Idei de decorare de Crăciun

Pune bradul cu capul în jos și proiectează decorul în mod diferit – sfaturi și idei

brad cu capul in jos sufragerie decor minimalist

Dacă totuși căutați idei de decor de Crăciun pentru casa dvs., atunci ați ajuns în locul potrivit. Vă prezentăm o idee originală despre cum puteți proiecta bradul în mod diferit. Și asta nu înseamnă decorațiunile de Crăciun. Anul acesta bradul este dat peste cap. Ce este special la această tendință de Crăciun și cum îți poți întoarce propriul pom de Crăciun? Dezvăluim răspunsurile în articol!

brad mare cu capul în jos decor de Crăciun hotel

Hotelurile, centrele comerciale și supermarketurile din întreaga lume au stabilit tendința extraordinară atunci când și-au decorat holurile de intrare cu pomi de Crăciun răsturnați în noiembrie. Tot mai mulți oameni își decorează deja propria cameră de zi cu brazi cu capul în jos sau atârnați de tavan. De fapt, ideea din spatele tendinței speciale nu este deloc nouă, ci vine din secolul al XVIII-lea. Pe atunci, europenii își atârnau adesea pomii de Crăciun de tavan pentru a economisi spațiu. Astăzi, bradul răsturnat își sărbătorește revenirea, nu doar în Europa, ci în toată lumea.

Când ar avea sens să întoarcem bradul cu capul în jos??

apartament animale de companie brad de Crăciun pe dos

Dar, înainte de a pune în aplicare noua tendință de Crăciun în propriile tale pereți, ar trebui să te gândești totuși de ce bradul este de fapt dat peste cap. Este din nou din cauza lipsei de spațiu sau poate ceva să vorbească pentru un pom de Crăciun răsturnat? Un alt motiv important pentru agățarea decorațiunilor de Crăciun este protecția animalelor de companie. Ei pot doborî un pom de Crăciun în poziție verticală sau pot percepe decorațiunile copacilor drept jucării. Dacă bradul nu este la îndemâna animalului de companie, atunci atât decorul, cât și animalul în sine sunt protejate.

Pom de Crăciun atârnat cu picioarele pe dos

Copiii mici din jurul copacului pot provoca, de asemenea, rău sau, mai rău, se pot răni. În acest caz, este recomandabil să vă lipsiți de un pom de Crăciun decorat clasic. În schimb, se poate opta pentru un copac agățat care nu este la îndemâna copiilor. Deci, puteți decora apartamentul de Crăciun și, în același timp, asigurați siguranța întregii familii.

Cum poți pune un pom de Crăciun pe dos??

agatat brad de tavan decor festiv

Dacă doriți, de asemenea, să vă decorați casa cu un brad cu capul în jos, atunci ar trebui să luați în considerare următoarele puncte:

– Ar trebui ca bradul să fie cu capul în jos pe podea sau să atârne în schimb de tavan?

– Cât spațiu este disponibil și cât de mare ar trebui să fie copacul?

– Aveți nevoie de o priză în apropiere pentru luminile de zână??

– Poți să găuriți în tavan? (Doar pentru apartamente de închiriat)

brad agățat decor original idei de Crăciun

Posibilitățile de înființare a unui pom de Crăciun pe dos sunt diferite și depind de obicei de condițiile din cameră. De exemplu, dacă aveți o grindă de lemn robustă în sufragerie, atunci puteți atașa copacul la acesta. De exemplu, puteți utiliza sârmă. De asemenea, este recomandat să închideți mai întâi bradul și abia apoi să îl decorați.

mic brad agatat de varfurile tavanului

De asemenea, puteți agăța bradul cu capul în jos cu un cârlig de tavan. Apoi mai ai nevoie de sârmă sau de un cablu gros cu care poți atârna copacul de cârlig. Pomii de Crăciun mai mici pot fi, de asemenea, atârnați pe tija cortinei.

Fixează colțul de perete cu pomul de Crăciun

O altă idee grozavă ar fi să montezi pomul de Crăciun pe perete. Colțurile din cameră sunt pur și simplu minunat de potrivite pentru acest lucru. În acest caz, ar trebui să coordonați decorațiunile copacului cu culoarea peretelui, altfel se poate pierde efectul mare al decorațiunii.

brad agățat decora idei de decor de Crăciun

Dacă există un candelabru în sufragerie, îl puteți decora cu un brad întreg. În acest caz, greutatea copacului decorat ar trebui să fie cât mai mică posibil, astfel încât candelabrul să poată rezista. Zona superioară a candelabrului poate fi ascunsă folosind cutii sau ghirlande ambalate.

brad cu capul in jos deco living craciun rosu alb

Ultima și probabil cea mai simplă variantă pentru bradul răsturnat este cu un suport. Puteți căuta fie un brad cu capul în jos, fie luați în considerare o soluție DIY. Acesta ar fi cu siguranță un proiect minunat pentru omul de mână.

Sfat: Pentru pomii de Crăciun mai mici, așezați suportul și, în consecință, pomul pe o masă laterală. Deci, nu există pericol pentru animale de companie sau copii mici.

Pune pomul de Crăciun pe dos în sufragerie – ce altceva mai trebuie luat în considerare?

Brad de Crăciun cu capul în jos decorare idee cameră de zi

Am pus împreună câteva sfaturi pentru dvs. dacă puneți bradul cu capul în jos anul acesta. În primul rând, ar trebui să puteți evalua cât de greu va fi copacul și dacă cârligul / suportul își poate suporta greutatea. Cel mai bine este să alegeți un pom de Crăciun ușor, artificial și să optați pentru câteva bile de Crăciun, dar eficiente. De asemenea, ghirlandele nu cântăresc prea mult și sunt potrivite ca decorațiuni pentru copaci.

Pomul de Crăciun pus cu capul în jos decorează ideile

Un vârf de copac este, de asemenea, posibil în acest caz. Fie că așezați vârful în partea de sus sau în partea de jos a copacului depinde de mărimea acestuia. Mai presus de toate, este important ca vârful copacului să fie clar vizibil și să fie cu adevărat cireasa de pe tort.

pom de Craciun cu capul in jos sufragerie lumini de decor de Craciun

Dacă doriți să puneți bradul cu capul în jos, în centrul atenției, puteți folosi lumini de zână. Micile lumini îți transformă arborele într-un adevărat punct de atracție și creează o atmosferă minunată, de Crăciun. Cu toate acestea, dacă lanțul de lumini nu funcționează cu baterii, pomul de Crăciun trebuie așezat lângă o priză.

Cadourile de brad cu capul în jos fac idei

Indiferent dacă așezați bradul cu capul în jos pe un suport sau îl atârnați de tavan, suportul sau cârligul de tavan nu ar trebui să fie vizibile. Un suport pe podea poate fi ascuns în diferite moduri. De exemplu, puteți pune o pătură de brad peste ea sau puteți face un decor din orice material. Cutiile pentru pantofi, de exemplu, pot fi împachetate sub formă de cadouri și plasate sub brad. Dacă copacul ajunge la tavan, puteți decora tavanul și cu cutii de pantofi ambalate. Deci întreaga cameră arată cu susul în jos.

brad agățat decorează verde auriu

Bradul răsturnat poate fi decorat ca cel obișnuit pentru a se potrivi dispoziției tale. Buchetele de Crăciun, ghirlandele și luminile de zână sunt minunate idei de decor pentru aceasta. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, în acest caz, bilele și decorațiunile copacilor atârnă direct în aer. Pentru ca efectul pomului de Crăciun să nu se piardă, cel mai bine este să optezi pentru umerașe mai scurte.