Gradinarit

Legume pe balcon – creați o grădină cu pat ridicat

grădină verticală împotriva soiurilor de salată de legume

Este iarnă chiar acum, dar amintirile verii fierbinți și momentele frumoase de pe balcon sunt încă proaspete. Dar cu siguranță lipsea un lucru – o grădină de legume! Dar cum poți folosi cu succes ierburi și Legume pe balcon a ridica? Răspunsul este simplu – o grădină cu pat ridicat poate adăposti legume precum spanac, salată și morcovi. Este important ca soarele să strălucească direct în grădina alocată și ca plantele să fie protejate de vânt.

Legume pe balcon – paturi ridicate care economisesc spațiu

Ghivece cu flori pe bază de plante, cutie de ratan, îngrijire pentru legume

Abia aștepți până vine vara și ești delicios Legume pe balcon poate crește? Începeți acum cu alegerea găleților și a cutiilor. Ardeii, roșiile, castraveții și numeroasele tipuri de fasole pot fi plantate perfect într-un singur recipient. Găleată ar trebui să poată ține 12-15 litri pentru o plantă. Aceste legume adoră balconul însorit și adăpostit. Aproximativ 22 de salate pot fi plantate într-un pat ridicat cu dimensiuni de aproximativ 80x100x30cm. Cu toate acestea, atunci când proiectați un balcon, trebuie să acordați atenție greutății totale – atunci când gălețile sunt umplute cu pământ, acestea cântăresc destul de mult, iar un balcon poate transporta doar o anumită sarcină.

Plantează legume pe balcon – începe să planifici iarna

Ierburi balcon plantare vară îngrijirea roșiilor

După ce ați obținut casetele și gălețile ferestrei, ați selectat tipurile individuale de legume și v-ați informat în detaliu despre cum să le îngrijiți, puteți începe planificarea. Cel mai bine este să începeți cu el iarna – roșiile, de exemplu, pot fi scoase pe pervaz în martie și puse pe balcon imediat ce vine primăvara. Dacă doriți să cultivați legume din semințe, ar trebui să etichetați cutiile individuale. În orice caz, este recomandabil să întocmiți un plan de grădină și să țineți un jurnal, astfel încât să nu fie uitat ceva.

Legume pomi fructiferi plantează căzi

Îngrijire de plantare găleți cutii de ratan

Sfaturi pentru îngrijirea terasei pe acoperiș

în mijlocul unei mari oaze verzi de îngrijire a orașului

Cutie de flori balustradă sfaturi de îngrijire salată primăvară

Terasă pe acoperiș cu grădină balustradă din lemn

Sfaturi de întreținere a balcoanelor vara însorită

Flori ierburi musetel plantare hobby grădinar

Salată de ceapă de morcov de roșii de balcon

Udarea gazonului – sfaturi pentru întreținerea corectă a gazonelor