Halloween

Artizanat cu hârtie mache pentru Halloween – 5 idei grozave cu instrucțiuni

O varietate de animale, boluri decorative și măști creative pot fi realizate cu ușurință din hârtie mache, care reprezintă idei frumoase de decorare pentru diverse ocazii.

Artizanat cu hârtie mache halloween-amuzant-dovleci-sclipici-decor

Aici am dori să împărtășim câteva proiecte DIY Artizanat cu hârtie mache imaginați-vă că sunt perfecte pentru decorarea de Halloween și sunt ușor de făcut singuri și cu copiii.

Artizanat cu hârtie mache – felinare fantomă pentru Halloween

Artizanat cu lanternă din hârtie machetă-Halloween-fantomă-apartament-decor

Cu un decor creativ, puteți face ușa de intrare frumoasă pentru Halloween și puteți crea o atmosferă festivă în apartamentul dvs. În cele ce urmează, vă vom arăta cum puteți face singuri felinare și baloane fantomă din hârtie.

Artizanat cu hârtie mache și balon – instrucțiuni cu imagini

Artizanat cu balon din hârtie de machetă-fantomă-halloween-instrucțiuni-idee

Pentru felinarul fantomă aveți nevoie de un balon rotund care să servească drept cap. Puteți confecționa singur hârtia din țesuturi faciale, apă și pastă de tapet. Încă mai aveți nevoie de o cutie de conserve ca bază pentru artizanat cu hârtie mache, un suport pentru lumânări și bandă adezivă.

Artizanat cu hârtie mache pentru copii și adulți – rețetă, figuri și idei

Imagini cu ferestre de toamnă Tinker – idei și motive dulci

Faceți-vă propria casetă de bani – 13 idei minunate de bricolaj pentru copii și adulți

Tinker și decorați felinarul fantomă de Halloween

Meșteșuguri cu instrucțiuni de hârtie mache-halloween-fantomă-lanternă-fă-te

Când figura fantomei este gata, puteți tăia trei ovale din hârtie de construcție neagră și le puteți folosi ca ochi și gură. Lăsați felinarul să se usuce bine peste noapte, apoi folosiți un știft pentru a scoate balonul și scoateți-l din interiorul felinarului. Un cablu este tras printr-o gaură mică și o mică lumină LED este lipită la capăt cu bandă adezivă.

Artizanat cu hârtie mache – măști de craniu

Artizanat cu mască din hârtie machetă-craniu-zahăr-craniu-mască de Halloween

Dacă nu ai găsit încă un costum de Halloween, poți să-ți faci singur o mască de craniu pentru deghizarea din acest an. O mască din hârtie de machiaj este relativ ușor de realizat și poate fi vopsită și decorată după dorință. Indiferent dacă este colorat sau înfricoșător, craniul se potrivește perfect cu Halloween-ul.

Faceți-vă chiar măști de hârtie pentru Halloween

tinker-hârtie mache-măști-halloween-cranii-șablon-hârtie de ziar

Pentru obiecte de artizanat cu hârtie mache aveți nevoie de un șablon al craniului pentru a fi pliat, ziar și lipit. Mai bine să imprimați șablonul pe carton pentru a face mai ușor să lucrați cu hârtia. Măștile trebuie uscate bine înainte de vopsire și decorare.

Artizanat cu copii – decorarea măștilor de hârtie din mache

tinker-hârtie mache-copii-măști-cranii-Halloween-decorați

Meșteșugul cu hârtie mache este perfect pentru proiectele DIY cu copii. Pregătiți culori strălucitoare, sclipici, strasuri și orice alte materiale de decorare pe care copiii dvs. le pot folosi pentru a decora frumos măștile din hârtie mache.

Artizanat cu hârtie mache – confecționați singur coșuri cu mânere pentru Halloween

tinker-hârtie mache-amuzant-boluri-dovleci-decorare-halloween

De Halloween, copiii mici se îmbracă în costume frumoase și pornesc să adune bomboane în cartier. Recipientele amuzante pentru dulciuri pot fi făcute din hârtie machiată și decorate creativ.

Pălărie de vrăjitoare ca decor de Halloween pentru a te face singur

Tinker-hârtie mache-Halloween-decorare-vrăjitoare-pălărie-face-masă-decorare

Motivele cu vrăjitoarele sunt aproape la fel de populare pentru Halloween ca și dovlecii înfiorători. Dacă aveți câteva ziare vechi, o bucată de carton și niște bandă de gaffa acasă, atunci puteți face o pălărie de vrăjitoare și o puteți folosi pentru a face cu ușurință un decor potrivit pentru Halloween.

Pălărie de vrăjitoare de Halloween Tinker

tinker-hârtie-mache-vrăjitoare-pălărie-tinker-instrucțiuni-ziar-gafferband-carton

În primul rând, o cartelă rotundă cu o gaură mare în mijloc este tăiată din carton. Apoi, cealaltă parte a pălăriei este formată din ziare și lipită pe marginea pălăriei cu bandă de gaffa. Banda nu ar trebui să arate perfect, deoarece va fi acoperită cu hârtie mache după aceea.

Instrucțiuni – faceți o pălărie de vrăjitoare cu hârtie mache și bandă adezivă

tinker-hârtie mache-halloween-decor-vrajitoare-pălărie-tinker-instrucțiuni-pași

După ce forma pălăriei este terminată și acoperită cu bandă de gaffa, pălăria vrăjitoarei este acoperită cu ziar și pastă. Ca alternativă la lipire atunci când faceți meserii cu hârtie mache, pot fi folosite materiale pe care aproape toată lumea le are acasă. De exemplu, un amestec lipicios este făcut din făină și apă, care este perfect pentru lipirea hârtiei de ziar. Când pălăria vrăjitoarei de Halloween este complet uscată, este vopsită cu vopsea neagră și decorată după dorință.

Dovlecel de Halloween trage cu balon – instrucțiuni pas cu pas

instrucțiuni-hârtie-mache-balon-halloween-dovleac-fă-te-singur

În loc să sculptați dovleacul pentru Halloween, puteți face unul singur din hârtie mache și un balon. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un balon mare, șir, vopsea neagră și portocalie, ziar vechi și pastă. Instrumentele necesare sunt un tăietor, foarfece și un pistol de lipit fierbinte.

Lucrare cu hârtie de mache și balon

instrucțiuni de hârtie-mache-halloween-dovleac-balon-pastă-instrucțiuni

Ziarul este tăiat în benzi, scufundat în pastă și lipit pe balon. Acoperiți dovleacul cu mai multe straturi de hârtie pentru a-l face mai solid. Apoi, lăsați-l să se usuce bine înainte de a ajunge să scoateți balonul și să pictați dovleacul.

Tinker Halloween dovleac cu capac

bricolaj-hârtie mache-dovleac-balon-vopsea-capac-decupat

Coloanele din dovleac sunt mai întâi vopsite cu vopsea neagră. Apoi întregul dovleac de Halloween este vopsit cu vopsea portocalie și lăsat să se usuce. De asemenea, puteți tăia un capac cu un cuțit manual pentru a face dovleacul o cutie pentru dulciuri.