grafică. Pur și simplu vede totul și percepe tot ce este zgomotos.

Tatuaj braț superior bărbați motive tribale alb-negru

Lasă diferite motive să se contopească unul în celălalt

Braț superior tatuaj femeie design tribal motive maori

cu umplutură neagră sau dungată

Tatuajul tribal al brațului superior se umplu cu dungi

Razele Manta simbolizează puterea

Mod de tatuaj-tribal-manta-pește brațul superior

adaugă tribale unui tatuaj vechi

Tatuajul brațului superior manieră-motive tribale-polineziene

Nuanțe și detalii complicate

Tatuajul brațului superior manieră-motive tribale-polineziene

Tatuaj braț superior manieră-motiv tribal-umbră-geometric

Motivul ursului tribal

Tatuaj braț superior manieră tribală - urs-labă-gheare

Tatuaj de lup tribal

Tatuaj la nivelul brațului superior, mană de lup tribal

cu culoare roșie și neagră

Tatuaj braț superior manieră accente roșii tribale

Soare, scoici și alte motive maori

Tatuaje-braț-manieră-motive-tribale-soare-maori

străpunge o panglică celtică

Overarm-tattoo-manner-tribal-celtic-ribbon-overerstitch

Tatuajul brațului superior manieră motive tribale care înseamnă linii

Tatuaj braț superior manieră tribală maori broaște țestoase dinți de rechin

Tatuaj braț superior manieră-tribal-celtic-maori

Tatuaj braț superior manieră tribală maori motive semnificație

Tatuaj braț superior manieră-tribal-maori-spate

Tatuajul brațului superior manieră-forme-geometrice-săgeți-maori-tribale

Tatuaj pe brațul superior manieră motiv tribal soare stea

Braț superior-tatuaj-manieră-tribal-sân-maori

Tatuaj braț superior bărbați motive tribale ornamente corp superior

Tatuaj brat manier tribal portocaliu culoare albastru

Tatuajul brațului superior manieră-motive tribale-maori-polineziene

Tatuaj brat manier tribal maori gecko umbra

Tatuajul brațului superior manieră-tribal-umplând-linii negre

Tatuaje-brațe-bărbați-motive-tribale-negre-maori

Brațul superior-tatuaj-bărbați-motive-tribale-mască-contrast-negru