Halloween

Realizați singuri coroane de uși de Halloween: idei de bricolaj pentru decorațiuni ale ușilor

Efectuarea de obiecte de artizanat împreună cu familia este foarte distractivă, mai ales de Halloween. Prin urmare, vă vom arăta cum puteți crea singur o coroană de ușă de Halloween. Următoarele idei de bricolaj pot fi puse în aplicare fără eforturi mari și se dovedesc a fi o alternativă bună la tradițiile obositoare de artizanat, cum ar fi felinarele de dovleac sculptate, în special pentru copiii mici. Cu puțină creativitate, decorarea ușii poate fi evocată în cel mai scurt timp.

Cranii și flori din carton

Realizați singuri o coroană de craniu pentru ușă de Halloween din hârtie

Prima idee meșteșugărească a fost inspirată de festivalul mexican „Ziua morților”. Numele sugerează lucruri înfricoșătoare, dar de fapt „Dia de los Muertos” interpretează moartea ca pe o parte importantă a vieții. Mexicienii cred că în această zi morții se întorc în lumea celor vii pentru a sărbători încă o dată cu familiile lor. De aceea, mexicanii își decorează ușile și casele cu flori și cranii frumos pictate. Această decorație colorată de Halloween este în concordanță cu tema obișnuită.

Faceți o coroană de ușă a craniului din hârtie și vopsiți instrucțiunile

Iată materialele necesare dintr-o privire:

 • Carton în mai multe culori (verde, portocaliu, galben, roz, roșu)
 • Cranii mici din lut pentru modelare, ipsos sau plastic pentru vopsire (disponibile de exemplu în magazinele de decorare de Halloween și în magazinele de artizanat)
 • Inel din polistiren și vopsea portocalie
 • lipici fierbinte

Mai întâi, faceți florile din carton, vopsiți craniile din plastic cu vopsele acrilice sau cu creioane colorate și decorați-le cu sclipici.

Faceți decorațiuni pentru uși pentru Halloween împreună cu copiii: coroană de ușă de Halloween cu ochi de monstru

Fă-ți singur decorarea ușilor de Halloween, clipește coroane de uși cu ochi de monstru

O coroană amuzantă de ușă poate fi făcută din Marabu Boa cu pene, un inel din polistirol și mingi de tenis de masă. Copiii se vor distra foarte mult făcând asta pentru că poți picta ochii monstruului. Acest lucru creează o decorare colorată a ușii în cel mai scurt timp, pe care o puteți agăța pe ușa din față pentru o petrecere. Aveți nevoie de următoarele materiale și accesorii:

 • Boaie de pene, albă, de cel puțin 4 metri lungime (disponibilă în magazinele de carnaval și meșteșuguri, precum și furnizorii de articole din țesături la metru)
 • Inel plug-in din polistiren
 • Bile de ping pong
 • Vopsele acrilice sau alte vopsele la alegere
 • pensulă
 • adeziv

Decorarea ușii pentru Halloween cu instrucțiuni de ochi monstru

Înfășurați boa de pene în jurul inelului din polistiren și lipiți-o în loc în mai multe locuri. După aceea, poți picta ochii de monstru pe bilele de tenis de masă. Lăsați-i să se usuce și apoi lipiți-i pe coroana ușii de Halloween. Coroana ușii este perfectă pentru ușa apartamentului, deoarece arcurile cu greu pot rezista la ploaie.

Creați o fantomă din carton și resturi de țesătură

Asigurați-vă că fantana ușii de Halloween se înfășoară din țesătură și hârtie

Pentru mulți, Halloween-ul este considerat festivalul de groază suprem. Cu toate acestea, fantomele, monștrii și vrăjitoarele îi sperie pe copii mici și cu greu pot face față ororilor. Psihologii avertizează că părinții ar trebui să ia întotdeauna în serios temerile copiilor. Pentru familiile cu copii mici, există următoarea idee. Fantomele nu trebuie neapărat să fie înspăimântătoare, pot saluta și oaspeții și prietenii de Halloween.

Asigurați-vă că fantana ușii de Halloween se înfășoară din bucăți de țesătură și carton

Pentru această idee meșteșugărească aveți nevoie de un inel din spumă de poliester, bucăți de țesătură, carton sau hârtie colorată și ochi googly. Mai întâi puteți tăia țesătura în mici dreptunghiuri de 7 cm x 5 cm, le puteți acoperi și atașa la inelul din polistirol cu ​​adeziv fierbinte. Apoi, copiii pot face un font rece din carton sau îl pot vopsi pe carton. Lipiți semnul „Boo” în partea de jos a coroanei și poziționați ochii googly în mijloc în partea de sus.

Realizați din carton o coroană de uși cu motive de lilieci

Coroană de ușă Tinker cu lilieci din instrucțiuni din carton

O decorație de Halloween în alb și negru se potrivește temei festivalului, dar o decorare colorată de masă și cămăruță arată mult mai frumos. Nici liliecii nu se sperie și, în schimb, trezesc curiozitatea celor mici. Copiii își pot depăși frica cu fapte despre animale reale. Artizanatul poate, prin urmare, nu numai să antreneze abilitățile motorii fine, ci și să crească capacitatea de a învăța.

Coroană de ușă din țesătură și carton cu motive de lilieci

Materialele necesare sunt:

 • Șablon de lilieci
 • Carton în roz, albastru, negru, portocaliu
 • Panglică cadou alb-negru
 • Inel din polistiren

Înfășurați panglica cadou în jurul inelului din polistiren și fixați capetele cu lipici fierbinte. Transferați șablonul de lilieci în carton și decupați mai multe siluete de lilieci. Apoi fixați-le pe coroană cu ajutorul unor știfturi. Complet! Știfturile oferă o anumită flexibilitate, deoarece astfel liliecii pot fi îndepărtați rapid și puteți decora din nou coroana.

Coroană de ușă de Halloween din tul și carton cu motive de vrăjitoare

Ideile de decorare de Halloween cu ușa vrăjitoarei vă înfășoară instrucțiuni

Următoarea idee pentru decorațiunile ușilor pentru Halloween este foarte creativă. Deoarece coroana ușii este realizată din tul și decorată cu o siluetă de vrăjitoare-sirenă și agrafe de păr cu stea de mare. Experiența și îndemânarea sunt necesare pentru această idee de meșteșug, dar copiii de la vârsta de opt ani pot stăpâni sarcina fără probleme.

Faceți o coroană de ușă cu o vrăjitoare Instrucțiuni pentru Halloween împreună cu copiii

Aveți nevoie de următoarele materiale:

 • Inel metalic pentru coroană de ușă
 • Șablon pentru sirena într-o pălărie de vrăjitoare
 • Carton alb
 • Resturi de tul în violet, albastru și negru
 • Panglică decorativă în mov
 • Sclipici
 • Vopsele și perii
 • Adeziv fierbinte și foarfece

Decupați silueta sirenei din cartonul alb și colorați-o. Lasă culorile să se usuce timp de o jumătate de oră. În acest timp puteți lega bucățile de tul și panglica decorativă de inelele metalice. Fă asta de parcă ai vrea să faci o fustă tutu.

Coroană de ușă Tinker cu pânză de păianjen din fire de tricotat

Faceți o coroană de ușă metalică cu o pânză de păianjen din șir

Puteți face o coroană de ușă de pânză de păianjen din trei inele metalice, figuri de păianjen din plastic, două bucle decorative și fire de tricotat în alb și negru. Această decorare a ușii de Halloween este foarte durabilă și puteți închide din nou coroana ușii anul viitor. Taie o siluetă fină atât deasupra căminului, cât și pe pervaz. Și cel mai bun dintre toate: această idee de artizanat este foarte ușoară și potrivită chiar și pentru începători complet.

Faceți decorațiuni pentru ușile hocus-pocus împreună cu copiii

Faceți copii cu decorațiuni de hocus-pocus pentru uși de Halloween

Următoarea idee de artizanat este o combinație a coroanei de tul și a coroanei cu ochii de monstru. Aveți nevoie de următoarele materiale:

 • Tul în mov, negru, portocaliu și verde
 • Carton
 • Sclipici
 • pensulă
 • Lipici și Mod Podge
 • Ochii googly
 • Mingi de tenis de masă sau mingi decorative din polistiren (diametru 3 – 5 cm)

Faceți coroană de ușă hocus pocus din tul

Puneți împreună coroana pas cu pas pictând mai întâi bilele de tenis de masă și semnul hocus-pocus și apoi tăiați tulul la dimensiune și legați-l de coroană. Apoi lipiți semnul hocus-pocus și ochii monstrului de coroană.

Coroană de ușă Tinker Halloween cu dulciuri

Cum să faci singur decorațiuni pentru uși de Halloween cu dulciuri

O idee super rapidă de artizanat de ultimă oră pentru Halloween, pe care copiii o vor savura cu siguranță. Lipiți acadele pe un inel din poliester. Puteți face față sarcinii cu adeziv fierbinte.

Coroană de ușă Tinker Halloween cu dulciuri

Atunci când faceți obiecte de artizanat, este necesară mai mult decât atât răbdare și precauție. Aceasta este o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii să folosească adezivul fierbinte în mod corespunzător și în siguranță. Dar nu lăsați niciodată copiii fără supravegherea părinților atunci când faceți meserii, deoarece există riscul de rănire.

Creați-vă propria coroană de ușă pentru Halloween: cranii și flori

Faceți-o singură coroană de ușă pentru Instrucțiuni de Halloween cu craniu

Puteți face următoarea coroană de ușă de Halloween din matrițe din plastic alb și flori de țesătură. Nu există limite pentru creativitatea ta: poți picta fețe amuzante ale craniului și nu numai să folosești markere alb-negru, ci și markere pastelate.

Faceți o coroană de ușă pentru Halloween, vopsiți cranii și decorați cu flori de țesătură

Decorați coroana ușii cu o pălărie de vrajitoare și picioare de mătură și vrăjitoare

Coroană de ușă Tinker cu vrăjitoare din instrucțiuni de țesătură

Cu puțină îndemânare și răbdare, puteți face următoarea idee DIY. Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru proiectul dvs. de ambarcațiuni:

 • cutie de carton
 • Vopsele
 • Inel metalic
 • Panglică decorativă în verde, lată de 7 cm
 • Panglică decorativă în portocaliu cu puncte, lată de 5 cm
 • Frigarui de shish kebab din lemn și mai multe fire de iarbă
 • Picioarele vrăjitoarei din țesătură (le puteți înlocui cu alte decorațiuni precum un ceaun)

Vrăjitoarea face coroană de ușă pentru Halloween împreună cu copiii

Tăiați 50 de bucăți cu o lungime de 15 cm de banda verde decorativă. Drapati bucatile de banda pe inelul metalic si lipiti-le in loc. Faceți același lucru cu banda decorativă portocalie și atașați 10 bucăți. Tăiați un triunghi din carton și formați-l într-un con. Apoi decupați un cerc și lipiți cele două elemente împreună. Vopsiți frigăruiul de kebab în negru și legați firele de iarbă de el pentru a face o mătură de vrăjitoare. Aranjați toate piesele decorative pe coroană de flori și lipiți-le pe ele.

Legați o coroană de uși monstru pentru Halloween

Creați-vă propria coroană de ușă din monștri din țesături și carton

Faceți o coroană amuzantă de ușă monstru din tul, carton și ochi googly. Apoi agățați-l pe ușa casei sau a camerei copiilor pentru a vă bucura de viitorul festival.

Decor de Halloween cu ideea de monștri pentru o coroană de ușă din țesătură

Coroană de ușă dulce cu motive de dovleac

Ideea de decorare a ușilor de Halloween cu o coroană de ușă din panglică de stofă și hârtie

Următoarea idee pentru o coroană de ușă este de fapt foarte ușor de implementat: faceți o coroană de ușă de dovleac dintr-un inel din spumă poliuretanică, bandă decorativă portocalie și curățătoare de țevi verzi. Puteți decora decorul ușii cu diferite desene, precum și cu figuri din lut pentru modelat sau aluat de sare. Imaginația ta este limita!

Coroană de uși de Halloween ca produse de curățat țesături și țevi și hârtie

Faceți o coroană de uși de pânză de păianjen pentru Halloween

Asigurați-vă că vă înfloriți ușa de pânză de păianjen pentru Halloween

Următoarea idee este mai potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani. Coroana ușii cu o pânză de păianjen realizată din bandă decorativă poate speria copiii mici. Dar este perfect pentru copiii interesați de insecte. Acest lucru le permite părinților să spună mai multe despre păianjeni și modul lor de viață.

Decorarea ușii cu pânză de păianjen pentru instrucțiuni de Halloween

Faceți o coroană de ușă din flori uscate

Creați-vă propria coroană de ușă de Halloween cu flori uscate

Următoarea idee de artizanat este potrivită pentru adolescenți. Tot ce aveți nevoie este o coroană de răchită cu flori de țesătură și spray de vopsea neagră. Căptușiți suprafața de lucru cu folie alimentară și pulverizați coroana ușii cu spray de vopsea neagră. Rezultatul final este o coroană de ușă minimalistă și totuși foarte eficientă. Perfect pentru ușa camerei de tineret.

Faceți o coroană de ușă cu un motiv Minnie Mouse

Coroana de ușă Disney Halloween te face Minnie Mouse

Este greu de crezut, dar Mickey Mouse are 92 de ani. Cu toate acestea, copiii îl iubesc și astăzi. Siluetele lui Mickey și Minnie Mouse sunt ușor de observat. Un motiv bun pentru care mulți copii se îmbracă ca personaje de desene animate pentru Halloween. În cele ce urmează vă vom arăta cum puteți face o coroană de ușă din panglici decorative din organza.

Decorațiunile ușilor Disney Halloween te fac să fii Minnie Mouse

Coroană dulce de ușă de Halloween cu fantome

Faceți o coroană de ușă de Halloween din resturi de țesătură cu fantome drăguțe

Faceți o coroană de ușă de Halloween din resturi de țesătură și evocați o decorare dulce a ușii cu copii mici

Coroană de ușă Tinker Halloween