Halloween

13 fețe originale de Halloween cu instrucțiuni

fețele de Halloween alcătuiesc craniul și oasele încrucișate, idei de umbrire alb-negru

Vrei să impresionezi cu un machiaj cu adevărat înfricoșător în acest Halloween? Avem câteva idei grozave despre cum să Machiază fețele de Halloween pus laolaltă cu care aveți garanția de a impresiona la petrecere. De la moda Sugar Skull, la zombi, la călugărițe înfiorătoare, totul este acolo. Dacă preferați să folosiți ceva mai neutru decât machiajul, avem și instrucțiuni detaliate pentru un machiaj de sirenă care v-ar putea plăcea. Dar vezi singur!

Machiază craniul

Craniu machiaj femeie alb-negru simplu

Craniul este un clasic printre motivele de Halloween. Fața craniului pare foarte înfricoșătoare și totuși este foarte ușor de realizat.

Ai nevoie:

  • Ten alb
  • vopsea albă de acuarelă
  • Baza de fard negru
  •  Creion negru kohl
  • Eyeliner negru
  • Farduri negre și gri
  •  Pensula de machiaj

1. Aplică vopsea albă pe față pe toată fața ei. Întindeți-le bine cu o perie de machiaj. Trebuie să vă acoperiți toată fața cu această nuanță albă, inclusiv buzele.

machiaj craniu femeie instrucțiuni simple

Pasul 2: Desenați ochiul scheletului cu creionul pentru ochi negri și completați-l cu un fard de ochi negru intens, amestecând totul bine.

Pasul 3: Folosind același creion pentru ochi, desenați câteva linii mici și curbate de-a lungul liniei sprâncenelor de la ambele capete ale sprâncenelor. Acum aplicați vopseaua în acuarelă între cele două linii pe care le-ați desenat pentru a evidenția zona.

Pasul 4: Desenați semicercuri pe ambele temple cu creionul pentru ochi albastru. Umpleți-le cu un fard negru și amestecați totul cu vopsea gri în centru, astfel încât marginile să pară mai întunecate. Folosind aceeași perie, creați o umbră între marginile exterioare ale ochilor și aceste semicercuri fără a adăuga alte produse.

Pasul 5: Folosind creionul negru, trageți două linii mici paralele în jos din centrul nasului, asigurându-vă că a doua este puțin mai adâncă decât cealaltă. Apoi, treceți liniile pentru a crea forma osoasă ideală pentru nas. Apoi, trebuie să pictați în jurul părților laterale ale nasului. Acum completați această zonă cu o bază de fard negru și aplicați-i un fard negru.

Instrucțiuni pentru machiajul craniului de Halloween ușor

Pasul 6: Luați creionul negru kohl și desenați conturul pomeților și al maxilarului așa cum se arată în fotografii. Completați spațiile dintre linii cu fard negru sau vopsea neagră pentru față.

Pasul 7: du-te la gură, ia creionul pentru ochi negri și începe să desenezi dinții. Mai întâi trebuie să trasați o linie orizontală subțire lungă către lobul urechii, care vă traversează ambele margini ale gurii. Separați această linie orizontală mare în jumătate și începeți să desenați mici linii verticale paralele care le traversează pentru a vă machia dinții. Trebuie să trasați același număr de linii pe ambele părți pentru a vă asigura că dinții arată simetric.

Machiaj de clovn pentru femei – 2 instrucțiuni și o mulțime de inspirații înfiorătoare!

Machiaj de Halloween pentru jumătate de față: 50 de idei creative de machiaj pentru femei și copii

Tendințe de Halloween 2019 pe Pinterest – de la costume cool la decorațiuni de nuntă!

Pasul 8: murdărește liniile dinților cu o perie subțire și cu un fard de ochi negru. Completați spațiile dintre linii cu vopseaua albă de acuarelă pe care ați folosit-o deasupra frunții. Apoi încercați să uniți marginile liniilor din partea de sus și de jos.

Pasul 9: aplicați fard negru între pomeți și dinți și amestecați-l ușor. Creați niște umbre negre pe pomeți și în zona de sub ochi și în jurul nasului pentru a adăuga dimensiune aspectului și a face machiajul craniului să arate mai realist.

Pasul 10: ca ultim pas, aplică fard negru de-a lungul liniei părului și estompează liniile. În cele din urmă, modelează-ți ușor gâtul folosind aceleași vopsele albe și negre pentru față. Opțional, puteți utiliza și lentile de contact albe pentru a vă face aspectul mai dramatic și mai înfricoșător!

instrucțiuni pentru femeia de machiaj a craniului, faceți-o singur

 Alcătuiește fața craniului în alb și negru

Machiază fețele de Halloween – jumătate zombie, jumătate diva

fețele de Halloween puse pe machiaj răni instrucțiuni de machiaj cusut fire

Această idee este deosebit de eficientă. Faceți o jumătate a feței plină de farmec, în timp ce cealaltă jumătate reprezintă un zombie. Pentru machiajul de Halloween de acest gen, aveți nevoie de următoarele produse:

– Grund de machiaj și anticearcan

– roșeață

– ten alb

– trusa pentru sprancene

– Fard de ochi în maro, negru, violet, galben și strălucitor auriu

– Eyeliner negru

– Kohl negru

– Rimel negru

– Gene artificiale și lipici pentru gene

– Ruj roșu închis și roșu aprins

– fir și batistă

– Pensule de machiaj

Instrucțiuni pentru machiajul glamour

fețele de Halloween alcătuiesc instrucțiuni jumătate de zombie machiaj instrucțiuni genelor artificiale

Pentru machiajul de Halloween, curăță-ți bine fața și aplică mai întâi grundul și apoi corectorul. Aplica fardul de obraz numai pe partea glamour a feței. Același lucru este valabil și pentru sprânceană. Machiază ochii cu fardul maro pe care îl aplici pe cute a pleoapelor. Adăugați negru și o nuanță mai închisă de maro. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile din imagine. Aplicați fardul auriu pe colțul interior al ochiului și apoi adăugați creionul de ochi. Alcătuiește genele cu rimel. Dacă doriți, puteți atașa genele artificiale. Acest lucru întărește aspectul plin de viață. În cele din urmă, se adaugă rujul întunecat. Aceasta completează prima parte a picturii feței de Halloween.

Instrucțiuni de machiaj pentru rană

fețele de Halloween alcătuiesc rujul batistei lipici glamour zombie

Acum, pentru machiajul de Halloween, împarte fața în jumătate cu ajutorul unui eyeliner, trasând o linie de sus în jos. Alcătuiește partea albă a feței în alb. Amestecă fardul negru și mov și aplică machiaj în zona din jurul ochiului. Repetați același lucru pe frunte și alte câteva locuri pe față. Puneți niște lipici pentru gene pe linia neagră. Lăsați-l să se usuce puțin și lipiți hârtie de țesut subțire deasupra lipiciului. Umeziți-l puțin cu o perie și apă. Apoi adăugați un alt strat de lipici și puneți din nou hârtie umedă pe el. Acest pas pentru machiajul feței de Halloween se repetă de câteva ori pentru a ridica locul și a crea un efect 3D.

Termină fața de zombi

fețele de Halloween alcătuiesc doamnele cu efect zombie rănit 3d

Pentru machiajul de față de Halloween, aplicați corector pe hârtie. Odată ce lipiciul s-a uscat, puteți tăia mijlocul cu foarfeca. Acest lucru creează aspectul unei plăgi deschise. Aplicați niște fard negru la această „rană”. Pe marginea plăgii, puneți niște fard de culoare galbenă, mov și maro. Completați zona deschisă a plăgii cu ruj roșu. Folosiți o perie pentru a face acest lucru. Rujul roșu vine și pe vânătăile frunții și ochilor. Ungeți rujul pe vânătăi cu un deget tamponat. În cele din urmă, tăiați bucăți mici de fire pe care le lipiți peste rană. Acum ai terminat cu machiajul de Halloween.

Machiaj de sirenă

Halloween se confruntă cu machiaj costum de sirenă albastru turcoaz

Această idee pentru machiajul de Halloween este foarte ușor de implementat și în același timp foarte eficientă. Tot ce aveți nevoie este o plasă pentru păr, albastru închis, turcoaz sau verde fard de ochi crem, și una în argint. Există, de asemenea, gene artificiale, rimel și eyeliner în argint, kohl în turcoaz, acvamarin sau verde menta, precum și în strălucire albastru deschis și albastru închis. Din nou, curățați-vă bine fața în prealabil și aplicați fondul de ten și corectorul.

Pune-ți o plasă de păr pentru a te machia pe fețele de Halloween

Halloween face machiaj machiaj de culoare albastru deschis dab tampon de bumbac idee

Pune-ți o plasă de păr. Acest lucru va ajuta la obținerea efectului de mătreață. Apoi aplicați fardul de culoare albastru închis pe pomeți, tâmple și frunte cu ajutorul unui burete sau deget.

Alcătuiește-ți fața în albastru, turcoaz și argintiu

fețele de Halloween alcătuiesc culoarea dab albastru deschis idee

Apoi creați un efect ombre folosind o fard de ochi verde crem sau turcoaz. Pentru a face acest lucru, aplicați-l pe marginea albastru închis și lăsați cele două culori să curgă uniform una în alta. Apoi, puteți seta accente grozave cu un fard de ochi crem argintiu. Pentru a face acest lucru, aplicați-l pe toate zonele superioare ale feței. Astfel sunt nasul, sprâncenele, fruntea și pomeții.

Îndepărtați plasa de păr și machiați-vă ochii

fețele de Halloween alcătuiesc fardul de pleoape artificiale sirena

Acum puteți elimina ochiurile și puteți începe să aplicați fardul de pleoape. În acest scop, utilizați același fard de ochi crem, precum și o perie de machiaj sau degetul. Puteți prelungi optic capacul la colțurile exterioare, dacă doriți.

Aplicați kohl

fețele de Halloween alcătuiesc fardul de ochi turcoaz perie pas

Amestecați totul împreună, astfel încât să existe chiar tranziții. Apoi, folosiți un kohl albastru deschis cu efect metalic pentru a aplica linii de creion pe pleoapele inferioare. Extindeți acest lucru către exterior.

fețele de Halloween alcătuiesc eyeliner make up idea sirena kajal turcoaz

Apoi, aplică un alt creion de ochi într-o culoare mai deschisă direct peste el pentru machiajul feței de Halloween. Nuanțele de turcoaz, verde menta sau acvamarin sunt cele mai bune.

fete de Halloween make-up sclipici pentru ochelari de vedere doamnelor arata costum

Apoi lipiți sclipici albastru închis pe capac. Puteți folosi adeziv sclipici în acest scop. Apoi aplicați un creion de ochi argintiu pe capacul superior.

Halloween machiaj față rimel machiaj sprâncene machiaj idee sirena

Acum este rândul rimelului. Două paltoane ar trebui să fie suficiente. Rimelul vine pe genele superioare și inferioare. De asemenea, dacă doriți, puteți aplica sclipici argintii pe sprâncene.

fete de Halloween machiaj gene artificiale ruj albastru închis

Dacă doriți, puteți atașa și gene artificiale ca acestea. Sunt un accent eficient. În caz contrar, este rândul buzelor să compenseze fețele de Halloween. Mai întâi aplicați un kohl albastru închis. Lăsați mijlocul liber.

Halloween se confruntă machiaj buze sirena albastru turcoaz sclipici simplu

Apoi alcătuiești această zonă de mijloc cu cohlul turcoaz. Din nou, evidențiați arcada armurii cu creionul de ochi argintiu, asigurându-vă că toate culorile se amestecă bine unul cu celălalt. În cele din urmă, poți să dai puțină sclipici argintiu pe buze. Ai terminat deja cu machiajul de Halloween.

Machiaj de Halloween pentru față – un machiaj simplu de pisică

fețele de Halloween alcătuiesc lentile de contact cu idei de pisică ușoare

Calugarita infricosatoare de Halloween

machiaj de Halloween pentru față machiaj înfiorător de călugăriță creion de ochi alb roșu

fețele de Halloween alcătuiesc lentilele de contact înfiorătoare ale călugăriței negre

Ideea de Halloween – craniu de zahăr în alb și negru

Halloween se confruntă cu machiaj craniu de zahăr alb și negru

Păpușă ventrilochist care aplică machiaj

fețele de Halloween alcătuiesc păpușa ventrilochistă

instrucțiuni Aici.

Machiaj pentru fețe de Halloween – machiaj pentru păpuși

fețele de Halloween alcătuiesc rochia costumului păpușii

instrucțiuni Aici.

Ideea de machiaj Arlequin 

fețe de Halloween alcătuiesc arlequin prost inventează idee perucă roșu negru

Craniu de zahăr în violet

Halloween machiaj față machiaj craniu zahăr instrucțiuni originale

Alcătuiește fața de zombi

Halloween face machiaj zombie zâmbet dinți instrucțiuni

Ideea de Halloween – bufon de curte pentru femei

fete de Halloween make-up machiaj de culoare neagră roz bufon de inspirație

Vampir de Halloween

Halloween se confruntă cu machiaj vampir costum doamnelor cusătură imitație