Idei de decorare de Crăciun

Realizați singur cărți de Crăciun moderne – motive de Crăciun la modă, abstracte și originale

creați singuri cărți de Crăciun moderne text

Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, am dori să le dorim familiei noastre, prietenilor noștri și de fapt tuturor celor care au un loc permanent în viața noastră ceva frumos pentru anul care vine și să le mulțumim pentru marele timp trecut. Felicitările de Crăciun ne oferă posibilitatea de a ne exprima dorințele calde prin diferite motive. De Crăciun, ne dorim cu adevărat ca felicitarea să aibă acel ceva sigur și să facă fericit destinatarul. Dacă doriți să creați singur cărți de Crăciun moderne care să vă uimească pe cei dragi, o veți găsi în acest articol.

Creați-vă propriile cărți de Crăciun moderne cu motive de brad și alte modele de iarnă

idei de proiectare brad modern abstract

În următoarea galerie de imagini am selectat idei pentru felicitări de Crăciun cu motive moderne și abstracte de Crăciun care vor servi drept inspirație. Desigur, desenele excelente pot fi modificate după cum este necesar, sunt ușor de implementat și necesită doar puțin material și timp. Întrucât, în mod tradițional, Crăciunul nu poate lipsi de un pom de Crăciun magnific decorat, simbolul de Crăciun nu ar trebui să lipsească pe card. O interpretare abstractă și atractivă a pomului de Crăciun face acest design simplu de felicitare de Crăciun.

model abstract de Crăciun brad simplu

Puteți proiecta motivul pomului de Crăciun din lână, fir sau fir de cusut în culoarea dorită pe carton. Sunteți binevenit să schițați motivul dorit cu o riglă și creion și să împingeți găurile necesare cu un ac. Pentru un rezultat perfect puteți șterge motivul desenat și abia apoi tricotați modelul abstract cu ac și fir.

firul abstract al renilor vă faceți motive de Crăciun

Opțiunile de design aici sunt nesfârșite. Puteți utiliza același principiu pentru a proiecta multe alte motive de iarnă și de Crăciun. Vă decideți dacă doriți să afișați imaginea respectivă în detaliu sau dacă doriți doar să creați singur o felicitare de Crăciun cu contururile unei figuri. Felicitările moderne de Crăciun sunt de obicei caracterizate prin simplitate și descrierea minimalistă a figurilor. Simțiți-vă liber să alegeți motive tradiționale, cum ar fi un fulg de zăpadă, diferite ornamente de brad sau asteriscuri. Un ren brodat arată și el foarte drăguț. Cu o interpretare interesantă din partea ta, chiar și cele mai banale motive arată absolut la modă.

Design elegant de cărți de Crăciun potrivit pentru partenerii de afaceri

tăiați pomul de Crăciun modern faceți-vă propria carte de Crăciun

Căutați un design de felicitare de Crăciun care să arate elegant și elegant și care să fie potrivit pentru partenerii de afaceri, colegii de muncă și companiile, atunci poate că ideea de artizanat din imaginea de mai sus ar fi o idee excelentă. Pentru acest brad interesant trebuie mai întâi să schițați câteva triunghiuri mici și apoi să le tăiați cu tăietorul, astfel încât bucățile de hârtie decupate să fie pliate. Tăiați un alt card de aceeași dimensiune din carton monocrom, a cărui culoare poate fi văzută apoi prin deschiderile mici.

Proiectează cărți de Crăciun moderne cu sclipici

fulgi de zăpadă sclipici design brad de Crăciun

Dacă doriți să vă decorați cele mai calde și mai calde dorințe de Crăciun cu sclipici și strălucire, nu există desigur nimic împotriva decorării motivelor de felicitare selectate cu pudră sclipitoare sclipitoare. Cel mai simplu mod de a-ți realiza ideile creative este să folosești rola de lipire. Cu el puteți aplica adezivul de artizanat cu precizie și vă puteți exprima ideile. Acum trebuie să acoperiți motivele frumoase, de iarnă, cu pudră de sclipici care se lipesc de stratul lipicios.

Creați design de felicitare de Crăciun cu amprente

cărți de Crăciun moderne amprentă brad de Crăciun

O altă sugestie pentru o felicitare de Crăciun frumoasă ar fi acest pom de Crăciun simplu, dar minunat, realizat cu amprente colorate. Dacă doriți să jucați mai multe cărți în același timp, puteți, de asemenea, să conturați motivul de pe computer. Apoi puteți personaliza șablonul terminat cu un text frumos și aveți cărți de Crăciun moderne de imprimat. Dacă cardul ți se pare prea impersonal și ai o scriere de mână frumoasă, poți scrie și urările de Crăciun cu mâna.

Motive simple și grozave de Crăciun

creați singuri cărți de Crăciun moderne, aruncați motive

Dacă doriți să oferiți ceva neobișnuit și original, puteți lua ca inspirație felicitări din imaginea de mai sus. După cum puteți vedea, aceste creații mărețe necesită doar carton alb și roșu și, într-un anumit sens, gândire abstractă. Chiar dacă îl înfățișezi pe Moș Crăciun doar cu barba lui lungă și pufoasă și cu ajutorul său ascultător prin coarne, poți fi sigur că felicitările de Crăciun de casă vor fi deosebit de bine primite.

Realizați singuri cărți de Crăciun fermecătoare pentru ultimul minut

aruncați fulgi de zăpadă mici cărți de Crăciun moderne

Dacă lucrurile se întâmplă foarte repede, această idee de ultim moment este deosebit de potrivită. Obțineți un pumn de motiv cu motivul dorit de iarnă și folosiți-l pentru a crea felicitări de Crăciun grozave. Pietrele de sclipici, pudra de sclipici sau diferite autocolante oferă cardului auto-realizat acel ceva sigur. De asemenea, sunteți răsfățați de alegere atunci când vine vorba de forma și dimensiunea cardului. Cardurile mai mici pot, de asemenea, împodobi cadourile și pot da ambalajului o notă festivă.

Faceți-vă cărți de Crăciun frumoase și moderne, cu culori la modă

vopsea culori ornamente moderne aur

Dacă îți place să pictezi și să balansezi pensula cu ușurință și pasiune, ai putea surprinde pe cineva iubit cu o felicitare de Crăciun auto-pictată. Poate fi mai multă strălucire în timpul sezonului de Crăciun. Pe lângă roșu și alb, culorile auriu și argintiu sunt potrivite în special pentru decorațiunile de Crăciun și sunt, de asemenea, foarte populare.

ornamente de pictură de artă în acuarelă te răsucesc

Dacă nu sunteți foarte pricepuți la arta picturii, nu trebuie să renunțați imediat la ideile pentru cartea de Crăciun proiectată cu măiestrie. Mai întâi puteți face câteva stropi cu acuarele pe carton robust. Dacă vopseaua este deja uscată, puteți picta contururile mai multor bile de Crăciun cu un finisaj întunecat. Trageți doar câteva linii ca fir. Puteți adăuga câteva stropi de culoare între ornamente. Cu cât sunt imperfecte stropile de culoare, cu atât va arăta cartea dvs. mai modernă.

Proiectați cărți de Crăciun moderne cu inscripționare

text cu fonturi idei de felicitări de Crăciun

Dacă doriți, puteți să vă decorați felicitările de Crăciun cu o literă frumoasă sau să optați pentru o felicitare cu un font frumos, ciudat. Puteți proiecta „Crăciun fericit” sau „Crăciun fericit” ca un lanț grozav, colorat, desenând lumini mici. Foarte simplu de imitat și încă foarte frumos.

Design modern de felicitare de Crăciun cu butoane

butoane cărți de Crăciun moderne design iubitori de text

Cu butoane în diferite culori și linii foarte simple, puteți face și voi cărți de Crăciun frumoase și moderne. Desenați două figuri mici cu finelinerul negru și lipiți butoanele pentru capete. Dacă doriți, puteți folosi țesătură, fetru sau bandă washi pentru a îmbrăca micile figurine cu accesorii calde, de iarnă.

Trimiteți felicitări moderne de Crăciun

motive moderne de Craciun carti de Craciun reni star wars

Doriți să felicitați un adevărat fan Star Wars de Crăciun care are și un puternic simț al umorului? Puteți găsi un șablon pentru masca Dart Vader pe Internet, pe care apoi îl puteți imprima și decupa. Creativitatea ta este acum necesară. Faceți masca mai festivă condimentând-o cu coarne și un nas roșu, de exemplu.

motiv de Crăciun abstract modern tinker felicitări de Crăciun

Dacă sunteți în căutarea de sugestii pentru motive abstracte de Crăciun, atunci puteți evoca asocieri extraordinare cu destinatarul cu cele mai simple imagini și vă puteți exprima dorințele într-un mod original. O cană decorată festiv, cu o băutură fierbinte și cuvintele scurte „Dorințe calde” vorbesc de la sine.