Idei de decorare de Crăciun

Decorează sania de Crăciun – 14 idei atmosferice pentru interior și exterior

idei pentru a decora sania pentru materialul natural de Crăciun

Doriți să înfrumusețați apartamentul și intrarea casei cu un decor original de Crăciun și căutați inspirație și sfaturi? În acest articol am pus laolaltă idei grozave de decorare de Crăciun cu o sanie veche care îți va pune casa într-o dispoziție de Crăciun. Modul în care puteți decora o sanie de Crăciun și îl puteți integra în decorul de Crăciun este prezentat în articol!

săniușul de vopsea faceți singur decorațiunile de Crăciun

Oricine locuiește în regiuni cu multă zăpadă iarna și are copii va avea cu siguranță cel puțin o sanie. Saniile nu pot fi doar distractive pentru copii în lunile de iarnă, ci sunt perfecte și pentru decorațiunile de Crăciun. Ele pot fi decorate după cum doriți și pot fi instalate fie în fața ușii din față, fie oriunde în casă. Puteți decora o sanie de Crăciun în diferite moduri, principalul lucru este că decorarea este în armonie cu festivalul care urmează.

Decorați intrarea casei cu o sanie de Crăciun

sanie de intrare în casă pentru Crăciun decorați coroană de ușă

Deci, dacă aveți o sanie veche sau nefolosită, o puteți transforma într-un decor creativ de Crăciun. Posibilitățile pentru aceasta sunt numeroase. Cu o sanie decorată, atât decorul exterior, cât și interiorul pot fi făcute mai originale. Veți găsi inspirație pentru ambele variante în galeria noastră de imagini.

casa deco intrare ghirlande ușă coroană sanie

Sanii sunt de obicei realizate din lemn sau lemn și metal și sunt o amintire instantanee a sărbătorilor de iarnă și de Crăciun. Dacă doriți să decorați zona de intrare a casei cu ea, atunci ar trebui să o decorați mai întâi cu decorațiuni de Crăciun adecvate. O idee minunată pentru aceasta este, desigur, verde brad, care poate fi chiar transformat într-o coroană frumoasă.

sanie decor de Craciun iuta panglica verde brad

Înainte de a decora o sanie de Crăciun, ar trebui să decideți dacă doriți să o așezați pe podea sau în poziție verticală. Dacă spațiul disponibil este limitat, pur și simplu sprijiniți decorul de perete și decorați zona superioară. Pe lângă ramurile de brad reale sau artificiale, te-ai putea gândi la un arc potrivit. Acest lucru poate fi realizat din orice material, în acest exemplu se folosește panglică de iută.

Decor de Crăciun sanie lumini de zână bucla patine de gheață

Dacă doriți să creați un atrăgător nu numai în timpul zilei, ci și seara, puteți decora sania pentru Crăciun cu lumini de zână. Luminile mici sunt cel mai bine combinate cu alte decorațiuni, cum ar fi coronițe de Crăciun, ghirlande sau de ce nu cu o pereche de patine de gheață? Acestea oferă un fler de Crăciun și se armonizează pur și simplu minunat cu sania de lemn.

idei decoratiuni de Craciun casa intrare container sanie sanie

Dacă doriți să decorați apartamentul sau veranda de Crăciun cu o sanie, atunci nu trebuie neapărat să-l decorați din abundență. Pur și simplu creați un aranjament frumos din sania din lemn și alte decorațiuni la alegere și creați chiar voi un decor frumos de Crăciun. Fie că sunt recipiente de zinc cu crengi decorate, felinare decorate de Crăciun sau alt decor, tu decizi singur, desigur.

Sania pentru Crăciun decora ramuri de brad boabe conuri buclă

În plus față de verde brad, multe alte materiale naturale pot fi folosite pentru a decora o sanie. Conurile de diferite dimensiuni sunt un plus frumos pentru ramura verde. Pe de altă parte, puteți adăuga accente de culoare cu ramuri de boabe roșii. Acestea se combină excelent cu un arc roșu mare care se află în partea de sus. Cu o astfel de decorare pentru intrarea în casă, atmosfera festivă este garantată.

intrarea casei decora ghirlandele de Crăciun coroane cu sania cadouri

Sania și cadourile într-un singur loc înseamnă doar un singur lucru: Moș Crăciun! Decorați intrarea casei cu cutii învelite în culori vii, care arată ca niște cadouri și aranjați-le pe o sanie de lemn mai mare. În acest fel puteți crea un decor original de Crăciun și le puteți oferi copiilor multă bucurie în perioada premergătoare Crăciunului.

Sania pentru Crăciun decorează coroana material natural

Dacă nu aveți o sanie la îndemână, puteți construi unul singur din lemn vechi. Veți avea nevoie de niște plăci plate pentru zona de relaxare și altele curbate pentru alergători. Sania din lemn auto-făcută nu ar trebui să funcționeze neapărat, ci doar să arate ca o săniuță reală. Apoi poate fi decorat după dorință și proiectat ca decor în fața ușii din față.

Decorează sania de Crăciun în apartament

zona de intrare idei de amenajare apartament interior

Cu o sanie de lemn de epocă, nu numai că puteți decora zona din fața ușii din față, dar se potrivește la fel de bine cu decorul casei de Crăciun. În cele ce urmează vă arătăm câteva exemple minunate despre modul în care puteți decora interiorul de Crăciun cu o sanie.

sanie decora craciun patine de gheata spigot

În zona de intrare sau pe hol, o sanie din lemn poate fi frumos prezentată ca decor. Puteți decora acest lucru cu ramuri verzi de brad, fructe de pădure sau decorațiuni de Crăciun și să-l faceți atrăgător pentru atmosferă. Un mesaj festiv, cum ar fi „Crăciun fericit”, sau un element decorativ de epocă precum aceste patine de gheață sunt perfecte ca adaos la decor.

sanie raft decor craciun apartament decora

Puteți transforma sania într-un raft frumos cu ajutorul a câteva scânduri din lemn, pe care le puteți decora cu o mulțime de decorațiuni de Crăciun. Dacă acest lucru este pus pe perete, atunci este creat un decor de perete atmosferic pentru Crăciun, care ar putea înfrumuseța fiecare cameră din apartament.

idei decor craciun interior cadouri sanie vintage

De asemenea, credem că este foarte frumos atunci când bradul este așezat pe o sanie de epocă. Devine imediat un ochi în interior și face o impresie mult mai mare. Puteți așeza alte decorațiuni de Crăciun în jurul copacului, cum ar fi cutii de carton de diferite dimensiuni care sunt înfășurate ca cadouri de Crăciun.

idei de decor vintage brad de Craciun

Pentru a ascunde suportul inestetic al pomului de Crăciun, puteți pune pomul de Crăciun într-o cutie de lemn și îl puteți decora corespunzător. În acest fel, decorul tău de Crăciun cu o sanie veche primește o notă de epocă care se potrivește perfect cu Crăciunul. Câteva ghirlande lucrate manual din hârtie sau alt material completează imaginea foarte bine.

living deco sanie de craciun mini brazi

Dacă este o sanie mică din lemn pentru copii, atunci aceasta ar putea servi drept decor frumos de masă pentru măsuța de cafea. Cu mini pomi de Crăciun în ghivece și alte materiale naturale (artificiale), sania poate fi decorată de Crăciun și transformată într-o adevărată bijuterie pentru masă.

vintage sanie decorare apartament Craciun

O astfel de decorare merge minunat cu apartamentele în stil casă la țară și nu ocupă mult timp. Desigur, nu ar trebui să decorați neapărat sania cu brazi sau cu verdeață. Cu decorațiuni de Crăciun precum ghirlande, bile de Crăciun, oameni de zăpadă, Moș Crăciun sau un alt motiv popular de Crăciun, sunteți sigur că veți crea o atmosferă festivă. Lăsați creativitatea să se elibereze și evocați o decorare interesantă de Crăciun din sania veche.