Idei de decorare de Crăciun

Decorează bucătăria de Crăciun cu aceste idei și sfaturi festive

Decorarea bucătăriei pentru idei de Crăciun design sfaturi de decorare de Crăciun

Ce-i drept, de obicei nu există prea mult spațiu în bucătărie pentru decorațiuni suplimentare. Majoritatea rafturilor sunt deja pline de condimente sau cutii și nici nu există spații libere pe podea, deoarece există mult trafic și spațiul este deja ocupat de dulapuri, mese, scaune sau insule de bucătărie. Cu toate acestea, există câteva colțuri care pot fi folosite și în bucătărie pentru decorarea Crăciunului. La urma urmei, vrem să ne bucurăm de atmosfera perfectă de Crăciun și în afara sufrageriei, astfel încât bucătăria nu trebuie neglijată! Dacă totuși căutați o inspirație cu care să vă decorați bucătăria de Crăciun, ați aterizat la locul potrivit. Vedeți ce lucruri și zone sunt potrivite pentru decorațiunile de Crăciun.

Decorează bucătăria de Crăciun – decorațiuni de Crăciun pentru ferestre

Bucătărie Crăciun decora design fereastră ghirlandă brad lanț luminos verde

Ferestrele reprezintă o zonă perfectă pentru decorațiunile de Crăciun și Advent. Și aceasta nu înseamnă doar autocolante pentru ferestre, motive din zăpadă artificială sau chiar imagini de ferestre auto-realizate. Se pot face multe și cu textilele. Chiar dacă aveți deja perdele sau draperii pe fereastră, le puteți înlocui cu ușurință cu modele de Crăciun pentru sezonul de Crăciun. Aceasta este o variantă excelentă chiar și pentru cea mai mică bucătărie, care este adesea folosită atunci când doriți să decorați bucătăria de Crăciun.

Decorează bucătăria pentru Crăciun Coroană de Crăciun decor fereastră decorare insulă bucătărie

În caz contrar, bineînțeles, sunt potrivite și ideile de decorare de Crăciun menționate mai sus, cum ar fi imaginile ferestrelor. De asemenea, puteți agăța pandantive frumoase pe tija cortinei. Decorațiunile copacilor sunt minunate pentru acest lucru, de exemplu, sau fulgi de zăpadă cumpărați sau de casă. De asemenea, puteți decora pervazul cu figuri de Crăciun sau puteți atârna o frumoasă coroană de Crăciun pe fereastră. Dacă este decorat pe ambele părți, poate fi, de asemenea, un decor frumos atunci când este privit din exterior. Ghirlandele din verde de brad sunt de asemenea potrivite.

Decorează dulapurile din bucătărie de Crăciun

Crăciun decora dulapuri de bucătărie design coroană de Crăciun

Dulapurile de bucătărie au numeroase zone libere care pot fi folosite pentru afișarea unui decor de Crăciun. Autocolantele de Crăciun sunt, de asemenea, potrivite aici. Aceasta trebuie aleasă într-o culoare contrastantă, astfel încât să poată intra și în propria sa culoare. De exemplu, autocolantele roșii de pe dulapurile de bucătărie albe arată grozav. Puteți atârna la fel de ușor coroane de Crăciun pe ușile dulapului sau le puteți decora cu arcuri frumoase.

Decorare bucătărie Crăciun Crăciun dulap bucătărie idee felicitări de Crăciun fotografii panglici

Orice lucru asociat cu Crăciunul este potrivit ca pandantiv: globuri de Crăciun, bastoane de bomboane, felii de portocale uscate, fulgi de zăpadă și multe altele pot fi folosite atunci când decorați bucătăria de Crăciun! Sau ce părere aveți despre ideea de mai sus, unde cărțile de Crăciun și fotografiile erau atârnate pe ușile dulapului? Cu adevărat original, nu-i așa??

Decorează bucătăria de Crăciun – idei pentru vase și alte recipiente

Bucătărie decora veselele de Crăciun dulapuri Bile de Crăciun verde brad

Vasele din vitrine pot fi folosite în special pentru decorațiuni de Crăciun DIY, fără a fi nevoie să schimbați aranjamentul. Umpleți boluri, boluri, farfurii sau cupe așa cum sunt cu decorațiuni de Crăciun, cum ar fi bilele de Crăciun, panglici sau verde de pin. Acest lucru se face rapid și nu necesită mult efort. Desigur, sunteți binevenit să înlocuiți temporar vasele cu modele de Crăciun. Acum puteți agăța cupe cu motive de Crăciun și modele pe suporturi pentru cupe în timp ce le aranjați temporar pe celelalte în dulap.

Bucătărie de Crăciun decorați bolul metalic bilele de epocă sugestii de decorațiuni pentru copaci

Desigur, puteți rearanja alte recipiente în bucătărie în același mod. Un coș cu fructe nu este doar foarte frumos cu fructe de Crăciun, cum ar fi portocale sau condimente, cum ar fi scorțișoară și anason stelat. Un grup de bile diferite de copaci pot fi, de asemenea, prezentate în el. Tăvile sau farfuriile sunt potrivite pentru prăjituri și alte prăjituri de Crăciun.

Decorați zona de relaxare din bucătărie pentru Crăciun – sfaturi

Bucătărie de Crăciun decorare zonă de luat masa masă față de masă design scaun în carouri

Indiferent dacă aveți o mică zonă de relaxare în bucătărie sau doar câteva scaune de bar sau scaune pe insula bucătăriei, aceste piese de mobilier și zone pot fi incluse și atunci când decorați bucătăria de Crăciun. Pe de o parte, se poate folosi o față de masă adecvată, iar decorațiile mai mici pot împodobi și o masă. Puneți o pătură de Crăciun pe o bancă sau faceți-o mai confortabilă cu câteva perne decorative.

scaune decorare bucatarie Craciun coroane de Craciun scaune bar rattan insula bucatarie

Puteți decora scaune și scaune cu perne de scaune potrivite sau decora spătarele cu coroane, arcuri sau verde brad. Nici aici nu există limite pentru imaginație. Poate ai și opțiunea de a agăța un decor direct deasupra mesei. Apoi puteți folosi o coroană de flori sau mai multe bile de brad în acest scop.

O altă idee pentru designul bucătăriei

bucătărie de Crăciun decora mini blat de Crăciun design blat inspirații

Spațiile libere de pe blatul de lucru pot fi proiectate cu mini pomi de Crăciun sau cu unele figuri de Crăciun precum Moș Crăciun, reni amuzanți sau pomi de Crăciun moderni. Singurul lucru important este că totul se potrivește în termeni de stil. Puteți chiar să decorați copacul cu câteva ustensile de bucătărie pentru a-l încadra și mai bine în cameră.

Bucătărie de Crăciun decorați tava pom de Crăciun mini cupe deco

Dacă aveți o tavă frumoasă, decorați-o de Crăciun. În acest fel puteți decora orice zonă din bucătărie de Crăciun. Puteți așeza tava pe masă, pe blatul de lucru sau pe insula bucătăriei și să o mutați ușor dacă este necesar. Elementele tradiționale nu trebuie neapărat să fie utilizate pentru decorare. Chiar și câteva cupe de Crăciun, boluri sau alte feluri de mâncare pot fi pur și simplu depozitate pe tavă în scopuri decorative.

Bucătăria de Crăciun decorează textilele ideea de prosop de ceai alb roșu

De asemenea, puteți folosi textilele pe care le folosiți în munca de zi cu zi a bucătăriei atunci când decorați bucătăria de Crăciun. Cel mai probabil, de exemplu, atârnați prosoapele umede pentru a le usca undeva în cameră, fie pe chiuvetă, pe o șină de bucătărie sau pe un radiator. Totul pare mult mai simpatic dacă pânza pentru sezonul de Crăciun este aleasă și pentru Crăciun. În acest fel, ceva util se transformă în ceva decorativ.

Bucătărie decora hota de ghirlandă de Crăciun simplă modernă scandinavă

O hota incorporata ofera, de asemenea, diverse optiuni pentru un decor de Craciun. Proiecția, de exemplu, nu poate fi utilizată doar pentru a configura figuri de Crăciun sau veselă de Crăciun. O ghirlandă de verde brad sau de ce nu un lanț de lumini care sunt atârnate pur și simplu deasupra creează atmosfera perfectă.

Bucătăria decorează sfaturi de Crăciun dulap Figurile de Crăciun formează căni de stea

Luați-vă timp cu designul și transformați bucătăria într-un loc magic unde vă puteți simți la fel de Crăciun ca în sufragerie! Ia-ți timp să te uiți în jur și să te gândești la cele mai bune locuri pentru a folosi decorațiunile de Crăciun. Fie că este modern sau clasic, stilul scandinav, rustic sau vintage nu contează. Totul depinde de gustul tău!