Idei de decorare de Crăciun

Decorarea unui brad – 10 sfaturi pentru un brad radiant

Pomul de Crăciun decorează bilele de aur stele sfaturi elegante

Bradul cu siguranță nu ar trebui să lipsească în fiecare casă. Există câteva reguli importante care vă pot ajuta să creați cel mai frumos pom de Crăciun. Verificați-ne Sfaturi pentru decorarea unui pom de Crăciun pe care le puteți folosi anul acesta.

Decorați pomul de Crăciun – sfatul 1: închideți ornamente mari

Pomul de Crăciun decorează flori de bricolaj benzi mari

Acest brad de Crăciun arată o tehnică pe care majoritatea decoratorilor o ignoră: folosirea de ornamente supradimensionate. Florile mari de țesătură de casă fac o impresie excelentă. De obicei, pandantivele supradimensionate costă puțin mai mult, dar din nou, nu este nevoie să cumpărați atât de multe. Și efectul este uluitor.

Decorați pomul de Crăciun – Sfat 2: respectați un subiect

Pomul de Crăciun decorează ideile roz cu bile roșii în stil modern

Tema roz a acestui pom de Crăciun este repetată de bile în nuanțe de culoare similare. Rezultatul este un aspect modern care devine din ce în ce mai popular. Dacă vrei și un brad colorat anul acesta, poți alege între diferite culori. Arborele alb este, de asemenea, foarte la modă.

Sfatul 3: faceți-l să strălucească

Pomul de Crăciun decorează lumini de zână iluminând bile colorate

Lanțul de lumini dă bradului o anumită strălucire și îl face să sclipească. Puteți acoperi luminile de zână strălucitoare din apropiere pentru a adăuga strălucire. În funcție de aspectul pe care doriți să îl obțineți, puteți alege între lumini colorate, albe, galbene sau alte lumini monocrome.

Sfatul 4: repetați accentele

decora brad de Craciun elegant aur alb accente vintage

Repetați același tip de ornament, astfel încât aceeași culoare, formă și temă să fie reținute în tot copacul. Aceste decorațiuni roșii combină armonios celelalte detalii. Cumpărați două până la patru duzini dintr-un articol pentru a determina tema principală. Diferitele dimensiuni, forme sau texturi ale acestui element vor aduce apoi un fler foarte special.

Sfatul 5: elemente naturale

Pom de Crăciun-decora-materiale-naturale-decor-conuri-frunze de mătase

Materialele naturale sunt o opțiune ieftină la decorarea bradului. Încercați să legați conuri de pin (mari și mici), frunze (uscate sau din mătase), ramuri de brad sau fructe de pădure într-un buchet, care să dea bradului un aspect minunat de rustic și elegant.

Sfatul 6: combinați armonios decorațiunile pomului de Crăciun cu culorile din cameră

Sfaturi de decorare a pomului de Crăciun-coordonate-cu-decorarea-interioară

Designerii decorează pomii de Crăciun cu culori și teme care sunt coordonate cu celelalte decorațiuni din cameră. Repetați culorile și motivele din camera dvs. de zi cu panglici, hârtie, ghirlande și ornamente pentru a conecta totul armonios.

Sfatul 7: umple golurile cu buchete de flori

Pomul de Crăciun decorează golurile care umplu bilele

Atunci când decorați, cantitatea potrivită este crucială pentru un copac perfect decorat. Nu ar trebui să fie nici prea generos, încât să nu pară prea kitsch și nici prea gol. Umpleți locurile goale dintre bilele pomului de Crăciun și lămpi cu câteva decorațiuni de flori sau alte elemente decorative

Sfatul 8: liniile clare

Pomul de Crăciun decorează linii clare de bile verzi

Aici puteți vedea un pom de Crăciun în care cantitatea de decorațiuni este optimă. Este proiectat optim și emană festivitate și în același timp arată îngrijit și echilibrat. Dezordinea este împiedicată de liniile clare.

Sfatul 9: totul într-o singură culoare

Pomul de Crăciun decorează o culoare albă bilele albe ale pomului de Crăciun

Aici puteți vedea un brad alb, așa cum am menționat mai devreme. Este minunat de potrivit pentru un decor de Crăciun cu o singură culoare. Se folosesc bile la fel de albe. Desigur, acest lucru funcționează și cu orice altă culoare. O idee minunată pentru toți cei care caută o idee minimalistă de decor de Crăciun.

Sfatul 10: trandafiri de Crăciun

decoratiuni brad craciun portocaliu con paie deco

Trandafirii sunt orice altceva decât florile tipice de iarnă. Și tocmai de aceea ar fi un punct de atracție interesant pe pomul de Crăciun. Nu vă fie teamă să încercați ceva neobișnuit. Trandafirii artificiali sunt rapid și ușor de găsit și sunt, de asemenea, disponibili în diferite culori, astfel încât să îi puteți găsi cu ușurință pentru a se potrivi cu decorațiunile copacilor.

decoratiuni brad Craciun aur albastru cobalt tema marii

Pom de Crăciun-decora-stele-mari-de-argint-mari

Brad de Crăciun-decora-verde-brad-fluturi-lamele

Pom de Crăciun-decora-cristale-ornamente-oglindite

Pom de Crăciun-decora-roșu-tema-culoare-repetă